Fenerbahçe'ye Galatasaray'a bu akşam sonsuz başarılar diliyorum.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Sivasa duyulan nefret istanbul eziklerine pek duyulmuyor sanırım. Ben başarılar dilemiyecem. Bence fb ve gs de beter olsunlar. Hatta mümkünse fark yesinler rezil olsunlar
Yorum
-
-
Abi 4 büyükler birbirlerini sevmeseler de büyüklüklerini kabul eder ve birbirlierine saygı duyarlar.Ama 5iva5 öyle mi?Adamlar kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak gördüler.Bülent Uygun un hava atmaları ve fatih terim taklitçilii de cabası.
Bu arada maçlar dsmartta.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
M. Netanya
- 1 Lifshitz
- 5 Saban
- 6 Gazal
- 7 Sabaa
- 8 Cohen
- 11 Yampolsky
- 12 Ogani
- 14 Magharbeh
- 17 Fransman
- 21 Maabi
- 26 Menashe
- Bench
- 31 Natour
- 2 Shulkovskyy
- 3 Awudu Okocha
- 15 Taga
- 22 Ezra
- 24 Messika
- 25 Samya
Coach
- Natan Azarya
Galatasaray
- 25 Leo Franco
- 5 Gökhan Zan
- 7 Aydın Yılmaz
- 10 Arda Turan
- 15 Baroš
- 16 Sarp
- 18 Ayhan Akman
- 19 Kewell
- 22 Hakan Balta
- 55 Sabri Sarıoğlu
- 76 Servet Çetin
- Bench
- 34 Orkun Uşak
- 2 Emre Güngör
- 3 Uğur Uçar
- 8 Barış Özbek
- 11 Keita
- 20 Nonda
- 60 Erdem
Coach
- Frank Rijkaard
Yorum
-
Sivasın yenilmesine nasıl sevindiysem istanbul ezikleri yenildiğinde de aynı derecede sevinecemAbi 4 büyükler birbirlerini sevmeseler de büyüklüklerini kabul eder ve birbirlierine saygı duyarlar.Ama 5iva5 öyle mi?Adamlar kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak gördüler.Bülent Uygun un hava atmaları ve fatih terim taklitçilii de cabası.
Bu arada maçlar dsmartta.
Önceden 3 takıma gıcıktım. Malum 3 ezikler. Bu takıma sivasta katıldı. 4 takım oldu en nefret ettiğim takımlar
Yorum
-
Sivas'tan bu kadar nefret etmenize gerek yok.Bu sene Bursa ve Kayseri onları geçer bence.Sivas da 2 senelik başarıyla 100 yıl övünür durur.kapasiteleri bu kadar,pilleri bitti.Yorum
-
Golllllllllllllllllllllllllllllllll
Dk. 25''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum