Adet olduğu üzere fener maçlarında cereyan yakmıyorum. Bazı kanallarda 1-0 göre göre bi hal olduk. Neyseki imdada Lampart yetişmiş. Teşekkürler Chelsea, teşekkürler Ballack ve Lampart.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynen Mehdi yaa.Ama bi farkla ben şimdiye kadar hep elensin yenilsin gözüyle bakardım yurtdışı maçlarında falan.İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFbnin elenmesine bende üzülenlerdenim.İyi oynadılar hakkettiler ama olmadı.Hangi takım olsaydı aynı şeyleri düşünecektim.Yinede teşekkürler.
Ama bu sene daha doğrusu bu Chelse maçında falan yensinler istedim.Allah için güzel oynadılar,hakkettiler.Hele seyircileri.Stat tıklım tıklım doluydu akşam.Ama kuzu gibi oturmuşlar sadece pozisyonlarda alkışlıyorlardı.Ama Fbli taraftarların tezahüratları çok netti tv.den.Kıskanmadım değil.
Neyse sonuç olaraktan bende ilk defa yensinler turu geçsinler istedimdi.
Kısmet.
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kolayına kaçmak huyumuz ne yazıkki. Fenerbahce gibi takımların azlığından 6. olarak Avrupaya gidemiyoruz.
Çok güzel oynadılar chelsea karşısında. Elenmelerine üzüldüm. Galatasaray da olsa üzülürdüm, Beşiktaş ta olsa üzülürdüm.
Fenerbahceye ülke puanına olan katkılarından ve güzel futbolundan dolayı teşekkür ederim.
Zamanında Özkan Sümer'in bir sözü var, çok hoşuma gider '' Benim atımı beğenmeyenin bari bir eşeği olsa'' Malesef bizim eşeğimiz yok, milletin atını gülüyoruz.
Beş sene öncesine kadar dengeler eşitken şimdi ne olduda arayı böyle açtık. Chelsea'nın amigoluğunu yapacağına biraz da bunu tartışalım.
Siz ne kadar kabul etmeseniz de tarih yazıyor bunları.
Sağlıcakla Kalın
imza......Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
Dün Tvde Kayseri maçı vardı. Alın izleyin sonra neden fenerin avrupada başarılı olmasını istemediğimizi anlayın. Hiç alakası olmayan bir penaltı ve elsin 3 puan. sonra bu haram puanlarla avrupaya git bizde seni alkışlayalık..... her sene resmen sahalarda gasplar yaşanıyor. bir kişiyi gasbeden 20 sene hapis cezası alıyor ama sahada 11 kişinin ekranda milyonlarca kişinin emeğini gasbedenler büyük takım yenilmez takım oluyorlar.
Dün Fener maçında kendini yere atanları gördük kendini kasımpaşa karşılarında Cem papilanın olduğu bir maçta sandılar. Oh olsun bir daha böyle yerlerin yakınından bile geçemesinler.....
Chelsea akşam hiç koşmadan durarak yendi Feneri. Helal olsun. şöyle 5-6 tane çaksaydı iyiydi ya bunada şükür.
Adamın birisi 4. Muratın zamanında içki yasağı zamanında kayıkçılık yapıyormuş. 4. Muaratta tebdili kıyafetle kayığa binmiş. Kendisini asker olarak tanıtmış. Açılmışla. Kayıkçı şarap testisini çıkarmış. Sultanda istemiş. Ve bir yudum almış.
Sonra bir kaç yudum daha içince kendisinin sarayın has adamı olduğunu söylemiş. Sohbet ilerleyince kumandan olduğunu daha sonrada vezir olduğunu söylemiş. Amacı padişah olduğunu yavaş yavaş söyleyip adamı korkutmamakmış.
adam padişahın elindeki testiyi almış. demişki....
şimdi sen bir duble daha içersen padişah bir kaç duble daha içersen peygamber olduğunu iddia edersin demiş...
Fenerde o misal çok iyi oldu o testiyi ellerinden almak laızm....
biz neden olamıyoruz demek başka konunun bahsidir.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
valla olayın üstüne bu kadar oturur , yani ben çok tuttum bu testi hikayesini
aynen öyle bunlar bi yudum daha alsalardı Allah muhafaza
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'nin elenmesine hiç sevinmedim ve sevinecek birşey de göremiyorum.
Kimse kusura bakmasın
Tebrikler Fenerbahçe.. Türk'ün adını az da olsa Avrupa'da duyurduğun için.
Darısı ve daha iyisi bizim başımıza.Herşeyi mükkemmel bir şekilde açıklamışsınız. Söylediklerinizin altına şöyle bir ilave yapayım.İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kolayına kaçmak huyumuz ne yazıkki. Fenerbahce gibi takımların azlığından 6. olarak Avrupaya gidemiyoruz.
Çok güzel oynadılar chelsea karşısında. Elenmelerine üzüldüm. Galatasaray da olsa üzülürdüm, Beşiktaş ta olsa üzülürdüm.
Fenerbahceye ülke puanına olan katkılarından ve güzel futbolundan dolayı teşekkür ederim.
Zamanında Özkan Sümer'in bir sözü var, çok hoşuma gider '' Benim atımı beğenmeyenin bari bir eşeği olsa'' Malesef bizim eşeğimiz yok, milletin atını gülüyoruz.
Beş sene öncesine kadar dengeler eşitken şimdi ne olduda arayı böyle açtık. Chelsea'nın amigoluğunu yapacağına biraz da bunu tartışalım.
Siz ne kadar kabul etmeseniz de tarih yazıyor bunları.
Sağlıcakla Kalın
Uğur BoraL : Chealsea gözümüzde çok büyütmüşüz.
Bu işin özetidir.
Tebrikler Fenerbahce .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Aferin Ballack güvenimi boşa çıkarmadın.
Essien'e kucak dolusu sevgiler.Korkunç mücadele etti.Lampard kötü oynadın ama golünü attın.(O goldeki sevinç çığlığımı ömür boyu unutmayacağım.Sevinirken babama baktım benden korkmuştu.)Drogba beklediğim gibi oynamadın ama yine de etkiliydin.Kalou çok fena geldi Gökhan Gönül'ün tarafından.3.kaleci Hilario'ya da tebrikler.Makalele müthiş savunma yapıyor.Alex hiçbir şey yapamadı onun sayesinde.fbde Maldonado'yu görünce Hüseyin'e laf söylemiyorum.Selçuk'a yazık oluyor.Zico;Deivid,Alex,Kazım ve Semih ile başladı maça.Bence çok hücüma yönelik bir takım.Uğur Boral olmalıydı sol kanatta.
Gerçekçi olmak gerekirse fb bu sene Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılıydı.Daha iyisi olamazdı bence.Bu arada maç öncesi yayındaki Trabzonluyu gördünüz mü?Chelsea forması giymiş.
Yukarıda şakayla karışık abarttım Chelsea'yi.Dün sinir ettiler beni.Doğru düzgün oynayamadılar.fb ezilmedi maç boyu.Ama açık söyleyeyim dün çok sevindim elendiklerine.Trabzon gol atsa o kadar bağırırdım yani.Sinir boşalması oldu.
Spiker yine felaketti.Drogba'yı biçtiler kendini yere attı dedi.İnanamadım.1 saniye olmadan "1.5 dakikadır yerde yatıyor"dedi.Bu kadar abartı olmamalı.En son Erbay tarafından düzenlendi; 09.04.2008, 13:50.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu çok küçük bir örnek.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpiker yine felaketti.Drogba'yı biçtiler kendini yere attı dedi.İnanamadım.1 saniye olmadan "1.5 dakikadır yerde yatıyor"dedi.Bu kadar abartı olmamalı.
Fenerbahçe iyi oynadı,evet. Chelsea olması gerekenden kötüydü o da tamam. Ama maçın hakkı 2-0 olmasa da Chelsea'nin galibiyetiydi bence.
Türkiye'nin prestijini ve ülke puanını düşünerek fb.yi destekleyerek seyretmeye başladığım maçta Chelsea'nin 2. golünde çığlık çığlığa sevinirken buldum kendimi. Bunun nedeni de tamamen spikerin saçmalıyor olması. Yahu kardeşim göz var nizam var. Başta da söylediğim gibi Chelsea iyi değildi ama bu kadar da abartılmaz ki. Maç sonu ailece birbirimize düşürdü bizi
Fanatik Pacci
Yorum
-
Hilal aynı canım
O yüzden ben odamda izledim fenerin yenilişini ççç
Ayrıca fener haketmedi o kadar iyi oynadı da Chelsea armut mu topladı. Demek adamlarda süper ötesi bir müdafaa yaptılar ki yemediler gol
İyi oldu sana fener senden gelen ülke puanı batsın
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum