Gol falan önemli değil, böyle oynasın yeter.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
-
ilk yarıda yine müthiş asistini yedi beceriksiz forvetimiz. karşı karşıya pozisyonda nasıl kalecinin üstüne vuruyorsun be rodellegaYorum
-
Abduş girince daha faydalı oldu Yusufla frekansları tutmuyor.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-
Takım gol bulamadıkça stres yaptı, Sosa’da zorlama paslar denedi ama kendisine bu maçtan yana sorumluluk yüklemiyorum. Bugün Onazi ile birlikte vasatın üstünde gördüğüm 2 oyuncumuzdu. (Onur hariç, Onur iyiydi)Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
yağına gelen her topu ortaladı bi tanesi de isabetli olsa. hele bi tane direk auta giden vardı ki. bu kadar para verildi diye 90 dakka oynuyor. bitmiş adam bitmişYorum
-
Fizik bitmiş adamın topla gitme hiç yok, durduğu yerden pas atmaya çalışıyor. Hepsi de zorlama paslar kendi de biliyor o topun bizim oyuncuya gitmeyeceğini ama yine de atıyor.
Geçen sene yaşına göre müthiş bir fizik gücü vardı, Milan'da iyi antrenman yapmasına bağlıyorum ben. Dar alanda hızlanması top sürmesi filan üst düzeydi bu sene çoğu top kaybıyla sonuçlanıyor böyle denemelerin.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum