Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beşiktaş ve Galatasaray'a başarılar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
fb bu akşam yenilir.bjk de avantajlı bir skorla döner diye tahmin ediyorum.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
bjk'yı da sevmem fc zürih i de sevmem raffael ve okonkwo ya dikkat etsinler yeter ama yabana atmasınlar takım oyununu iyi oynuyolarTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Anderlect , iddaa yatıyo yen şu feneri =)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
-
6 Dakika uzatma 98. dakikada gol =) Hakem yaktı Beşiktaş'ı.
Anderlecht yatırdın kuponu. Ne diyim sana ben =)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum