cok genıs bır kadroya sahıp olamadıklarını anlamıstır herhalde gs.. su takıma yedek kadro ıle bırlıkte 3 atmaları lazımdı..defans ı cok berbat galatasaray ın.zan ve servet duman edecekler gs yı..keske ılk haftalarda karsılassa ıdık bunlarla.zan sakatlanmadan (omzundan)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
FENERBAHÇE (52.445 Puan)
Young Boys (isviçre) 6.050
S.Graz (Avu)/S.Brijeg (Bos) 3.565
B.Yehuda (İsr)/Dinaburg (Let) 3.050
Gorica (Slovenya)/Lahti (Fin) 2.816
Honved (Mac) 1.633
GALATASARAY (33.445 Puan)
Reykjavik (İzl)/Larissa (Yun) 7.633
Metalurgs (Let)/D.Tiflis (Gür) 3.332
S.Wanderers (Mal)/Netanya (İsr) 3.050
P.Varşova (Pol)/Juvenes (San Marino) 2.583
Vetra (Lit)/HJK Helsinki (Fin) 1.958
SİVASSPOR (6.445 Puan)
S.Donetsk (Ukr) 74.370
Sporting Lizbon (Por) 68.292
Panathinaikos (Yun) 56.633
Celtic (İsk) 40.575
Anderlecht (Bel) 32.065''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Ya sivasın rakipleri çok fena bak tam başarısından dolayı az sempati duyayım dedim sivasa ama akşam yine böyle ağzım doldu küfür edecektim;
Spiker büloya souyor
Spiker - Bülent hocam çok zorlu rakipler var iskoç devi celtic var yunan takımı panathinaikos var daha büyük takımlar var
Bülent Uygun - Ya insan gece yatağına yattı mı dua ediyor en güçlüsü gelsede en güçlüsüne elensem.
Aynı soru sivaslı taraftara soruyor spiker cevaplar şunlar
Sözde taraftar 1 -) Bence Twentee gelsin !
Spiker - Spiker ama twentee yok ki gelecekler arasında
Sözde taraftar 1-) Olsun ben gelmesini ümit ediyorum
Sözde taraftar 2-) Yav onlar bizden korksunlar onlar sivasın gelmesin diye dua etsinler biz gururlar mücadeleyle hırsla yenemeyeceğimiz takım yohtur hem bir kere anadalu takımıyız.
Allah'ım Yarabbim ya anlamıyorum ya bu Trabzonspor taraftarı ile 3 ezikler birde 1 büzük takımın taraftarı arasında ki konuşma ve zeka farkını anlatan video çekeceğim bu kadar mı bilgisizlik olur.
Adam twente gelsin dedi ya bu kadar bilgisi var yani.
Ayrıca burdan taraftar olmayan sözde sivassporluları ateşlemek gibi olmasın ama Hazırlık maçlarınızı izleyen herkesin üstünde fener forması var siz taraftar olamazsınız.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
ççç ççç ççç Allah'ım yaa neremle gülsem laaİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı soru sivaslı taraftara soruyor spiker cevaplar şunlar
Sözde taraftar 1 -) Bence Twentee gelsin !
Spiker - Spiker ama twentee yok ki gelecekler arasında
Sözde taraftar 1-) Olsun ben gelmesini ümit ediyorum
ççç
Gelir gelir bekle sen, mal ve ötesi yaa ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
sivas icin özel madde cikarirlar.İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç ççç ççç Allah'ım yaa neremle gülsem laa
ççç
Gelir gelir bekle sen, mal ve ötesi yaa ..
süper kupayida biz oynayalim demislerdi zaten
Yorum
-
Sivasspor bu takımlardan sadece Çimşirova'yı yenebilirdi.İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSparta-Panathinaikos
Shakhtar-Timişorova
Sporting-Twente
Celtic-Dinamo Moskova
Anderlecht-Sivasspor
Sivasspor yine ballı bir kura çekti..
Bence ballı bir kura değil.Belçika'da 4,Sivas'da 5 yerler ..
Yorum
-
Dediğin takımlar Sivas'ın muhtemel rakipleri arasında değildiİlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasspor bu takımlardan sadece Çimşirova'yı yenebilirdi.
Bence ballı bir kura değil.Belçika'da 4,Sivas'da 5 yerler ..

Shakhtar Donetsk
Sporting Lisbon
Panathinaikos
Celtic
Anderlecht
Bu 5 takım vardı
Ayrıca Ajansspor'a da göre en güçsüz takım Anderlecht
yiğidoların muhtemel rakipleri arasındaki en az güçlü takım Belçika temsilcisi Anderlecht.
Yorum
-
Birşey farketmez bence.O 5 takımdan hangisi çıksa Sivas'ı elerdi ..İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğin takımlar Sivas'ın muhtemel rakipleri arasında değildi
Shakhtar Donetsk
Sporting Lisbon
Panathinaikos
Celtic
Anderlecht
Bu 5 takım vardı
Ayrıca Ajansspor'a da göre en güçsüz takım Anderlecht
Kendi sahamızda kazanırsak Sivas'ta rahat bitiririz işi ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum