Skor yapmasına gerek yok kesinlikle. Topu sırtı dönük alıp şak diye dönüyor ya gol gibi resmen.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
10 yıl onceki xavi gibiydi. maestro gibi takımını yonetti. top sıkıştığinda oyunu açtı. oyunun yönünü degistirdi ki son 3 golümüzde sola oynadigi harikulade uzun topları sonucunda geldi. gönül isterdiki sahada onun dilinden anlayan kısa seri paslarina duvar paslarina cevap verebilecek bjkde birlikte oynadigi oguzhan gibi bir oyuncu olsaydı performansı 2 katına çikardı. böyle oyna gol atmasanda olur.Yorum
-
-
Ünal Hoca ile birlikte tamamen Emre Belözoğlu rolüne büründü. Tempoyu ayarlama, oyunun yönünü değiştirme ve gerektiğinde araya kaçırma işlerini gayet iyi yapıyor. Belki kaleden uzak ama daha verimli...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
-
3. golde verdiği pas adeta bir şiirin en güzel dizesi gibiydi.
Hastasıyız.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Hava toplarına çıkıp alması da çok önemli ve ekstra katkı oldu notunu da düşelim.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Özetdeki HER pozisyon onunla basliyor:
- golde uzaklastiriman topu kafayla karsiliyor
- ikinci pozisyonda Pereira‘ya 3 kisinin de dokunamayacagi sekilde milimetrelik bir pas
- ücüncü pozisyonda topu yagdan kil ceker gibi alip atagi baslatiyor
- 2. Golde zaten yusuf‘a attigi pas sahane
- 3. golde ters top ile rakip defansi caresiz birakti
- 4. gol ise siir‘in so noktasi gibi bir sey
Futbol sirf istatistik degildir, adam takimi bildigin yönetiyor. 90 dakika oynamasi ve cok kosmasi da önemli.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Bu adam olmasa bu oyunu oynayamayiz. Geçen sene aslında etrafına takım kurulacak oyuncu yazmıştım pek umudum yoktu. Sosa hem akıcı hem tempolu oynuyor ama hoca önemli. O kafada top oynatacak ki faydali olsun.
bu maç çok rahat geçti. Ölçü değil
Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.