José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
-
-
-
1 ay sonra şunu okumak istiyorum:
''kaptan fedakarlık yapıp, başakşehir maçında 1 gol ve 1 asist yaparak takımının kazanmasını sağladı.''
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
En son fedekarlık yapan Onazi aşil tendonunu kopardı. Artık hoca ve yönetim bu işin önüne geçsin. 2 maç alacağız diye adamların futbol hayatını bitireceğiz. Hem biz zararlı çıkıyoruz bu işten hem futbolcular hemde onları bekleyen yedekler. Düşünsenize adamın ayağı eline gelene kadar alternatif diye tuttuğun adam oynayamıyor. Olcay, Kucka gibi adamlardan nasıl verim alacağız. Yani bildiğiniz adamlara çöp muamelesi yapılıyor.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Aslinda alternatif oldugu soylenen oyuncularin alternatif olmadigi biliniyor hem hoca bunun farkinda hem yonetim. Sonrasinda transfer yapmayacagiz aciklamasi...Ben bu duruma cok kiziyordum ama sebebi belli oldu. Anladigim kadariyla kesin bir transfer yasagi gelecek sebebi oyuncu maaslari vs degil alinan oyuncularin kuco, burak gibi taksit odemeleri yarim yamalak ve gec yapilmis yani yapilan transferlerin odeme planina uyulmamis.. klup suanda devre arasi mi yoksa yil sonumu bu cezayi yiyelim bunu tartisiyor anladigim kadariyla. Cunku erteleyebilme durumumuz var sanirim. Yani ne diyecegimi bilemiyorum usta oylesine kibirli ki bizi suan soktugu bu durumu dahi kabullenmeyecek birisi twitterda iyi niyetlisin fakat iyi baskan olamadin yorumunu dahi kabullenemeyip engelleyen bir adam kendini dusundugu kadar klubun bu odemelerini dusunmemis belliki. Simdi ne yapacagiz bilmiyorum ama hic bir acidan bizi iyi bir ikinci yari beklemiyor. Soylediginiz gibi belkide bugun onazinin futbol hayati bitti... Cok uzucu cokEn son fedekarlık yapan Onazi aşil tendonunu kopardı. Artık hoca ve yönetim bu işin önüne geçsin. 2 maç alacağız diye adamların futbol hayatını bitireceğiz. Hem biz zararlı çıkıyoruz bu işten hem futbolcular hemde onları bekleyen yedekler. Düşünsenize adamın ayağı eline gelene kadar alternatif diye tuttuğun adam oynayamıyor. Olcay, Kucka gibi adamlardan nasıl verim alacağız. Yani bildiğiniz adamlara çöp muamelesi yapılıyor.En son yasinylmz tarafından düzenlendi; 24.12.2018, 01:31.Yorum
-
Mumkunse artik tek bir oyuncu fedakarlik yapmasin. Hele sosa hic yapmasin tam iyilesmeden sahalara donmesin. Bugun onazi hic bir zaman eski haline gelemeyecegi bir sakatlik yasadi belkide...Yorum
-
Şimdi tatilde içki fotoları paylaşsın sallarız adama bu ne ya diye hem içiyor hemde dünya para kazanıyor gönderin gitsinciler bakalım ne zaman çıkacak
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Kaptanım benim.
Başakşehir maçı sensiz olmaz. Lütfen yetiş.
Erken dön, acil olmasa çağırmazdım...2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
Sakatlığı nedeniyle devre arası kamp dönemini de atlamış olacak 2. yarının ilk haftaları sıkıntı çekebiliriz.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum