José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Sen ve abduştan mümkünse 5 adet daha lazım.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
bu takıma ve hocaya çok. fazla üstümüzdeki takımlardan birine gitseydi çift haneli gol ve asist sayısına ulaşırdı.Yorum
-
Yetenek ve oyun görüşü iyi olsa da bizim takım için aranan adam olmadığı her maç daha net anlaşılıyor.
Bize Babel, Talisca, Yattara, Alanzinho, Gulliano, Aatıf ve hatta Jaja tarzı gol katkısı olabilecek adamlar lazımken biz Olcay, Castillo ve Sosa ile vakit kaybediyoruz.
Tebrikler kadro mühendisleri. Lütfen artık hiç bir alanda mühendislik falan yapmayın. Adamı güldürürsünüz.7!Yorum
-
Sosa koçum Rıza bi arıza çıkarıp yerin yurdunla oynamazsa gol bekliyorum senden hadi bakiyim....Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
-
sosa ceza sahasında topu kaptıktan sonra avuta değil golü yapsa işler değişirdiYorum
-
Fizik olarak takımın en iyisi olması nekadar komik. Rıza hocanın hiçbirşeyden çakmadığının kanıtı bu adam. Hazır değildi oynatmadım diyordun e şimdi Burak'ı oynatıyorsun 90 dk sakat olmasına rağmen.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
-
Fizik olarak iyi toparladı kendini ama umarım ne yaparsak yapalım olmuyor düşüncesiyle kendisini salmaz. Sosa'nın orkestra şefliğine ihtiyaç var ama bir tane de Sosa'nın ceza sahasına giren ikinci forvet muadilini bulmamız lazım...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum