En kısa zamanda servet ile birlikte istifa etmen dileğiyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
Yönetimin yaptığı en büyük yanlışlardan biri. Ama burada Rıza hocaya kızacak bir durumumuz yok. Trabzonspor gibi hakettiği yerde bulunmayan, kadro kalitesi olarak potansiyeli olan ve çok kuvvetle muhtemel ivme kazandırabileceği bir takımın teklifini reddedemezdi. Burada ivme kazandıracaksa neden itiraz ediyorsun diyenler olabilir. Ulaşacağı maksimum noktanın kısıtlı olduğunu düşünüyorum.
Burada hata yönetimde. Ömrü iyice azaldı.
Rıza hocaya ve takıma destek olmaktan başka yapacak bir şey yok şuan.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Yönetime olan güvenimiz sıfırlandı..Rıza hoca mutlaka pozitif etki yapacaktır..Fakat B planı olmayan bir yönetimin, Rıza hoca'yı tercih eden bir yönetimin Sosa,Burak,Kucka'yı almasının anlamını çözemiyorum..Neresinden tutsak elimizde patlayacak bir sistemsizlik,vizyonsuzluk..Rıza hocamız umarız başarılı olur,kişilik ve disiplin olarak Ersun'la kıyaslanamaz bile..Takımda Yerli oyuncuların gruplaşma yarattığına dair ciddi duyumlar alıyoruz..Böyle birşey varsa önce yönetim sonra hoca gerekeni yapmalıdır..Çığ gibi büyür bu mevzu..Bizden söylemesi..
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki ama gene de iki stoper alsak iyi olur hocam şimdi hubocan zaten çok saçma oldu para yoktu tamam ama devre arası kaan ayhanla bir ispanyadan 25-27 yaşlarında bir stoper gömmek lazım iki stoper şart duricada iyi yedek olur bence eet yeri solbeck değil katılıyorum
ama devre arasına kadar idare edece bir şekilde eldekilerle.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
eder zaten ama olan bizim puanlara oldu Rıza yapar bir şeyler çeker bir ayar ama RIZA HOCA demesin bunlar idare eder bu stoperler götürür diye o zaman kızarım işte hoca da iyisinden pahalısından defans istesin çekinmesinİlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper hep şart zaten ,orası kesin
ama devre arasına kadar idare edece bir şekilde eldekilerle."Annuit cœptis"
Yorum
-
Öncelikle hosgeldin Hocam!
Ersun Yanal'in yanlislarini yapmaz, forma dagitimini adaletli sekilde yapar, takimda ki olasi gruplasmalari kirip önüne gecer, genclere hak ettigi degeri verip, oynatip ve yeni gencler cikarir, puan kayiplarinda önce hakem demez, takima realiteye uygun hedefler koyar ve bu sezonu Türkiye kupasi ile taclandirirsan gercekten bizi mutlu edersin.
Destek bizden basari senden!
ALLAH utandirmasin!
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha resmi sözleşme imzalanmadan başlığın açılması doğrumu dostlar...... ?HAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO stada gidip takımı destekleyen haindir net söylüyorum. Rıza ile ancak 5. Lik hedefin olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'u kesecek bir kaleciye ihtiyacımız var aslında. Volkan Demirel Onur'un bize verdiğinden daha fazlasını verdi Fenerbahçe'ye. Ama duygusal davranmayıp gidip Kameni'yi aldılar.
Bağlı kalmadılar Volkan'a. Düştü çünkü tamamen.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
Yorum