bu trt niye coştu böyle spikerde sanki şampiyonlar ligi finalini anlatıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence de iyi olur.Gsli futbolcular ligde bu kadar kendini göstermiyorlar.Özellikle lincoln avrupa maçlarında çok farklı.İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs'nin UEFA Kupası'nda devam etmesi iyi olur. Elenmesinler, kör topal gitsinler iki kulvarda
Bakalım haftasonu ligde bu yorgunluğun ceremesini çekecekler mi? Bence çekecekler.
Özkan SÜMER
Yorum
-
Sadece iki kulvarda gitmeleri bize bir avantaj saglayabileceginden gs nin bu galibiyetini hos karsiladim.Diger taraftan gönlüm hertha dan yanaydi ama olmadi.
Macin geneline bakildiginda gs nin hertha dan daha kaliteli bir takim oldugu gercegi vardi.Gs bu galibiyeti haketti."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Yahu isteyen istediği takımı tutar . Bununla mı Türklüğü ölçüyorsunuz ?
Ligde ana avrat dümdüz gittiğiniz takımları bazıları tutmak istemez . İsterse İngiliz takımıyla oynasın , isterse İtalyan , isterse başka bir ülke . Ben tutmuyorum ezikleri Avrupa maçlarında .
Ne olacak ? Gavur mu oldum şimdi .
Hey Allah'ım ...
Sen iki gün önce sövdüğün , sokakta görsen neler yapacağını tahmin ettiğim adamları iki gün içinde tutuyorsan o senin tercihin . Nasıl ben Porto'yu veya başkasını tutarken yaptığım tercih gibi .
Tutmuyoruz diye kalkıp şurada yok Türk milli takımınıda tutmayın edebiyatı yapmayın . Öyle düşünecek olsaydık , Türk milli takımını tutan adam kalmazdı eminim
Yorum
-
1-Galatasaray 9
2-Metailst 7
3-Olympiakos 3
4-Hertha Berlin 2
5-Benfica 1
Olympiakos - Hertha
Benfica - Metalist
Çok ilginç.
Olympiakos da çıkarsa (ki avantajı var) iki favori daha grup aşamalarında elenecekler.
Benfica'dan bunu hiç beklemezdim. Kadronda Aimar, Reyes, David Suazo, Nuno Gomes, Carlos Martins, Di Maria var. Ve sonuncusun. Yazık yahu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
oldumu simdi berlin....

Yorum