Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alkışlayın...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Neyi alkışlayacam.ne güzel hile ile ağlayarak yendiniz.hakem de iyi yardım etti Allah ondan razı olsun diye mi.

Yorum

14 Mayıs 2007 Pazartesi
      Şerefsiz”lig”de 1 numara olmak
      Fenerbahçe şampiyon oldu. İşin doğrusu bu şampiyonluğu da hak etti. Çünkü rakiplerinden fazla puan topladı ve bunun için çok daha fazla çaba gösterdi.

Ama Fenerbahçe yönetimi bana göre küme düştü.

2 Hafta öncesine kadar “Şerefsiz” bir lig olarak gördükleri Turkcell Süper Ligi’nden çekileceklerini söyleyip sağa sola çamur attılar ama şampiyon olduklarında mutluluktan göz yaşları döktüler.

Bu çelişki onların “Şampiyon olalım da nasıl olursa olsun” zihniyetini taşıdıklarının bariz bir kanıtıydı. Türk futbolunun içindeki asıl problemin kendileri olduğunu görmeden her maçın sonucuna göre birilerini karalayanların şampiyon olduktan sonra da ekranların karşısına geçip “Adam gibi2 hafta önce söylediklerini tekrarlayabilmelerini veya 2 hafta sonra söyleyemeyecekleri şeyleri geçmişte söylememelerini beklerdik.

Bu şampiyonluk Fenerbahçe Yönetimine değil ama futbolcusuna ve taraftarına hayırlı olsun.

Çünkü Fenerbahçe yönetimi kendilerinin deyimiyle Şerefsiz”lig”de 1 numara olmuşlardır. Böyle bir birinciliği de içlerine sindirmişlerdir.

Döktükleri sevinç gözyaşları ve şampiyonluğun ardından yaptıkları açıklamalar 32 haftadır yaptıkları açıklamalara hiç benzemedi.

Umarız bu şampiyonluk tüm camiayı gölge bir düşmana karşı kenetlemeye kalkıp, onları paranoyak yapma gayreti içinde olanlara bir ders olmuştur.

Ben bu şampiyonluğun Fenerbahçe futbol takımı, taraftarlarına ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

bunları kim alkışlasın şimdi ??
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Sadece ve sadece şampiyon oldukları için alkışlanmalılar diyorum Yaptıkları pislikler için değil
        F.b nin haketmediğini düşünenler var
        Kalas Bjk mi haketti? 2 ileri 1 geri giden Gs mi ?
        Yoksa 15 puan geriden gelen Trabzonspor mu ?
        Şampiyon olmanın bi kriteri yoktur ki F.b kötü olabilir ama rakipleri daha da kötüydü sonuçta

Yorum

başkasının hakedip etmediği bizi ilgilendirmez. önemli olan alınan şampiyonlukların başkasının hakkını çalmadan hak etmektir. yıl boyunca nasıl ağladıklarını hepimiz gördük. Cihan Oskay diye içlerinden eski bi fenerli çıktı neler söyledi , adamı susturdular. cevap veremediler. bu şekilde şikeyle şaibeyle şampiyon olmuşlarsa başkaları kötüydü diye alkışı hak etmezler.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çünkü Fenerbahçe yönetimi kendilerinin deyimiyle Şerefsiz”lig”de 1 numara olmuşlardır. Böyle bir birinciliği de içlerine sindirmişlerdir.
            Oyyyy cümlenin güzelliğine baksana ...
            Harika bir yazı
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Evet, bir yerden başlamak lazım… Fakat biz çoktan başladık. 5 Mayıs 1996’da F.Bahçe adlı kulübün futbol takımıyla Avni Aker’de oynadığımız maçın bitiş düdüğünü müteakiben tribünlerden alkış sağanağı koptu. Unutanlar hatırlasın, bilmeyenler öğrensin bir zahmet… Trabzon ve havalisine neredeyse Güneydoğu’daki kadar güvenlik görevlisi dizilmesine ve envai çeşit çirkefliğe rağmen hem de…

Sonraki sezonda bir televizyon programında, o dönem F.Bahçe adlı kulübün futbol takımının yardımcı antrenörlüğü görevini ifa eden Zafer Göncüler adlı kişi, lafı nereden getirdiyse yine Avni Aker’de şiddet konusuna getirmiş, yukarıda zikrettiğimiz alkışlamaya da “O anın şokuyla alkışladılar işte…” şeklinde bir yorum yapmıştı.

Arkadaşlarım, kardeşlerim… 30 seneyi aşkın bir süredir futbol izleyicisiyim. Adı geçen futbol kulübünün karıştığı çirkinliklerin hepsini (özellikle bize karşı olanları) buraya yazmaya kalksam sinir hastası olursunuz. Biz bu konuda vazifemizi yaptık, cevabımızı da aldık. İstanbul’un diğer kulüpleri alkışlayabilirler, nasılsa Hakan Kulaçoğlu’nun yerinde tabiriyle rotasyon usûlünce sıranın kendilerine gelmesini beklemektedirler onlar…
              En son Bülent Şirin tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 17:06.

Yorum

Yazarin da söyledigi gibi..... Kendi deyimleri ile "Serefsiz lig"de 1. oldular. Serefsiz ligin en birinci serefsizleri onlar cünkü.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Ayrica satilmis seytan hakemler ve iki kurus paraya namuslarini fe-be'ye satan bir takim minik takimlar alkislasinlar. Istedikleri oldu iste. Fe-be kulübü, serefsiz ligin en büyük ve 1 numarali serefsizi oldu.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

ŞAmpiyonluğu hakkıyla almış olsa elbette alkışlanır fakat bu şampiyonluğun alkışlanacak bir tarafı yok bence.

Yorum

Çamur attığı ligte şampiyon olunca ağlayanlara alkış istiyorum.

Yorum

alkışlayalım bari.....

Yorum

Çekilmeyi düşündüler ağladılar zırladılar. İşte hakem camiası bu sese kulak verdi. Onları şampiyon yaptı.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

asla alkışlamam hak etmeden alınan şampiyonluğu gıtsın diğer ağlayanlarla alkışlasınlar
                            umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

hakemleri basını arkasına alıp şampiyon olan takımı ben niye alkışlayım fenerbahçe hakettimi

Yorum

alkışlamak mı hiç sanmıyorum ellerim kırılır da onları alkışlamam...
                                YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....
                                KTÜ_TS

Yorum

Çalışıyor...
                                X