çakal bunlar anca boş boş konuşurlar....Allah herşeyi görüyor şike ile aldıkları her maçın hesabını verirler inşallah....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe Ligden Çekiliyor... Muş
Daraltma
X
-
Vegas
Yine gundem degistirme cabalari bunlar. Gecen yil sampiyonlugu kaybettiklerinde azize hanim istifa etmisti guya ve gundem kacan sampiyonluktan, yeni baska kim olacak sorusuna kaymisti. simdi de kupadan elendiler tarfatara verecek cevaplari olmadigindan boyle holigan gibi aciklamalara basladi yoneticileri.
Bu sezonda sampiyon olamazlarsa (Insallah olamazlar) o zaman cumhuriyetimizin topraklarini ayiracagiz Turkiye'den falan deme gafina bile duser bu civciv beyinliler
Yorum
-
Aynen öyle gündemi oyalamak için taraftara gaz verip TFF ve diğer takımlara saldırmasını amaçlıyorlar. O dahi yöneticileri kendi hatalarını,açıklarını kapatmak için sürekli başka kılıflar uyduruyorlar,bahaneler buluyorlar. Fanatik yöneticilerinin delidana gibi etrafa saldırmasından başka bir şey değil. Elle gollerle, sahte frikiklerle, verilmeyen ofsaytlarla ayrıca rakiplerine çalınan ofsaytlarla ,verilen kartlarla aldıkları maçlara saysınlar. Anladılar mı nasıl olurmuş şimdiYoksa 'Çekiliriz' ne demek ya öyle az buz bir laf mı bu. Nereye çekiliyorlar. Taraftarı o kadar kombineyi, bileti boşa mı alıyor; o formalara bilmem nelere dünya kadar parayı boşuna mı veriyorlar. Kısacası bu davranışlardaki amaçları: Taraftarlarıyla TFF'yi karşı karşıya getirip başarısız yönetimlerini işin içinden sıyırmak. Ne güzel iş ya
En son Erkin tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 02:55.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Ya ama Fenerbahçe ligden çekilirse kimin yenilgisiyle dalga geçicez:'))Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Lig TV maçlara alınmayacak !
Fenerbahçe - Lig TV gerginliğinin ardı arkası kesilmiyor.28 Nisan 2007 09:18
Murat Özaydınlı'nın derbi gecesi canlı yayına alınmamasıyla başlayan Fenerbahçe-Yayıncı Kuruluş geriliminde de kriz patladı.
Programda Koç'u hedef alan sözlere büyük tepki gösteren yönetim, yarın oynanacak Denizlispor ve Kadıköy’deki son 2 maçta Lig TV ekibini Şükrü Saracoğlu'na almama kararını verdi. Koç'un kulübe verilecek maddi cezayı karşılayacağı ifade edilirken, taraftarların da Lig TV ve Digitürk paketlerini iade etme kampanyası başlatacağı belirtildi. Fenerbahçe’nin tek bir şartı var: Lig TV’ye çıkıp, yapılan haksızlıkları tek tek açıklarsak, bu kararımızı geri çekeriz.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
bizne beyaaa biz kendi işimize gucumuze bakalım adam kupadan oldular nerdeyse dunya tff başina cıkacaklar peki biz gokdenizin %100 gollunu vermediler peki bunun suclusu kim biri bana soylesin bizim burda ezik fenrimi yoksa trabzonspo ru mu tarsıtcazzzz evet arkadaslar ne yapacaksak yapalım bıktım ben artık 6 yasındaki cocugun maskarası olsum valaha sakamsamlar kavfeve gideimiyommmmmmm hayde bmn rtık yurus vaktııııııııı hayde bmn bursa,trabzon ,istanbul,eregli,ankara,artık butum bmn sesleniyon 3 yasındaki cokcuk gecen gun bana ne dedi biliyomusunuzzzz trabzonspor'dan hic bişe olmaz sene trabzonspor kumeyeeeee artık 4. buyuk kayserispor dedi bu benim ne kadar gitti biliyormusunuzzz vede oyle gercekten trabzonspor'un hali harap neyse en fazla bizde eski trabzon ne zaman izleyene kadar bi anadolu takımı diye sırf maclar digrerizzzz< artık yurus vakti geldiiiiiii hayde bmnnnnnnnnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yorum
-
Vegas
Önce özetler:
_Türkiye Marstaki uzay istasyonunu kapatma kararı aldı..
_Kalem pille çalışan otomobiller artık tarihe karışacak...
_Türkiye 325.000 dolar GSMH ile dünya birincisi...
_Mesliste bu yıl ABD ye yapılacak para yardımının artırıma gidilmesi öngörüldü
_Milli takımdan gelen üst üste 5. dünya şampiyonluğu..
_Ezükbahçe en sonunda TFF KUPASINI aldı.
Klüp başkanı yaptığı açıklamada 100 yıl sonra gelen bu kupa için çok mutluyuz dedi.
Yorum
Yorum