Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yorumları okuyorum da çok dalga geçmişsiniz sivasla..

yarın öbürgün biz de elenirsek (ki büyük ihtimalle eleneceğiz zaten) onlar da bizle mi dalga geçsin...

mecnun ve bülent yüzünden tüm camiayı ti ye almamak gerek...
    Sevgili Arkadaşım böyle rezil top oynayıp böyle fark yersek bizimlede dalga geçsinler.....

Eminim akşam biz olsak ne bu kadra pozisyon verirdik ne de fark yerdik...

Ben üst tura kalacağımızı ve güzel maçlar oynayacağımızı düşünüyorum....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili Arkadaşım böyle rezil top oynayıp böyle fark yersek bizimlede dalga geçsinler.....

Eminim akşam biz olsak ne bu kadra pozisyon verirdik ne de fark yerdik...

Ben üst tura kalacağımızı ve güzel maçlar oynayacağımızı düşünüyorum....
      açıkçası ben tam bir hayal kırıklığı yaşadım sivasla ilgili. maçı izlediyseniz 2. yarı musaya atılan bir topu musa sol çaprazda ayağından kaçırdı sonra hakem ofsayt verdi aslında o pozisyon sivasın durumunu net bir şekilde anlatıyordu. musa bile top tutamıyorsa....

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnanmak, başarmanın yarısıdır.
        valla çok inançlısınız arkadaşlar ben de inanıyorum takıma ama şu muhtemel rakipleri görünce moralim bozuluyor. kimyam değişiyor ya

Yorum

açıkçası ben tam bir hayal kırıklığı yaşadım sivasla ilgili. maçı izlediyseniz 2. yarı musaya atılan bir topu musa sol çaprazda ayağından kaçırdı sonra hakem ofsayt verdi aslında o pozisyon sivasın durumunu net bir şekilde anlatıyordu. musa bile top tutamıyorsa....
          Hazırlık mçlarında izlediğim dağınık görüntüsüyle Sivasın buradan puan çıkarması bile mucizeydi....

Kimse nerede duracağını bilmiyor neredeyse futbol oynamayı unutmuşlar 2 pas yapamıyorlar......

Bence bu başarısızlıkta geçen yıl satılan yabancıların payı büyük......

Onlar olsaydıda yenilecekti belki ama böyle kötü ötesi sonuç ortaya çıkmayacaktı....

Bu sene bu görüntüsüyle Sivas en iyi ihtimalle orta sıralara oynar....

Yorum

• Arkadaşlar , Sivasın oynadığı yer Şampiyonlar ligi ön eleme maçı bunu herkes biliyor. Yani TSL değil , dolayısıyla Sivas spor'a bu kadar dalgacı sözler söylemek bize yakışmaz. Tamam 5 yemiş olabilir , ancak unutmayalım Avrupa serüveninde bütün takımların birlik beraberlik içerisinde olması gerekir.

TSL'de rakiplerimiz olduğundan dolayı burdan atıp tutarız. Ancak Avrupa kupalarında birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekir diye düşünüyorum.

Sivas spor'a gelince dün akşam 5 gol yemeleri sizce kimleri şaşırttı ? bence kimseyi şaşırtmadı zaten böyle bişey olacağı belliydi. Keşke olmasaydı en azından berabere kalsalardı.

Ama buralara gelmekte Sivasspor için bir başarıdır. Neticede şampiyonlar Ligi belkide önümüzdeki on yıl birdaha gelemeyecekler ve bu günkü olanları önümüzdeki on yıl konuşacaklar. Bu ikinci ligde dahi olsa. Ne diyecekler Sivasspor zamanında Şampiyonlar ligi ön elemesi oynadı gibilerinden.

Netice olarak Sivas spor'a UEFA ( Avrupa Ligi ) nde başarılar diliyorum. İnşallah burda istedikleri sonuçları alırlar.
            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• bülent uygun türkiyede adımızı duyurduumuz giibi avrupadada duyurucaz diodu..bu skorla avrupayada adını duyrmuş oldu sanırım
              <<<< bize her yer TRABZON..! >>>>

Yorum

Hazırlık mçlarında izlediğim dağınık görüntüsüyle Sivasın buradan puan çıkarması bile mucizeydi....

Kimse nerede duracağını bilmiyor neredeyse futbol oynamayı unutmuşlar 2 pas yapamıyorlar......

Bence bu başarısızlıkta geçen yıl satılan yabancıların payı büyük......

Onlar olsaydıda yenilecekti belki ama böyle kötü ötesi sonuç ortaya çıkmayacaktı....

Bu sene bu görüntüsüyle Sivas en iyi ihtimalle orta sıralara oynar....
                valla kardeşim biz sivası sivasta yenelim de.. ilk hafta olması avantaj bizim için inşallah 10 gün sonrada aynı futbol(!) u oynarlar..

petkoviç bile çok kötüydü. çoğu kale vuruşları taca gitti ya.. şaşırdım valla...

Yorum

valla kardeşim biz sivası sivasta yenelim de.. ilk hafta olması avantaj bizim için inşallah 10 gün sonrada aynı futbol(!) u oynarlar..

petkoviç bile çok kötüydü. çoğu kale vuruşları taca gitti ya.. şaşırdım valla...
                  Birde şu var yerlinin yerlisi oyuncularımız Anderlete dökülen oyuncular bize karşı müthiş hırsla oynayacaktır..... Tabiri caizse kırıp geçirmeye çaslışacaklar bizi.... Avrupada dökülürler sesleri çıkmaz bize saldırıp dururlar.....

İşte bu yüzden her yerde yenilmelerini istiyorum.. Ki zaten yeniliyorlar..... Avrupada rezilce skorlar alıp sonra lige asılmaya çalışıyorlar geçen yılda böyle oldu Portekiz liginin 7. iki maçta bir gol bile atamadan 5 tane yiyerek elendiler....

Ha bu bahane değil

Mevcut şartlar dahilinde biz lig onlardan çok daha hazırız sadece oyunumuzu oynayıp kazanacağız.....

Yorum

• Bülent Uygun mac sonunda yaptigi aciklamada takima kesinlikle takviye yapacaklarini acikladi.

bu hali ile sivas'a fark atmamiz lazim.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Walla ne yalan söyliyeyim,sevindim bu ise.
                      Sivas busene ilk 7ye girsin bende bisey bilmiyorum..
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbolun güzelliklerini yansıtmaya çalışan Anadolu güzeli Sivas'a ne olmuş ya? Orada tutmadı mı o futbolun güzellikleri? Has oldu. OOh.
                        Maç sırasında aklıma bu cümleyle birlikte ''Anadolu insanının duaları'' lafı geldi..

Dün akşam bize yaşattığı eğlenceli dakikalar için Sivasspor'a teşekkürü borç bilir, 2. maçta da aynı güzel görüntülerin devam etmesini dilerim..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Birde şu var yerlinin yerlisi oyuncularımız Anderlete dökülen oyuncular bize karşı müthiş hırsla oynayacaktır..... Tabiri caizse kırıp geçirmeye çaslışacaklar bizi.... Avrupada dökülürler sesleri çıkmaz bize saldırıp dururlar.....
                          sivasın hücum gücü baya azalmış dünkü maçta gördüğüm kadarıyla. dediğin gibi giden yabancıların bunda önemli rolü var. istedikleri kadar hırslansınlar bu forvetle (bi kaza bela olmazsa inşallah) bizi yenmeleri zor gözüküyor.

Bu arada aklıma geldi. ersen martin de de değişen bişe yok. sırtı kaleye dönük top ezip duruyor..

Yorum

• Ohhh, içimin yağları eridi vallahi. Hayatımda hiç bir şeyden Sivasspor ve Türbülent kadar nefret etmedim. Bu sene inşallah küme düşerler.

Yorum

• Daha fazla bekliyordum ben.

Bu arada Broos izleyecek gibisinden haberler vardı, Sivas'takini miydi yoksa?
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler tarbzonsporumuzun avrupada oynadıgı maçlarda kaç galibiyet kaç maglubiyet aldıgın bilen yazsın acilçok acil lütfen
                                bildiğim kadarıyla mağlubiyet sayımız galibiyet sayımızdan 3 fazla..

bu anlamda avrupada en başarılı türk takımıyız. bu konuda avrupa fatihi jelibon şekerlerini bile geride bırakıyoruz..
                                En son ozturk tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 09:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X