inşallah porto sevilla gibi rehavete kapılmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
-
f.bahce nin bu grupta yeri belli olmustur.İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah porto sevilla gibi rehavete kapılmaz.
o da 4.lükten öteye gecemez.
fb türkiye ligine daha alisamamisken avrupanin havasi onlara cok farkli gelir,bugün oldugu gibi carpilirlar."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
bende bjk'in rekoru kirilirmi diye düsünüyorum suandaİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene gol kaçtı yaaaaa. 3 olacaktı tüh. böle devam ederse 5 ler Porto.
fener aynı mahalle takımı gibi görünüyo
))
fb'nin defansi cok kötü
Yorum
-
Bence Sevilla rehavete kapılmamıştı, tamamen hocalarının ilginç fantezilerine kurban gittiler. Ama dediğin gibi, umarım öyle bir hüzün yaşatmaz bize Portoİlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah porto sevilla gibi rehavete kapılmaz.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
hiç belli olmaz 2-1İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülef.bahce nin bu grupta yeri belli olmustur.
o da 4.lükten öteye gecemez.
fb türkiye ligine daha alisamamisken avrupanin havasi onlara cok farkli gelir,bugün oldugu gibi carpilirlar.
tabiki benim gönlümde fenerin tüm maçları kaybetmesinden yana.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Açtın ağzını geldi gol .. bi sus da çççİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunların bitane okçuları vardı Gülizar diye nerde o . girer sallar 3 tane o
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
bu Gülizar 2 gol daha atıyomuşİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçtın ağzını geldi gol .. bi sus da ççç
. mesela yani 
herzaamanki şey, az önce ağlayan spiker ve febeşliler şimdi gaza geldi 1 gol atınca. birazdan 3 . golü yiyince yine ağlamaya başlayacaklardır.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Abi, Türk futbolu için SUS çççİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu Gülizar 2 gol daha atıyomuş
.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum