Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk geldiği maçta kaleye kadar geriye koşan adamın şimdi umrunda olur mu? Siz gidin Durica reyizinizi öpün koklayın. 6 gol yerken Rodagella, Castillo, Sosa gibi oyuncular bu rezaleti izliyor. İzlemek de zorunda.

Yorum

Biraz daha ısrar edilmesi gerekiyor. Faydalı olacaktır

Yorum

Sosa ile yapılan anlaşma nasıl acaba. Alma zorunluluğumuz var mı devre arasında ?

Bu düzende bu adam fazla durmaz zaten.

Yorum

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sosa ile yapılan anlaşma nasıl acaba. Alma zorunluluğumuz var mı devre arasında ?

Bu düzende bu adam fazla durmaz zaten.
          Bir an önce gitse de kurtulsak zaten birşey yaptığı yok.Eski gücünde değil.

Yorum

Antalya TD Rıza Çalımbay: "Sosa ile çalışmayı hangi hoca istemez ki... Gelirse süper olur." (16 Haziran)Bakalım neler olacak.

Yorum

Adamı orta sahada amele gibi koşturuyoruz, yoruluyor ve istediklerini yapamıyor. Geri koşmaktan ileri destek veremiyor. Sosa'yı oynatacaksan ondan maksimum verimi alacak oyunu oynamalısın. Adamı sahada bir rahatlat bakalım ne yapıyor.

Yorum

Sosa on numara pozisyonuna yerlesmeli. Yusuf Yazici kesilmeli. Aksi takdirde hem ofansif olarak gücsüz kaliyoruz hemde Sosa'nin yeteneginden faydalanamiyoruz. Defansif orta saha olarak kim oynarsa oynasin yeterki topu alip Sosa'ya versin; Onazi & Kucka. Sosa sabit kalsin defansif mücadeleye katilmasin, birde öyle görelim bakalim...

Yorum

Ortada ne var da Sosa kabahatli olacak? Bireysel değil de yönetsel bir kriz, hatta kaos yaşadık. Bundan başarılı bir şekilde çıkmak da yine bize bağlı.

Yorum

bu handikaplarimizi artik kabul etmemiz lazim,zaten 3 kiz kardese gore cok az gelirimiz var,sirf sehir farkindan dolayi da hazir oyunculari almak icin onlardan da daha fazla para odememiz lazim.Biz bunu yapamayiz yaparsak da sonumuz karanlik.

gelin kulubumuzu hicbir zaman transfer baskisina sokmayalim,kendi elimizle batismizi yakinlastiriyoruz.Sosayi degil 7-8 sene sonra Sosa kalitesine ulasabilecek futbolculari arasinlar ve ancak boyle oyuncu bulurlarsa alsinlar herseyi hemen istemeyelim destek olalim,kaliteli kadrolari bizim gelir seviyemizdeki takimlar ancak 3-4 senede hazirlarlar biz 2 galibiyetten sonra hedef sasira sasira bugunlere geldik

Yorum

İlk iki maçtaki gibi oynamayacaksa gitsin zaten. Castillo, Abdülkadir, Yusuf/Olcay oynarız.

Yorum

yahu ilk geldiği maçta süper oynadı bu adam, 3 maçta çöp ettiniz ! ben iyi yönetilirse düzeleceğine inanıyorum... hanımı beğenmiş beğenmemiş çok da etkilemez

Yorum

Eşi üç defa gidip geldi,o haberi düşünenin,yazanın,düzenleyenin...

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu ilk geldiği maçta süper oynadı bu adam, 3 maçta çöp ettiniz ! ben iyi yönetilirse düzeleceğine inanıyorum... hanımı beğenmiş beğenmemiş çok da etkilemez
                            nasil etkilemez zaten o konuyu onemsemese hic getirmezdi ki esini trabzona,simdi artik ayni kari baslayacak basinin etini yemeye geri gel diye.

Bu pozisyonda cok daha zorlasti Trabzona uyumu,yoksa Sosa ya cop demek ne demek

Yorum

Sosa zeki adam,takımın gidişatını en hızlı kavrayan adam,tek başına bu takımı kurtaramayacağını da en iyi bilen adam.Takım içi dengelerin bu duruma getirdiğini de en net gören kişilerden birisidir.
                              Bir şeyler değişmeli demişti.
                              • Memento mori

Yorum

İlk ben yazıyorum sanırım defol git kısa ve net defol lütfen

Yorum

Çalışıyor...
                                X