Maç boyu etkisiz kalmış ama asistini yedi rodallega doğru . Hakeme alanya'nin yaptığı sistematik faullerden dolayı şikayet edip durdu ama karşısında tam bir odun buldu. Yine de takıma sakın olun deyip bir iki tane olgun atak geliştirecek oyuncu sosa idi. Hep telaşlı toplar çıktı geriden.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
gs maçı ölçüt değildi yanıltıcı oldu, gereksiz övüldü.
sosa'nın anadolu takımlarıyla maçlarda özellikle deplasmanlarda sazı eline alması, baskıya markaja rağmen kendini göstermesi top alıp dağıtması oyunu kontrol edebilmesi lazım.
ankaragücü maçında bu açıdan vasatın üstündeydi, alanyada döküldü, sorumluluk almadı. bi ceyhun gülselam süpürdü orta sahamızıfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledirYorum
-
Sorumluluk almadı değil takım Sosa'ya uymadı adam eliyle her defasında pas atmak için topçu çağırıyor bi yerden sonra da bıkıyor doğal olarak..gs maçı ölçüt değildi yanıltıcı oldu, gereksiz övüldü.
sosa'nın anadolu takımlarıyla maçlarda özellikle deplasmanlarda sazı eline alması, baskıya markaja rağmen kendini göstermesi top alıp dağıtması oyunu kontrol edebilmesi lazım.
ankaragücü maçında bu açıdan vasatın üstündeydi, alanyada döküldü, sorumluluk almadı. bi ceyhun gülselam süpürdü orta sahamızı
Yorum
-
aynı durum bu maçta da...
sanıyorum yıllarca 10 numara mevkisinde oynamanın etkisi, defansa kadar gelip top almalı ama boşa kaçmıyor, yaklaşmıyor hareketlilik yok. ha aldıklarını da pek olumlu kullanamadı bugün o ayrıfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledirYorum
-
gene orta sahada tek kişilik bir futbol resitali sundu.başka bir seviye bu aga.
oyunu aklıyla oynuyor.en az 70 dakika gayet iyi mücadele etti.yazıcı ve ömür için bence büyük bir şans takımda sosa nın olması.
sosa nın ömürle ve yazıcıyla paslaşırken aynı zamanda onları desteklediğini ve eğittiğini düşünüyorum.TEKKEBALLYorum
-
Gol yedirdi diye oyundan çıktığı görüşüne asla katılmıyorum. Mevkisi değişti diye mi ayarları bozuldu bilemiyorum. Ama bugün Sosa da bir durgunluk vardı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Onazi ile birlikte sahanın en kötüsüydü. Çıktı da top oynadık biraz.
Yazık ya canı isterse oynayacak,istemezse oynamayacak. Kesinlikle takıma saygısı yok.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Kucka ve Onazi oynayınca defansif olarak gevşiyor
Buna rağmen bu 3 lü içinde kötünün iyisiydi
Çıkması gereken isim Kucka idi
Ikinci yarı maç rus ruletiydi
Orta saha bizde hiç olmadi
4-2 kaybetsek kimse nasıl demezdiİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
Hücumdan soyutlanmayi mental olarak kabul etmiyor, yarı sahamızdan son pas atmaya çalışıyor . Oysa geride durup toplara dokunması, kendini fazla hirpalamadan hareket etmesi yetecek takıma. Böyle oynayan sosa topu tekte rodallega'ya atıp devam ederdi, topla oyalanmazdi.En son artvints tarafından düzenlendi; 29.09.2018, 19:43.Yorum
-
Bu adamın her maç üst düzey oynaması imkansız bunu şimdiye kadar anlaması lazımdı herkesin. Aşırı konsantre olması ve kendini fit tutması gerekiyor, aksi halde çoğu maç takım için zararlı.
Haftaya kesilmeli takımdan. Ortasahayı daha sağlam tutarsak Nwakaeme'yi de oynatabiliriz böylece.Yorum
-
-
Olur böyle hatalar futbolda bunlar var...Sosa'nın bu takımda ölüsü oynar ikinci yarı klasını daha etkin kullanacağı geniş alanlar bıraktı Kasımpaşa..Aslında tam onluk maçtı ikinci devre...
Futbolcunun kazması olduğu gibi yorumcunun da kazması var bunları ciddiye almamak lazım..Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum