çalışkan iyi niyetli temiz birisine hakaretler ediliyor forumda ve editör arkadaşlardan tık yok.
hayatta herşey 3 puan mı aga. 3 puan alamayınca hakaretler serbest mi?
eleştiri beğenip beğenmemek olabilir.ama seviye çok düşmüş aga
Ya bi git ya. Sende nerden çıktın? Trabzonspor darülacize değil. Utanmadan çalışkan diyorsun? Neresi çalışkan adamın. Futbolcuları suçlayan ve yetersiz gören ve kendisine toz kondurmayan mumya ölüsü mü temiz yani? Bende temizim. Benide teknik direktör yapacakmısın?
Herhangi bir bilgi birikimi olduğunu düşünmüyorum. Bir taktik ezberlemiş, onunla devam ediyor. Futbolculara bir katkısının olabileceğini de düşünmüyorum ki bu net olarak görünüyor zaten. Bütün maçlar tamamen spontane geçiyor, en ufak bir dokunuş yok.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
İnceden küçük düşürüp dalga geçiyor resmen, yok alanyayı ilk defa yrnmiş trabzon, 3 0 dan burda maç çevirmiş bi takımı deplasmanda yendik diyor. Övündüğü b.ka bak.
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnceden küçük düşürüp dalga geçiyor resmen, yok alanyayı ilk defa yrnmiş trabzon, 3 0 dan burda maç çevirmiş bi takımı deplasmanda yendik diyor. Övündüğü b.ka bak.
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalanmı
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Rıza Çalımbay: Esteban tekrar ameliyat oldu bir ay yok, aynı şekilde Mustafa Akbaş, Durica ve Bero'da bir ay olmayacak. Castillo'nun iki ay olmayacağını öğrendik. Hubocan'da kart cezalısı. Abdulkadir'inde sakatlığı var oynamama durumu söz konusu.
Rıza Çalımbay: Yönetim bana destek verdi, hatta iki yıllık bir teklifte bulundular ama ben kabul etmedim. Sezon sonunu görelim dedim, önümüzde çok kritik 10 maç var, Akhisar maçı benim ilk maçım bu gözle bakıyorum. Avrupa hedefinden henüz kopmadık.
Rıza Çalımbay: Yönetim bana destek verdi, hatta iki yıllık bir teklifte bulundular ama ben kabul etmedim. Sezon sonunu görelim dedim, önümüzde çok kritik 10 maç var, Akhisar maçı benim ilk maçım bu gözle bakıyorum. Avrupa hedefinden henüz kopmadık. Hiçbir dediğine inanmıyorum!
Yorum