Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göztepe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göztepe

ben cok sevıorum alıagaya 2-0 maglup olarak amatore dustu ggöztepe

Bi atkı örmüştü annem,üstünde yazı yoktu,ama sarı kırmızıydı.Babam öğretmişti,Galatasaray atkısı sanarlarsa vur oğlum diye.Herkes öyle zannediyordu.
    "Hangi takımlısın?" dendiğinde Göztepe derdik.3 büyüklerden dedilermi kafalama girerdik..Biz Göztepeliydik,babam ve ben.
    Sevmedi kimse beni,pek çıktığımda olmadı.Ben çok sevdim,biride Göztepeydi.Herkes gitti,o kaldı.En kötü günümde babam çağırırdı maça diye.Kahveye gider beklerdik,bi araba çıkardı..giderdik.Çok iyi hatırlıyorum bigün bi travestiye Gözgöz çektirmiştik.
    Büyüdüm,ben ne ara büyüdüm?Gençliğimi çaldı bi takım,babam vesile olmuştu.
    Doğunca çocukların göbekleri gömülür,benimkini babam Gürsel Aksel'e gömdü.Ayrılamayacaksın dedi.Oğlunda Göztepeli olacak.

Ve bugün..arkadaşlarım Göztepe düşmüş diyor gözlerimin içine.Ağlıyorum gizli gizli..babamı görmedim hala.Allah baba duyuyorsun sesimi,son sözümü soracak olursanız eğer; "Ben Göztepeliyim kardeşim.

alıntıdır
    Gurbetçi Gençler.

Göztepe amatör kümede...
    Bir efsane Göztepe eridi, bitti. İzmir kan ağlıyor. Türkiye 3.Lig 3.Grupta Göztepe kendi sahasında Aliağa Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak amatör kümeye düştü.

Türkiye Birinci Liginde 25 sezon geçiren Göztepe, 1968-69 ve 1969-70 yıllarında o dönemdeki adıyla Reis-i Cumhur ve Türkiye Kupasını müzesine götürmüştü. Kupa Galipleri Kupası'na iki, Fuar Şehirleri Kupasına da 5 kez katılan sarı kırmızılı ekip, 1968-69 sezonunda, bugünkü adı UEFA olan Fuar Şehirleri Kupası'nda 64 takım arasından yarı finale kadar yükseldi. Bu Türkiye adına bir ilkti..

1981-82 sezonunda Birinci Lige veda eden Göztepe, 18 yıl boyunca üst üste 2. Lig'de mücadele etti. Sarı-kırmızılı kulüp, şirketleşip Göztepe A.Ş. (Göztepe Spor Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi) adını aldığı yıl olan 1998'de şampiyonluk yaşayarak yeniden Birinci Lige döndü. Bu dönüşün ardından herşey istendiği gibi gitmedi ve büyük çöküş başladı...

Birinci Ligde kalıcı olmayı başaramayan ekip, peş peşe aldığı kötü sonuçlar nedeniyle önce 2. Lig (A) Kategorisi'ne, hemen ardından 2. Lig (B) Kategorisi'ne ve tarihinde ilk kez 3. Lig'e düştü. Göztepe bu sezonda 3.Lig 3.Grupta 28 maçta 28 puan toplayarak sezonun bitmesine 1 hafta kala küme düştü
    Gurbetçi Gençler.

Yorum

Türk Futbolu'nun temel taşlarından bir takımdı. En kısa zamanda hakettği yerlerde görmek dileğiyle.

Yorum

Endüstriyel futbola hayır ! Bitirmiştir güzide kulüpleri.

Yorum

yazık oldu çok yazık içim acıdı,çokta güzel taraftarları vardı yazık onlara..
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yazık oldu Göztepe'me.. Belkide iyi oldu. Ha 3.lig ha Amatör lig. Aynı..

Göztepe'nin borçları silinicek sanırım.. Göztepe'm yeniden doğucak bu sene.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yazık Olmuş.. Önemli bi Camia idi. nasıl bu hale geldiler düşündürücü.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

izmir gibi büyük şehir artık aklını başına almalı kayserinin 1. liğ de 2 takımı var . ankaranın 3 takımı var 4 olacak. izmir uyan artık. koca çınar gitti.bundan öncede çok büyük çınarlar gitmişti izmirde. elde kalanlara bari iyi sahip çıksalar.
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Bu habere çok üzüldüm ya.Göstepe sevdiğim takımlardandı.Birinci ligdeyken istanbulda bir kaç maçlarınada gitmiştim,harika taraftarları var hiç susmadan takımlarını destekliyorlar...
                  İnşALLAH en kısa zamanda layık oldukları süper lige dönerler.
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

Göztepenin düşmesine çok üzüldüm umarım toparlanırlar
                    Lakin
                    İzmirliler Buçukluk peşine Koşacağına,Ceza maçları Şehirlerine Geldiğinde 50-60 bin kişilik stadları istanbul ezikleri için dolduracaklarına Azıcık semtlerine şehirlerine sahip çıksınlar.

Göztepe Takımı olarak Haysiyetli bir takımdı bir A.Ş belasına Düştükleri Durum ortada ibret olsun her camiaya

Yorum

karşıyakaya birşey olmasında göztepe önemli değil
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

Karşıyakayı daha çok severim ama Göztepe'nin amatöre düşmesi çok üzücü.İzmir'in 1. ligde bir takımı olması lazım.

Yorum

büyük bi çınar devrildi insallah bilinçli bi yönetimle eski günlerine dönerler

Yorum

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            karşıyakaya birşey olmasında göztepe önemli değil
                            Madem Göztepe'nin durumu önemli değil buraya böyle bir ileti göndermenin ne denli gerekli olduğunu merak ettim şimdi.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Göztepe'nin Trabzonspor tarihindeki yeride başkadır aslında.75-76 sezonunda 29.haftada ilk şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçta rakibimizdi.0-0 biten maçtan sonra Şampiyonluk turunun atıldığı maçtır Göztepe ile olan maç.

Futbolu seven herkesi üzmüştür bu durum.Borçları sıfırlamalarına imkan tanıyacak amatöre düşmeleri.İnşallah en kısa zamanda hakettikleri Süper Lig'e dönerler.
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim