bende final biliyodum. olsun bu maçı alalımda pazar günü finale çıkarız inşallah.
Trabzon Akçaabat FK
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
ve maç bitti...1-0 kazandık..kaldı bir maç...tebrıkler cocuklar...ordudakı taraftarımıza iş düşecek final macında..1461!Yorum
-
-
-
YALISPOR'umuz 27.05.2007 ( PAZAR) günü saat 15.00 da ORDU da BAFRA BELEDİYESPOR ile FİNAL MAÇI oynayacak.
YALISPOR'umuzun Final maçında başarılar dilerim.
İnşallah 3.LİGE ÇIKACAĞIZ.TRABZONSPOR ÜYE NO:12458Yorum
-
Faroz da 3.lige çıkacak inşallah.. Haydi Faroz mutlu son için tek maçımız kaldı..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
Yarınki maçı takip edebilenler foruma da yazarsa çok iyi olur..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
bugün saat 15:002de yalıspor Ordu Stad'ında BAFRA Belediyespor karşılaşacak yenmesi halinde 3.lige çıkacak .Bende az sonra Ordu'ya maça gidiyorum inşallah kazanıp 3.lige çıkacağız.nmüsabakadan sonra süper fotoları koyacağım buraya inşallah"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Maçın canlı anlatımı için:
Bafra 10,Yalı 9 kişi kaldı sahada 65 dk. civarı skoru bilmiyorum şu an.keyif adamı ..Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum