Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar -
'' Filip Hološko (born 17 January 1984 in Piešťany) is a Slovak football striker. ''
Çekçe/Slovakça'da, c veya s'nin üzerinde çengel varsa, aynı bizde harfin altına geldiği gibi ç ve ş oluyorlar.. Mesela biz Çek arabası Škoda'yı Skoda diye okuyoruz ama gerçeği aslında Şkoda
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
-

İlker Yasin saç baş yoldurdu
01 Ekim 2009 Perşembe 14:16
Beşiktaş'ın CSKA Moskova ile oynadığı maçı Star Tv'de anlatan spiker İlker Yasin, maçı izleyenleri tam anlamıyla çıldırttı..
İNTERNETSPOR- ÖZEL/
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile oynadığı maçı Star Tv'de anlatan spiker İlker Yasin, maçı izleyenleri tam anlamıyla çıldırttı..
Maç boyu iki takım futbolcularını sürekli karıştıran Yasin, özellikle Rüştü'ye karşı yaptığı yorumlarla siyah-beyazlı taraftarın tepkisini çekti..
İşte İlker Yasin'in maç boyu yaptığı gaflar:
"Rüştü'nün emeklilik günleri gelmiş, bırak artık Rüştü"
"Aman Rüştü yapma Rüştü senin daha önceki hatalarını da biliyoruz"
"Rüştü bakıyor, Mustafa Denizli de ona bakıp soğuk terler döküyor"
Slovak futbolcu Holosko'ya çıktığı dakikaya kadar Holoşkooo dedi..
İlker Yasin, CSKA Moskova'nın golünü atan Dzagoev'in adını ise golden ancak iki dakika sonra forma numarasından görüp adını teleffuz etti..
Maç boyunca Sivok ile İbrahim Kaş'ı karıştırdı..
Hele hele CSKA takımının oyuncularını hiç tutturamadı, Ignashevich'e sürekli "Berezutski kardeşlerden biri" dedi..
Yine sarı kart gören Ignashevich'e "Semberas" dedi.. Rus televizyonu gösterdiği halde hatasını düzeltmedi..
Yine Beşiktaş'ın golünü atanın Ekrem olduğunu tüm izleyenler gördü, Yasin tekrara kadar "Golü atan herhalde Ekrem'di" diyerek milyonları güldürdü..
Beşiktaş maçın uzatma dakikalarında golü bulduğu halde bir dakika sonra "Beşiktaş 552 dakikadır gol atamıyor bu maçı da golsüz tamamladı" diyerek tam anlamıyla sıfırı tüketti..
çççççççççI am not in danger , I am the danger..Yorum
-
-
-
-
Teşekkürler Gökhan abi şimdi gördüm bende.Yorum
-
Dün Cska'da Bjk'de çok kötü oyun sergiledi. Hiç bir futbolcu öyle ahım şahım oynamadı. Herkes Krasic'ten bahsetmişte o adamda öyle ahım şahım oynamadı. Heralde spikerin gazına gelip Milan , R.Madrid istiyor diye çok övüldüğünü düşünüyorum.
Bu arada akşama G.Saray'a başarılar. Fenerin zaten umrunda değil avrupa , ne yaparsa yapsınlar.Yorum
-
Krasic iyidir hocam..En 20 tane maçını izlemişimdir..Gerçekten iyi adam..Dün Cska'da Bjk'de çok kötü oyun sergiledi. Hiç bir futbolcu öyle ahım şahım oynamadı. Herkes Krasic'ten bahsetmişte o adamda öyle ahım şahım oynamadı. Heralde spikerin gazına gelip Milan , R.Madrid istiyor diye çok övüldüğünü düşünüyorum.
Bu arada akşama G.Saray'a başarılar. Fenerin zaten umrunda değil avrupa , ne yaparsa yapsınlar.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
+ Mesela Milan Baroš.'' Filip Hološko (born 17 January 1984 in Piešťany) is a Slovak football striker. ''
Çekçe/Slovakça'da, c veya s'nin üzerinde çengel varsa, aynı bizde harfin altına geldiği gibi ç ve ş oluyorlar.. Mesela biz Çek arabası Škoda'yı Skoda diye okuyoruz ama gerçeği aslında Şkoda
Yorum
-
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.Yorum
-
Krasic i beğenmeyen kişinin kimi beğendiğini merak ediyorum futbolcu olarak.Dün Cska'da Bjk'de çok kötü oyun sergiledi. Hiç bir futbolcu öyle ahım şahım oynamadı. Herkes Krasic'ten bahsetmişte o adamda öyle ahım şahım oynamadı. Heralde spikerin gazına gelip Milan , R.Madrid istiyor diye çok övüldüğünü düşünüyorum.
Bu arada akşama G.Saray'a başarılar. Fenerin zaten umrunda değil avrupa , ne yaparsa yapsınlar.
Adam daha ne yapsın?Ayağına bir futbolcunun ancak bukadar güzel top yakışabilir.Bazı maçlarını izledim aşırı iyi topçu bu adam.Adam eksiltir şutları iyi süper asist yapar.Koşar mücadele eder.Daha ne yapsın.Colman stilinde ama ondan 2-3 gömlek üstün.
Ayrıca milan ın istediği doğru hatta 15 milyon euroya milanla önsözleşme imzaladı diye biliyorum.Sezon sonunda yolcuSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk TrabzonsporYorum
-
Ben bu maça göre konuştum. Bana göre herkez gibi o'da vasat oynadı. Diğer maçlarından söz etmedim bilmem farkederseniz.Krasic i beğenmeyen kişinin kimi beğendiğini merak ediyorum futbolcu olarak.
Adam daha ne yapsın?Ayağına bir futbolcunun ancak bukadar güzel top yakışabilir.Bazı maçlarını izledim aşırı iyi topçu bu adam.Adam eksiltir şutları iyi süper asist yapar.Koşar mücadele eder.Daha ne yapsın.Colman stilinde ama ondan 2-3 gömlek üstün.
Ayrıca milan ın istediği doğru hatta 15 milyon euroya milanla önsözleşme imzaladı diye biliyorum.Sezon sonunda yolcuYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum