Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alemin keyfi yerinde

...
    1

Yorum

• Keita cidden cok süpermiş

Kalitesini belli etti 2 maçtır

Resmi maçlarda 25 gol attılar henüz

Ciddi anlamda bu bir rekora dogru gidiyor

Helal olsun ne diyelim şimdi onlardan keyiflisi yok hakettiler

Fenerbahçe'ye gelirsek

Onlarda kazanmaya alıştılar bir şekilde kazanıyorlar eksikleri var ama

Gs şampiyon olur Fb ardından gelir

Yorum

• Kazandığımız maç sonlarında rakip takımın tek bir taraftarıyla bile dalga geçmedim ben,geçmem de,bana ne. Benim takımımın galibiyetini yaşarım bütün hücrelerimde.. Çünkü yukarda arkadaşımızın da dediği gibi "Önce kendimize bakacağız,önce bişeyi başaracağız,sonra başaramayanla maytap geçeceğiz"...

Sadece ilk haftada oynanan Sivas maçından sonra bunu ömrümde ilk kez yapmayı istedim. Çünkü o şehirde 5 koca yılım geçti ve her mağlubiyet sonrası her adımımda birileriyle didiştim.

Sivas'ı ikinci ligden itibaren takip edenleri ayrı tutmakla beraber, üç yıl önce başka takımı tutup,memlekt takımım ayağına o şehrin takımını tutanlardı didştiklerim. Ki benim de memleket takımım süper ligdedir ancak Trabzonsporumla maç yaparken umurumda olmaz kırmızıbeyazlı ekip. Tek gerçek bordomavidir. Ha demiyorlar mı bana,İstanbul takımlarını tutanları eleştirince,"Sen de kendi şehrinin takımını tutmuyorsun." diye. Diyorlar elbet,ama yanıtım net oluyor. "Anadoluda doğmuş bir insan olarak, Anadolu'yu ifade eden bir takımı tutuyorum,yetmez mi?" Neyse.. O maç sonunda ilk kez istedim yıllarca didiştiğim Sivaslılara laf atmayıı. Tam heveslenmiştim ki, karşıma çıkan,tanımışlığım olan Sivassporlu adam, Sivassporlu olup da sevdiğim tek adam oldu. "İnşallah bu yıl Trabzonspor şampiyon olur" diyebilen bir adam. Sözün özü,gene lafımı edemedim kimseye

Niye anlattım bunları? "Yukarıdaki paragrafta gereksiz olan cümleler" gibi durdu buraya kadar olan kısım ama, en azından Sivas'ın hezimetinden sonra Sivas'a laf atmayanlardan biri olduğumu ifade etmekti çabam.

"Ha Sivas ha biz" derken, dikkatli olmak gerek. Sahada 8 de yesek,ki yine dilimi ısırdım korkmayın "ha Sivas ha biz" değil Onu geçtim "Ha x,ha biz" de değil. -ki x burada değişkendir- Yani kastım Sivas'ın kupasının olmaması da değil. Biz benzemiyoruz hiçbir şeye...

Lafları oraya buraya çeken biri değilim aslında,yani farkındayım ki Avrupa arenasından bahsediyoruz şu an. İki takımında umutsuzluğundan.. Ama hassasım sanırım biraz
        En son 61viya tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 01:02.
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bu Gs dehşet bi takım oldu ..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• gs ve fb bu ligi beraber götürürler, gs daha önde gibi duruyor ancak hep vasatın altında takımlarla karşılaştı gs, ama herşeye rağmen bu iki takım bu ligde kafaya oynarlar

arkasından biz bjk bursa gelir...

tebrikler fb ve gs...

Yorum

• Bize "bir tek tenekeden Türkiye Kupasını kazandılar..." diyen febe taraftarı gruplara kalın görelim sizi o zaman. Ha bi de zahmet olacak ama şu "tenekeyi" siz de kazanın bir ara yahu. Çok mu zor ? Hala göremedik...
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Gs dehşet bi takım oldu ..
                Katılıyorum inşALLAH bu sene bir kez daha ülkemize Avrupa ligi kupasını getirir

Yorum

• Gs süper ligi geçtim Avrupa Liginin en büyük favorisi sevmiyorum nefret ediyorum ama böyle arkadaş
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Teşekkürler FB ve GS.. Alkışı hakediyorsunuz.. TÜRKİYE'nin ismini en güzel şekilde duyuracaklar inşAllah bu sene..

Yorum

• sivas 1- 0 yeniliyor

Yorum

• 2 penaltı 2-0 Sivas yeniliyor.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• sivas yenildi

Yorum

• Sivas'tan çok daha farklı bir mağlubiyet bekliyordum ama Shaktar çok da tınlamadı Barcelona maçını düşünmekten

Yorum

• Umarım Gs veya Fenere Toulouse gelir gruplardanda bari türk futbolunun imajını temizlerler Fransada

Saygılar

Yorum

• cok rahat gececeklerdır turları..bakalım guruplara bızde kalabılecekmıyız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X