Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıl 2007 ve Ağlaya Ağlaya Şampiyon oldular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kupanın kenarlarına birer tane emzik bağlasınlar
    Direk Kupayı emzik şeklinde yapsalar daha anlamlı olurdu.

Yorum

hahhaha iyi dedin

Yorum

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi taraftan forumda bi taraftan ekşi sözlük'te takılıyorum. Sözlükte bir başlık vardı, öldürdü beni gülmekten:

"çekileceği ligde şampiyon olan takım"

Bir de unutmadan ve hazır konu açılmışken:

ezik olunca böyle oluyor işte 2 hafta öce şerefsiz olanlar şimdi iyi adam oldular ..

Yorum

bir de şu ortaya çıktı;

bizim mecburen-kerhen başka adam olmadığı için desteklediğimiz Ulusoy, aslında bizi, istediği yerde, istediği zamanda yanına çeken sonra da tanımayan adam oldu herzamanki gibi..Trabzonluluğu kullanarak öyle de güzel manevralar yaptıki..

arkadaşında belirttiği gibi sen ceza ver, 50 bin kişi yerine 70 bin kişiye oynasın..vay be ne ceza..

aynı gün dev mitingin olduğu bir ile dev bir maçı vermek, şartları böylesine zorlamak neyin nesidir?..

en basit deyimiyle yardakçılık, şakşakçılıktır...

ulusoy'un kankası bizim hacıosman fener yönetiminin şampiyonluğunu kutlamıyor ama kankasının ikramıyla fener 70 bin kişi önünde tur atıyor...

idam edilmek üzere olan Temel'in son sözü gibi "bu da bağa ders olsun"...
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

100. Yillarinda hak etmedikleri sekilde sampiyon yapildilar iste daha ne istiyorlar? Onlar gibi namussuzlar hak etmedikleri sampiyonluklari böyle alirlar. Mahmut Uslu denen köpek o gergedana benzeyen poposuna kina yaksin. Ona kina yakmak icin sanirim 5 kilo kina lazim.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

öyle veya böyle adamlar $ampiyon oldu...

artik bizlerin ezik'leri birakip kendi i$imize bakmamiz lazim...febeyi yillardir ele$tiriyoruz v.s. ne oluyor, adamlar $ike felan derken kupayi koyuyorlar cebe...

asil biz o loby'i yakalamamiz lazim...

yönetici dahil herkes febeyi ele$tiriyor, ya biz, kendi takimimiz ???

bende $amiyonluk görmek istiyorum !!!!!!!!
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

ne ağlayanı severim nede ağlayarak bı yere varanları bunların bundan ibaret
                umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

aziz ve ekibi için şampiyon olmak için her şey mübah cem papilyayla birlikte elimizden nasıl almışlardı lupayı rahat rahatda kutluyolar eğer benim trabzonum aynı şekilde şampiyon olsun hayatta tutmam

Yorum

Nede Güzel söylemiş

''Seneye F.Bahçe'yi şampiyon yapalım''

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlarken, başkan Aziz Yıldırım'ı eleştirdi. Cavcav, ''Gelecek sezon da Aziz Yıldırım tutumunu değiştirmezse, 'Fenerbahçe'yi şampiyon ilan edelim' teklifini federasyona sunacağım'' diye konuştu.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, Başkent İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Gençlerbirliği'nin yaptığı maç sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan İlhan Cavcav, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu canı gönülden kutladığını belirterek, ''Gelecek sezon da Aziz Yıldırım tutumunu değiştirmezse, 'Fenerbahçe'yi şampiyon ilan edelim' teklifini federasyona sunacağım'' diye konuştu.

Kamuoyunda Fenerbahçe düşmanı ilan edildiğini, ancak bunun böyle olmadığını ifade eden Cavcav, şunları söyledi:
                    ''Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu canı gönülden kutluyorum. Ben Fenerbahçe düşmanı değilim. Aziz beyin Fenerbahçe'ye büyük katkıları olmuştur. Ancak Fenerbahçe kazara şampiyon olamasaydı ligler oynanır mıydı diye düşünüyorum. Futbol Federasyonu'na gelecek sezon başında teklif götüreceğim. Aziz Yıldırım tutumunu değiştirmezse, 'Fenerbahçe'yi şampiyon ilan edelim' teklifini federasyona ileteceğim. Daha sonra da diğer 17 takım kendi arasında oynasın. Türk futbolu zarar görüyor. Bu kadar eleştiriye rağmen Merkez Hakem Komitesi'ni (MHK) ve Futbol Federasyonu'nu kutluyorum. Fenerbahçe, inşallah Avrupa'da bizi en iyi şekilde temsil eder.''
                    http://www.ajansspor.com/futbol/supe...n_yapalim.html
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

2 Hafta önce süper lig için ağzına geleni söylediler,şimdi aynı ligde şampiyon olduk diye sevinçten ağlıyorlar!

Bizde bu halinize bakıp halimize şükrediyoruz!

Şerefimizle 6 kez şampiyon olduk gurur duyuyoruz!!
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 Hafta önce süper lig için ağzına geleni söylediler,şimdi aynı ligde şampiyon olduk diye sevinçten ağlıyorlar!

Bizde bu halinize bakıp halimize şükrediyoruz!

Şerefimizle 6 kez şampiyon olduk gurur duyuyoruz!!
                        Evet lig icin "Serefsiz" lig diyorlardi. Simdi ise o "Seerefsiz" dedikleri ligde sampiyon olarak Serefsiz ligin en büyük serefsiz takimi oldular. Serefsiz ligin 1 serefsiz takimi, 1 serefsiz yönetimi ve 1. serefsiz taraftari. Serefsiz oglu serefsizler.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                        Yükleniyor...
                        X