Onazi'yi niye almadın ki hoca,neden ya neden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkaklığı bitirdi bizi bugün. Yav abi Olcay ne işe yarıyor biri anlatsın bana Kucka dili dışarda geziyor neden çıkmıyor. Aykut golü yiyince 3 tane oyuncu değiştirdi, bizimki 2. değişikliği golü yedikten sonra yaptı 3.yü yapmadı bile. Kenarda Bero, Onazi gibi dinamik adamlar var sok işte neden bekliyosun. Bu takım ilk yarıları neden hep çöpe atıyor hocaaa
Hem geride hem ileride, Sosa girdikten sonra resital yaptılar, Kamil ile bile al ver yaptı adam. ne yapmasını bekliyoruz anlamadım ki..
Yorum
-
sen sıradan anadolu takımı olan antalya sporun kovduğu hocayı takımın başına hoca diye getirirsen ancak bu olur 3 maç üst üste bereberlik berabere kaldığın takımlar ligden düşen karabük lig 17. konya üstelik 75 dakika 10 kişi oynamış ve son senelerin en kötü şikebahçesi rıza çalımbay hoca olmadığını zaten ben biliyorum ama artık çoğu taraftarda anlamıştır seneye bu hoce ile devam edilirse senede çöp olur.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada ikide bir Olcayı savunup antipatik olmak istemiyorum ama Olcay iyiydi be abi.
Hem geride hem ileride, Sosa girdikten sonra resital yaptılar, Kamil ile bile al ver yaptı adam. ne yapmasını bekliyoruz anlamadım ki..İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
bari duran topa doğru düzgün çalışın. o nasıl bir ön direk kapatmaktır. o kadar baştan savma oynayan oyuncularımız var ki insanı futboldan soğutuyorlar.
ilk maçta da değişiklik yapılmadı gol yedik. çoğu oyuncu izin verilse 70'de kenara gelecek, aman başımıza iş gelmesin şeklinde sahada geziniyorlar. bir hamle yap da takıma mesaj ver. öylece kenarda dua ediyorsunuz birşey olmasın diye. yukarıdan maç izlettiğin adam kimse kov onu, boşuna maaş alıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum