gol atmadan gidecek adam. bari bir tane at, ilerde gösterelim çocuklara, sosa da oynamıştı bizim takımda diye. yoksa kimse hatırlamayacak.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
yetenekli olduğu tartışılmaz ama maliyeti çok yüksek yaşıda geçiyor.
yaşı 28-29 maliyetide yıllık 900 bin avro falan olsaydı kesin kalsın derdim.büyük takım oyuncusu bi defa.
kucka ile sosa yı birbirine karıştırmamak lazım.kucka hem yeteneksiz hemde maliyeti yüksek.ve kucka gibi oyuncuları çok rahat bulursun piyasada.TEKKEBALLYorum
-
Mutlaka kalmalı. İyi bir teknik direktörle, sistemi olan bir takımda, geçmişte olduğu gibi yine ligin tozunu attırır.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Sana Babel lazım Olcay'ı iteliyorlar..
Sana Talisca/Jaja tarzı adam lazım Sosa bir şekilde elinde patlıyor..
Ee? Sonra neden olmadı? Olmaz kardeşim. Senin sisteminde maliyetli yabancı katkı vermez/veremez. Bunu en az 15 başlık açarak anlattım. Biz yazmaktan yorulduk ama bazıları hayal aleminde kalmaktan yorulmadı.
Ayrıca son söz;
Devre arası alan haindir, şerefsizdir. O maddeyi uygulayan en az Ersun işi kadar zarar vermiştir kulübe. Bunun bedelini de mahkemede ödemelidir.
Bu oyuncu için en az 150 kez "köyüne dön" diye mesaj yazdık. Neden? Bugünü görüyorduk da kahin miydik? Hayır kardeşim. Değiliz. Bu hikayeler hep böyle kötü biter. Hele söz konusu bizim kulübümüzse çok daha sancılı biter.7!Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Usta satılamayacakları satacaksa iyi. Ama satılabilenleri satacaksa uyanıklık. Şimdiye kadar dediklerinin tersine gittiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Uzak doğu'dan iyi bir teklif gelir umarım.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Thomas Hubocan seni üzmüştür
Yorum