Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Rizespor'a karsi icimde eskiden bir antipati bulunmazdi ama iki sezondur Rize ile oynayacak oldugumuz maclarin öncesinde forumlarina göz atmak icin girdigimde inanilmaz hakaret ve sövgü dolu mesajlar okudum. Anlatilir gibi degildi. Ister istemez icimde bir nefret olustu. Burada bir cok taraftar Rizespor'un düsmesini istemedigini belli eden yazilar yazarken onlar bize orada akla hayale gelmeyecek hakaretler ediyorlardi. Yine de Ercis Bücüs macinda Rizespor'un puan kapmasina inanilmaz derecede sevindim. Iki oyunculari atildi iki penalti alyehlerine verildi ama beraberligi kaptilar.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
rize kurtardı sayılır....
gençlerden 1 puan
evindeki konya maçından 3 puan
sakaryadan 3 puan....
diğerleri düşünsün düşüp düşmemeyi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
bizimle uğraşmalarının sonucunu haftaya göstermeliyiz bursayaYorum
-
Ç.Rizespor teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Rize ve Trabzonluların başkentteki maçta kendilerine destek vermesini isteyerek “Ankara’da çok Rize ve Trabzonlu bulunmakta.
Herkesi bu maçta bize tam destek vermeye bekliyoruz. Aldığımız duyuma göre Ankara’ya 5 otobüs kaldırılacak. Bu maçta taraftar desteğini mutlaka arkamızda görmek istiyoruz” dedi.
HADE KARADENİZ MAÇA RİZESPORUMUZA HEP DESTEK BU ZORLU SINAVDA ANKARADAKİ TÜM TRABZONLULARI BEKLİYORUZSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Rize'ye desteğimiz tam. İnşallah yarın da kazanırlar...
Ama şu Rıza Çalımbay denen adama oldum bittim gıcık kapmışımdır. Bir an önce postalansa daha çok seveceğiz Rize'yi...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....Yorum
-
Arkadaşlar, Selçukabi'den akşam aldığım telefon mesajında, bugün Ankara'da oynanacak Gençlerbirliği-Rizespor müsabakası için tribünde, Rizespor'a destek olmamızın iyi olacağı belirtilmekteydi. Bende, sevgili Selçuk gibi düşünüyor ve işi olmayan arkadaşların, misafir takım için ayrılan kale arkasında (Biletix fiyatı 7.5 YTL) yerini almasının çok yararlı olacağını düşünüyorum.
Ben orada olamayacağım. fb. maçları olduğu günler bende yaşamsal faaliyetler durma noktasına gelir. Bu psikolojide tribünde bedenen olmak, hiç olmamaktan daha iyidir diye düşündüğüm için gitmeyeceğim. Keşke aynı saatte olmasaydı da, tribündeki yerimizi alıp Rizespor'a arzulanan desteği sağlasaydık...
İmkanı olan arkadaşlar, lütfen Rizespor'a destek için bu akşam stadyumdaki yerinizi alın...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Ahh Rize ahh
Yorum