Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Aralarında en kötü top oynayan Gazi Antep.Ama Bursa bence Bursa düşsün.Hem bjk ile hem de bizle oynayacaklar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Rize'ye helal olsun.Son dakikalarda bulmuşlar golü.
Rize Düşmemeli...!Yorum
-
Rizespora Tebrikler
Rizeli Kardeşlerimizede geçmiş olsunlar diliyorum.
1-0 bitti diyerek kapattmıştım makineyi geldim bir baktım 1-1 olmuş
Müthiş sevindim Allah bir daha böyle eziyetler çektirmesin
Bundan sonra yolu açıktır Rizemizin
Erciyes Kümeye
Ayrıca Mümkünse
Bursa Kümeye Mümkün Değilse Antalya Kümeye Oda mümkün değilse eh ne yapalım Antep kümeye!En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 19:56.Yorum
-
cok güzel ya yeğege giderken 1-0dı dk de 83.ama atmıs rize harika oldu bu puan.yol yarılandı denebilir.Yorum
-
bu gün özellikle manutd ve rize maçını izlemek için plan yapmıştım ama işim çıktığı için beşiktaşa geçtim. rize maçına yetişeceğim diye acele ettim ve ancak 2. yarısına yetiştim. ikici yarısını izledim. hakemin hataları kadar rizenin de çok kötü futbolu ve amatörce hataları vardı. jalovic 2. penaltıyı kaçırınca atamayana atarlar dedik ve beklediğimiz gol 90+4 te geldi. bu gün rizenin şansı gerçekten yanındaydı. bizimde istediğimiz sonuç elde edildi.
rizesporu tebrik ediyorum.2 tane çok önemli eksik vermelerine rağmen umarın lig de kalacaklar. kalan tüm maçlarında başarılar diliyorum. umarım bundan sonrada tüm rizeliler birer ekrem cengiz örneği gösterirler. ekrem başkan bu sıkıntıları hak etmiyor.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
rizenin bu sonucu tüm trabzonsporluları ve tüm karadenizi mutlu etti. ayrıca erciyesi de büyük ihtimalle küme düşürecek bi skordu bu. tebrik ediyoruz. rizen artık önündeki maçı da kazanırsa ligde kalacaktır.Yorum
-
-
ben de ikisinin düşmesini hem istiyorum hem istemiyorum.her dönem 3 kızkardeşlerin belalısı olmuş takımlar....
bugün erciyes rize maçını izledim.iki takım adınada müthiş bir mücadele vardı.hakem rize yi çok ezdi.erciyes e 2 penaltı rizeyede 2 kırmızı kart verdi...
ama erciyes ikramı geri çevirdi.9 kişiyle en zor maçından 1 puan alan rizesporu kutluyorumTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum