José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Yorum
-
-
75 milyon lira yatırım yaptığın adamın sezonu golsüz kapayacak olması çok acı. Bu sadece Sosa'dan kaynaklı bir durum değil elbette. Bakalım nasıl vedalaşacağız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Performans açısından Yusuf'la karşılaştırıp üstüne bi de Sosa'yı Yusuf'tan üstün görenleri ömrüm boyunca anlamayacağım. Ikisinin de aldığı maaş ve istatistik ortada. Sosa etrafındakiler kötü olduğu için gol/asist yapamıyormuş. Yusuf başka takımla/oyuncularla oynayarak yaptı zaten 9 gol/5 asisti..Yorum
-
Mücadele etmeme olayına katılmıyorum. Sahada olduğu sürece yürüme olayı yapmadı. Ama bukadar paraya bir futbolcu oynatma hakkımız yok. O yüzden gönderilemeli. Bence forvet hariç bukadar çılgın bir para hiçbir futbolcuya vermemeliyizElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Komedi ötesi. 1 sene bjk'de iyi oynadı o da Şenol Güneş etkisi. Sene başında bir taraflarımı yırttım bunu almayın diye ama dinletemedik. Hatta, "Yusuf yedek dursun, Sosa'dan bir şeyler öğrenir" diyenler bile vardı.Performans açısından Yusuf'la karşılaştırıp üstüne bi de Sosa'yı Yusuf'tan üstün görenleri ömrüm boyunca anlamayacağım. Ikisinin de aldığı maaş ve istatistik ortada. Sosa etrafındakiler kötü olduğu için gol/asist yapamıyormuş. Yusuf başka takımla/oyuncularla oynayarak yaptı zaten 9 gol/5 asisti..
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Thomas Hubocan seni üzmüştür 

Yorum