Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rıza Çalımbay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben trabzonspor'da futbolcu olsam böyle teknik direktörüm olsa bilerek oynamam. Adam ölü resmen saha kenarında maket gibi duruyor
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çalışkan iyi niyetli temiz birisine hakaretler ediliyor forumda ve editör arkadaşlardan tık yok.

hayatta herşey 3 puan mı aga. 3 puan alamayınca hakaretler serbest mi?

eleştiri beğenip beğenmemek olabilir.ama seviye çok düşmüş aga
      Ya bi git ya. Sende nerden çıktın? Trabzonspor darülacize değil. Utanmadan çalışkan diyorsun? Neresi çalışkan adamın. Futbolcuları suçlayan ve yetersiz gören ve kendisine toz kondurmayan mumya ölüsü mü temiz yani? Bende temizim. Benide teknik direktör yapacakmısın?

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çalışkan iyi niyetli temiz birisine hakaretler ediliyor forumda ve editör arkadaşlardan tık yok.

hayatta herşey 3 puan mı aga. 3 puan alamayınca hakaretler serbest mi?

eleştiri beğenip beğenmemek olabilir.ama seviye çok düşmüş aga

Allah dan çalışkan ya tembel olsa desene hiç puan alamiyacaktik. ya Rıza çalışkan diyen onla Antalya ya gitsin şaka gibi başarılıymış
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Herhangi bir bilgi birikimi olduğunu düşünmüyorum. Bir taktik ezberlemiş, onunla devam ediyor. Futbolculara bir katkısının olabileceğini de düşünmüyorum ki bu net olarak görünüyor zaten. Bütün maçlar tamamen spontane geçiyor, en ufak bir dokunuş yok.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• hayret hedef söyledi ilk defa avrupa kupalarına katılmak dedi

Yorum

• İnceden küçük düşürüp dalga geçiyor resmen, yok alanyayı ilk defa yrnmiş trabzon, 3 0 dan burda maç çevirmiş bi takımı deplasmanda yendik diyor. Övündüğü b.ka bak.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu herif bile bizle dalga geçiyor yahu ne hale düşürdü bizi bu yönetimler.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Burak ile yardimci hocanin arasinda yasanan yanlis anlasilma neymis?
                  Hoca mi aciklamadi, yoksa uyku sersemliginden orasini kacirdim mi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Siz hala bu çapsızı dinliyor musunuz?

Yorum

• Adamın hedefi 5.lik, matematiksel olarak ihtimal var. Kendini başarılı sayıyor bu yüzden.

O’nu kulağından tutup kapı dışarı edecek bir yönetim de yok. Mikrofon gördü mü dayanamıyor zaten, meydanı da boş bulmuş konuşuyor işte.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak ile yardimci hocanin arasinda yasanan yanlis anlasilma neymis?
                        Hoca mi aciklamadi, yoksa uyku sersemliginden orasini kacirdim mi?
                        Açıklamadı ama anladığım kadarıyla Burak'ın egosu
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnceden küçük düşürüp dalga geçiyor resmen, yok alanyayı ilk defa yrnmiş trabzon, 3 0 dan burda maç çevirmiş bi takımı deplasmanda yendik diyor. Övündüğü b.ka bak.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          yalanmı
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Rıza Çalımbay: Esteban tekrar ameliyat oldu bir ay yok, aynı şekilde Mustafa Akbaş, Durica ve Bero'da bir ay olmayacak. Castillo'nun iki ay olmayacağını öğrendik. Hubocan'da kart cezalısı. Abdulkadir'inde sakatlığı var oynamama durumu söz konusu.

Rıza Çalımbay: Yönetim bana destek verdi, hatta iki yıllık bir teklifte bulundular ama ben kabul etmedim. Sezon sonunu görelim dedim, önümüzde çok kritik 10 maç var, Akhisar maçı benim ilk maçım bu gözle bakıyorum. Avrupa hedefinden henüz kopmadık.

Hiçbir dediğine inanmıyorum!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rıza Çalımbay: Yönetim bana destek verdi, hatta iki yıllık bir teklifte bulundular ama ben kabul etmedim. Sezon sonunu görelim dedim, önümüzde çok kritik 10 maç var, Akhisar maçı benim ilk maçım bu gözle bakıyorum. Avrupa hedefinden henüz kopmadık.
                              Hiçbir dediğine inanmıyorum!
                              Koca devre geçti geleli daha ne ilk maçı hala.

Yorum

• Sporcu değil sanki kötürüm takımı. Bu kadar sakatlık olur mu? Bir yeri sakatlanan en az 1 ay hava değişimi alıyor
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.03.2018, 12:57.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X