Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
şimdi sivas jırs yapar gol atmak için sapıtır , haliylende ilk maçın kopyası bi maç daha izleriz
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''Yorum
-
Sivasın Uefa'da ki 6. maçında 6 gollü bir malubiyetini bekliyoruz
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.Yorum
-
bol kavgalı bol küfürlü bol kırmızı kartlı bir maç bekliyorum
işllah taraftar sahaya girer olay fln ooooo
Yorum
-
RSC Anderlecht'in futbolcusu Thomas Chatelle ise Sivasspor'un büyük bir takım olduğunu, dolayısıyla bu maça çok iyi konsantre olduklarını düşündüğünü söyledi.
Sahalarında çok mücadele dolu bir maç olduğunu bildiren Chatelle, ''Bu maçın da bu şekilde mücadele ile geçeceğini düşünüyorum'' diye konuştu.
Chatelle, bir basın mensubunun ''Sivasspor'a gol atmazsan seviniriz'' demesi üzerine, ''Eğer siz atmazsanız, biz de atmayız'' diye espri yaptı.
Basın toplantısının ardından RSC Anderlecht takımı maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda bir antrenman yaptı.
Bu adam baştan aşagı dalga geçmiş...
Haberi yapan da antreman yaptı diyo adamlar zaten antremana geldiYorum
-
Yorum
-
-
bence azcık akıllı olup 0-0 a yatsınlar...yoksa cidden tarihe geçerler...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum