Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

En kısa zamanda servet ile birlikte istifa etmen dileğiyle
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

hadi bizi utandır atom karınca
      seni istemiyordum
      madem Trabzonspor a hoca oldun
      Allah yardımcın olsun
      kimsenin baskısında kalmadan istediğin yerden vur neşteri
      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

Yönetimin yaptığı en büyük yanlışlardan biri. Ama burada Rıza hocaya kızacak bir durumumuz yok. Trabzonspor gibi hakettiği yerde bulunmayan, kadro kalitesi olarak potansiyeli olan ve çok kuvvetle muhtemel ivme kazandırabileceği bir takımın teklifini reddedemezdi. Burada ivme kazandıracaksa neden itiraz ediyorsun diyenler olabilir. Ulaşacağı maksimum noktanın kısıtlı olduğunu düşünüyorum.

Burada hata yönetimde. Ömrü iyice azaldı.

Rıza hocaya ve takıma destek olmaktan başka yapacak bir şey yok şuan.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yönetime olan güvenimiz sıfırlandı..Rıza hoca mutlaka pozitif etki yapacaktır..Fakat B planı olmayan bir yönetimin, Rıza hoca'yı tercih eden bir yönetimin Sosa,Burak,Kucka'yı almasının anlamını çözemiyorum..Neresinden tutsak elimizde patlayacak bir sistemsizlik,vizyonsuzluk..Rıza hocamız umarız başarılı olur,kişilik ve disiplin olarak Ersun'la kıyaslanamaz bile..Takımda Yerli oyuncuların gruplaşma yarattığına dair ciddi duyumlar alıyoruz..Böyle birşey varsa önce yönetim sonra hoca gerekeni yapmalıdır..Çığ gibi büyür bu mevzu..Bizden söylemesi..

Yorum

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            belki ama gene de iki stoper alsak iyi olur hocam şimdi hubocan zaten çok saçma oldu para yoktu tamam ama devre arası kaan ayhanla bir ispanyadan 25-27 yaşlarında bir stoper gömmek lazım iki stoper şart duricada iyi yedek olur bence eet yeri solbeck değil katılıyorum
            stoper hep şart zaten ,orası kesin
            ama devre arasına kadar idare edece bir şekilde eldekilerle.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Hayırlı olsun, bence başarılı olacak.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

eder zaten ama olan bizim puanlara oldu Rıza yapar bir şeyler çeker bir ayar ama RIZA HOCA demesin bunlar idare eder bu stoperler götürür diye o zaman kızarım işte hoca da iyisinden pahalısından defans istesin çekinmesin
                İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                stoper hep şart zaten ,orası kesin
                ama devre arasına kadar idare edece bir şekilde eldekilerle.
                "Annuit cœptis"

Yorum

Okay, Onur, Kucka,Burak yedek klübesindeki yerlerini ayırtsınlar. Adam kayırtmayan hoca ile çalışacaklar...
                  {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

Öncelikle hosgeldin Hocam!

Ersun Yanal'in yanlislarini yapmaz, forma dagitimini adaletli sekilde yapar, takimda ki olasi gruplasmalari kirip önüne gecer, genclere hak ettigi degeri verip, oynatip ve yeni gencler cikarir, puan kayiplarinda önce hakem demez, takima realiteye uygun hedefler koyar ve bu sezonu Türkiye kupasi ile taclandirirsan gercekten bizi mutlu edersin.

Destek bizden basari senden!

ALLAH utandirmasin!
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      daha resmi sözleşme imzalanmadan başlığın açılması doğrumu dostlar...... ?
                      Siz forumda uzun zamandir aktif olarak vakit geçiren uyelerdensiniz bir cok baslik imzalar atilmadan teyidi alınmış haberler yayinlaninca açılıyor- farketmemenize sasirdim- buda onlardan biri...
                      HAMİ_41

Yorum

İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O stada gidip takımı destekleyen haindir net söylüyorum. Rıza ile ancak 5. Lik hedefin olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Bu ne demek kardeşim ölene kadar Trabzonspor ölene kadar destek. Ben keyif almam izlemem desen neysede ne demek giden haindir asil senin yaptığınin adi hainlik soylediklerinde hadsizlik göstergesi...
                        HAMİ_41

Yorum

Beklenti düşük, hoca büyük ihtimalle başarılı olacak.
                          insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur'u kesecek bir kaleciye ihtiyacımız var aslında. Volkan Demirel Onur'un bize verdiğinden daha fazlasını verdi Fenerbahçe'ye. Ama duygusal davranmayıp gidip Kameni'yi aldılar.

Bağlı kalmadılar Volkan'a. Düştü çünkü tamamen.
                            Hocam yalnız Volkan 35 yaşına geldi..Onur daha 29. Evet kaleci rekabeti konusuna katılıyorum. Kesinlikle iyi bir kaleci daha alınmalı.Bursadan Harun olabilir mesela. Ve iyi bir kaleci antrenörüyle çalışırsa formu artar Onurun. Gerçekten çok düştü ,yakışmıyor kaptana ama bu olaylar birazda psikolojik,mental. Rahat bırakmamız lazım. Eminim ki yarın bir gün bjkye gitsin Şenol hocayla çalışsın Türkiyenin en iyisi olur yeniden.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Şimdikinden daha iyi olacağı kesin. Yapacak bişey yok en azından sene sonuna kadar Rıza hocaya hep destek tam destek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Anlasma sezon sonuna kadar..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X