Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu trt niye coştu böyle spikerde sanki şampiyonlar ligi finalini anlatıyor

Yorum

• Tuh oldumu simdi berlin....
      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Herthanın kalecisi biraz kazma olsa gs maçı garantilemişti şimdiye kadar.
        İlk yarı çok güzel oynadı gs.
        Özkan SÜMER

Yorum

• gs'nin UEFA Kupası'nda devam etmesi iyi olur. Elenmesinler, kör topal gitsinler iki kulvarda

Bakalım haftasonu ligde bu yorgunluğun ceremesini çekecekler mi? Bence çekecekler.

Yorum

• bu yönden bakılınca doğru. iki tarafı kaldırabileceklerini sanmam Ğs ın.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gs'nin UEFA Kupası'nda devam etmesi iyi olur. Elenmesinler, kör topal gitsinler iki kulvarda

Bakalım haftasonu ligde bu yorgunluğun ceremesini çekecekler mi? Bence çekecekler.
              Bence de iyi olur.Gsli futbolcular ligde bu kadar kendini göstermiyorlar.Özellikle lincoln avrupa maçlarında çok farklı.
              Özkan SÜMER

Yorum

• iyi oldu iyi.. hem ülke puanı da lazım bize ..
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Gs yi desteklemeyenler kusura bakmasınlarda hangi zihniyete sığınıyor bir türlü anlamadım!!! Sonuçta bu Türk-Gavur karşılaşması. eğer Bu tür organizasyonlarda Fb-Gs ve Bjk yı desteklamayacakseniz Türk Milli Takımınıda desteklemeyin. Valla yaptığınız ayıp..

Yorum

• gerçekten iyi oluyor hem ülke puanı artıyor hem de gs lig ve uefa maratonunu birlikte zorunda kalıyor...galip gelirse lider çıkacak galatasaray...

Yorum

• Hertha Berlin ' in tam açılmışken gol yemesi kötü oldu .

Maçın kaderini ise hakem tayin etti bana kalırsa , Galatasaray'lıların elle oynadığı pozisyonları görmedi mi görmemezlikten mi geldi anlamadım .

Yorum

• Sadece iki kulvarda gitmeleri bize bir avantaj saglayabileceginden gs nin bu galibiyetini hos karsiladim.Diger taraftan gönlüm hertha dan yanaydi ama olmadi.
                        Macin geneline bakildiginda gs nin hertha dan daha kaliteli bir takim oldugu gercegi vardi.Gs bu galibiyeti haketti.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ha buraya yazmışsın da duvara demişsin. al işte.

Yorum

• Yahu isteyen istediği takımı tutar . Bununla mı Türklüğü ölçüyorsunuz ?

Ligde ana avrat dümdüz gittiğiniz takımları bazıları tutmak istemez . İsterse İngiliz takımıyla oynasın , isterse İtalyan , isterse başka bir ülke . Ben tutmuyorum ezikleri Avrupa maçlarında .

Ne olacak ? Gavur mu oldum şimdi .

Hey Allah'ım ...

Sen iki gün önce sövdüğün , sokakta görsen neler yapacağını tahmin ettiğim adamları iki gün içinde tutuyorsan o senin tercihin . Nasıl ben Porto'yu veya başkasını tutarken yaptığım tercih gibi .

Tutmuyoruz diye kalkıp şurada yok Türk milli takımınıda tutmayın edebiyatı yapmayın . Öyle düşünecek olsaydık , Türk milli takımını tutan adam kalmazdı eminim

Yorum

• 1-Galatasaray 9
                              2-Metailst 7
                              3-Olympiakos 3
                              4-Hertha Berlin 2
                              5-Benfica 1

Olympiakos - Hertha
                              Benfica - Metalist

Çok ilginç.

Olympiakos da çıkarsa (ki avantajı var) iki favori daha grup aşamalarında elenecekler.

Benfica'dan bunu hiç beklemezdim. Kadronda Aimar, Reyes, David Suazo, Nuno Gomes, Carlos Martins, Di Maria var. Ve sonuncusun. Yazık yahu.

Yorum

• Hüseyin oda senib ayıbın. kalkıpta seni sorgulayacak değiliz. Açıkcası ben utanıyorum bu tür yazılardan. senin alıp veremediğin birkaç çapulcuyla. Tüm camia ile değil..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X