Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onazi'yi niye almadın ki hoca,neden ya neden.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Korkaklığı bitirdi bizi bugün. Yav abi Olcay ne işe yarıyor biri anlatsın bana Kucka dili dışarda geziyor neden çıkmıyor. Aykut golü yiyince 3 tane oyuncu değiştirdi, bizimki 2. değişikliği golü yedikten sonra yaptı 3.yü yapmadı bile. Kenarda Bero, Onazi gibi dinamik adamlar var sok işte neden bekliyosun. Bu takım ilk yarıları neden hep çöpe atıyor hocaaa
      Şurada ikide bir Olcayı savunup antipatik olmak istemiyorum ama Olcay iyiydi be abi.
      Hem geride hem ileride, Sosa girdikten sonra resital yaptılar, Kamil ile bile al ver yaptı adam. ne yapmasını bekliyoruz anlamadım ki..

Yorum

• yusuf yazıcı ısrarın kaç tane ilk yarının ve kaç puanın heba olmasına neden oldu bir düşün bakalım

Yorum

• istifa
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sen sıradan anadolu takımı olan antalya sporun kovduğu hocayı takımın başına hoca diye getirirsen ancak bu olur 3 maç üst üste bereberlik berabere kaldığın takımlar ligden düşen karabük lig 17. konya üstelik 75 dakika 10 kişi oynamış ve son senelerin en kötü şikebahçesi rıza çalımbay hoca olmadığını zaten ben biliyorum ama artık çoğu taraftarda anlamıştır seneye bu hoce ile devam edilirse senede çöp olur.

Yorum

• kesinliklikle yollar ayrılmalı gerek yok herhangi bir hoca bundan kötü olmaz.
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bundan kötüsü yok. Derhal kovulmalı.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şurada ikide bir Olcayı savunup antipatik olmak istemiyorum ama Olcay iyiydi be abi.
                  Hem geride hem ileride, Sosa girdikten sonra resital yaptılar, Kamil ile bile al ver yaptı adam. ne yapmasını bekliyoruz anlamadım ki..
                  Olcaydan ne bekliyoruz bi dostum o bile belli değil. Ha rakibi durdurmasını bekliyorsak evet görevini yaptı ama TS sol açığı sadece rakibi durdurmak için oynatılmamalı. Sosa girdikten sonra evet biraz canlandı ama genel olarak bence kötüydü çok fazla top kaybetti en basit pasları bile atamadı, hele bi röveşata pozisyonu var akıllara zarar ne düşündü orda bilmiyorum.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Tribünlerin %90 ı gitsin diyor, Sosa demesek oyuna almayacak. Kesinlikle yol yakınken gitmeli.

Yorum

• futbol katili

Yorum

• Kazandığınız paralara yazık günah

Yorum

• Acilen kovulmalı. Kimlerle sınanıyoruz arkadaş yetti artık. Rezalet ötesi bir hoca.

Yorum

• Adamın kafasındaki fikstür şöyle sanırım:
                            -Deplasman: 1 puan iyidir
                            -Büyük takımlar: 1 Puan iyidir.

Yorum

• Utanmalısın!
                              Antrenmanı sen yaptır, kadroyu ve oyuncu değişikliklerini taraftar yapsın!
                              Korkaksın!
                              Bu takımın başında durduğun her hafta bize zarar bu saatten sonra.
                              Hamiş

Yorum

• bari duran topa doğru düzgün çalışın. o nasıl bir ön direk kapatmaktır. o kadar baştan savma oynayan oyuncularımız var ki insanı futboldan soğutuyorlar.

ilk maçta da değişiklik yapılmadı gol yedik. çoğu oyuncu izin verilse 70'de kenara gelecek, aman başımıza iş gelmesin şeklinde sahada geziniyorlar. bir hamle yap da takıma mesaj ver. öylece kenarda dua ediyorsunuz birşey olmasın diye. yukarıdan maç izlettiğin adam kimse kov onu, boşuna maaş alıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X