bu sezon bambaşka hakikaten.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Her maç böyle oynuyor
Istatistik yapınca harika oluyor
Ilginç bir toplumuzİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Rodallega'ya yapılan penaltıda Abdüş'e attığı pas... böyle ağzımın kenarından su geldi yemin ediyorum
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
o frikiği atacağı içime doğmuştu. nihayet attı.
dalgalı bir formu olacaktır sezon boyuncasadece aşk bizimkisiYorum
-
penaltı öncesi abdulkadire attigı rakibin bekiyle stoperi arasina attigi o pas varya işte o pası ancak messi jordi albaya atabiliyor başka örneklerini pek goremezsiniz bu pasın.
ilk yarı rodellagaya ikinci yarı buraka gol attirabilirdi ama olmadi yediler asistlerini yineYorum
-
Ceza sahasına girmeden geçirmiş Akhisar'a...2 de asisti güme gitmiş...Koçum benim hater'larını abandone etmiş gene hahaha.Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Çok şükür beklenen gol geldi
Golden daha çok Abdülkadir'in pozisyonundaki hakeme itirazı sevindirdi beni. Takımı benimsediğini, önemsediğini gösterir.
Bu performansı devam eder umarım.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 08.10.2018, 00:44.Yorum
-
Bu sezon zaman zaman iyi işler çıkarsa da istikrarlı çizgiye geldiği söylenemez.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum