İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yeni bir ütopya..klasikler arasında yerini alır bu ütopyaİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas burda 6 atıyormuş....
Yorum
-
Saka yapmiyorum. Ben 7 falan bekliyordum ama 5 ile ucuz kurtardilar.
Maci seyretmedim, teletekstten sadece sonuca baktim.
Haydi yine ucuz kurtardin Sivas.
Sivas'taki macta sadece ülke serefi icin 1 gol atsinlar hic degilse.
Baska ve kalici cözümler de üretilebilir.
Mesela sudan bir sebepten dolayi baskanlari cikar ortaya
ve bir tarafini yirtarcasina haklarinin yenildigini, dolayisiyla turun kendi haklari oldugunu salya sümük zirlayarak söylerse belki turu verebilirler.
Onlar bedavaya mac kazanmayi bilirler. Sivasspor bu. Ah seni seniiiiiii.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Sivasspor forumundan.Kaleye kaç şutumuz var.Sayabilen oldu mu?
Bende sayamadım.ççç''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Arkadaşlar dün anderlectin oyununu izlediniz mi?
biz sezon boyunca bu sistemi oynayacağız . bunu herkesi yeneceğiz ezeceğiz anlamında söylemiyorum.Dün anderlecte dikkat ettiyseniz hiç sivrilen bir forvet olmadı.takım olarak hücum ve takım olarak defans yaptılar. ve de 5 golün 4 ünü farklı oyuncular attı.İnşallah bu sistem bizde de tutar. çok iyi olur.Bu sistemde
1) ayağa hızlı pas yapma
2) oyunu kanatlara taşıma
3)orta saha oyuncularının hücuma daha çok katkı yapması
4)takım savunması yapma
dün anderlect hemen hemen hç top şişirmedi..
Yorum
-
İnanmak, başarmanın yarısıdır.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yarın öbürgün biz de elenirsek (ki büyük ihtimalle eleneceğiz zaten) onlar da bizle mi dalga geçsin...
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
''Gülme komşuna gelir gelir başına '' benim de aklıma geldi ama dalga geçmeden de edemiyorumİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yorumları okuyorum da çok dalga geçmişsiniz sivasla..
yarın öbürgün biz de elenirsek (ki büyük ihtimalle eleneceğiz zaten) onlar da bizle mi dalga geçsin...
mecnun ve bülent yüzünden tüm camiayı ti ye almamak gerek...
sabah kime ''maçın hakkın bu değildi '' desem bana ''evet 10-0'dı diyorlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum