José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mert Oğuzlu61
    • 04.06.2009
    • 21247
    • İstanbul

Eger Ocak ta transfer edersek, kasamizdan 33 yasinda ve sakat, istikrarsiz, geri gitmekte olan bir oyuncu icin 3.5m euro bonservis cikacak. Ayrica 36 yasina kadar yilda 3.2m euro garanti ucretli Van Persie miz olacak.

Buna verecegimiz 3.5m euro bonservis ve 3.2m euro maas butcesiyle 10 tane Colman buluruz. Bedava Adrian bile Yusuf un yaninda daha iyi olurdu, Sosa nin burnu havada. Bu adam Nasri gibi yolunacak kaz buldu, yolmak istiyor. Yok illa ofansif orta saha diyorsak Junuzovic in sozlesmesi bitiyor, Bjk Vida yi bedavaya aldi biz ne diye 33 yasinda adama para dokelim, git al o zaman bedava Junuzovic i.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İ. SARAL
      • 24.01.2009
      • 19493
      • Memur
      • Ankara

Kalmasının pek mantıklı bir yanı yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Samet Yildirim
        • 07.09.2006
        • 24137
        • ogrenci
        • Almanya

Gulliano oynata oynata aykut gibi dandik birisi adami iyi seviyeye getirdi. Biz ise Jose Sosa gibi yildiz futbolcuyu 3-4 mac arka arakaya mevkisinde bile oynatamadik büyük bir skandal.

Eger devreye kadar puan kaybi yasamazsak ligin ikinci yarisinda bu yarisin icinde olabilmek icin Jose Sosa olmazsa olmazdir o olmadan imkani yoktur yarista olmak. Sadece orta sahda oyunu yönetmek-pas trafigi- vb gibi isleri Yusuf a veremeyiz zaten bu sezon gs maci haric bunuda yapamadi tasiyamadi. Maclarimiz hep git-gel oynaniyor cünkü yusuf disinda topa basan, yönlendiren vb adam yok. Durum böyle iken Sosa yi yollamak yerine kazanmak lazim adam ligin en iyi orta saha oyuncusu.

Rica ediyorum.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• David_LuiZ4
          • 31.07.2014
          • 2830
          • İş adamı
          • İngiltere

Ligde şu an 3 tane adamakıllı 10 numara forvet arkası var Talisca Belhanda Sosa...En iyisi bizde...Bunu rakip taraftarlara bile sorsan Sosa derler...

Bu adamı sakatlık hariç her şartta forvetin arkasında inat ederek oynatmak zorundayız...Sosa geri yaslanacak bir oyuncu değil...Kendi sahamızın en fazla yarısına kadar gelir daha geriye gelmez bu tip topçular...Israrla mevkisinde oynatacaksın...Takıma seviye atlatacak adamı kullanamıyoruz arkadaş...
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Burak
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 01.08.2006
            • 9575
            • GAZETECİ
            • Trabzon

İki hocanın oynattığı mevki ve Sosa’nın yüksek perdeden gösterdiği formsuzluk... Ücreti de dahil ettik mi yol ayrımı kaçınılmaz son.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• trbzonsporlu
              • 22.06.2008
              • 4806
              • İstanbul

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
              Gulliano oynata oynata aykut gibi dandik birisi adami iyi seviyeye getirdi. Biz ise Jose Sosa gibi yildiz futbolcuyu 3-4 mac arka arakaya mevkisinde bile oynatamadik büyük bir skandal.

Eger devreye kadar puan kaybi yasamazsak ligin ikinci yarisinda bu yarisin icinde olabilmek icin Jose Sosa olmazsa olmazdir o olmadan imkani yoktur yarista olmak. Sadece orta sahda oyunu yönetmek-pas trafigi- vb gibi isleri Yusuf a veremeyiz zaten bu sezon gs maci haric bunuda yapamadi tasiyamadi. Maclarimiz hep git-gel oynaniyor cünkü yusuf disinda topa basan, yönlendiren vb adam yok. Durum böyle iken Sosa yi yollamak yerine kazanmak lazim adam ligin en iyi orta saha oyuncusu.

Rica ediyorum.
              katılıyorum.

Yorum

• OzcanHan61
                • 09.01.2011
                • 2323
                • Endüstri mühendisi
                • Avrupa Diğer

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi

Rica ediyorum.
                Abi Guliano yine dandik mandik kosuyordu geldiginde, bizim Sosa dedem gibi hareket edemiyor yerinden kipirdamiyor. Bence Yusuf'u oynatma israri bizi Sosa konusunda yakti. Geldiginden itibaren 10 numara oynatsaydik adam bu kadar düsmezdi.

Yorum

• UğurB
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 31.05.2004
                  • 2157
                  • Mimar
                  • Avrupa Diğer

Sosa'nin en verimli kullanilacagi sekil Yigit Gayretli'nin de israrla vurguladigi 4-2-3-1 de 3 lu de donerek oynayacaklari bir sistem.
                  Kucka-Onazi
                  Abdulkadir - Yazici - Sosa.
                  Burak

Burada bu oyuncular zaman zaman kanada acilarak, zaman zaman iceri girerek, yeri geldiginde pozisyonlarini degiserek oynadiklari bir duzen.

Beklerde de Pareira gibi o kanadi boylu boyunca kullanan adam oldugu icin takimi biraz saga yatirarak cok iyi uygulanabilir bu sistem.
                  Ustelik Hubocan gibi hamle zamanlamasi iyi bir oyuncuyla birlikte defansif sorunlar azalacaktir.

Sorun su? Riza Hoca Okay'dan, Olcay'dan ve Bero'dan vazgecer mi?
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• David_LuiZ4
                    • 31.07.2014
                    • 2830
                    • İş adamı
                    • İngiltere

Dün Damdoy'un sahanın solundan sağına uzun top gönderemediği pozisyonda olsa topu Abdüş'e teslim etmişti ve biz burda Abdüş'ün golünü konuşuyor olacaktık...

Ayakların yeter Jose...
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• TSemih61
                      • 12.07.2011
                      • 5513
                      • Bursa

En kısa zamanda dön lütfen. Futbol katili adamları izlemekten gına geldi. Ben başkan olsaydım, Sosa'ya kadroyu sen kur oyuculara da ne yapması gerektiğini sen söyle derdim. Şuan takımda futbolu en iyi bilen kişi.

Yorum

• Nazim Can
                        Cezalı Üye
                        • 11.07.2013
                        • 13015
                        • Serbest Meslek
                        • Almanya

İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
                        En kısa zamanda dön lütfen. Futbol katili adamları izlemekten gına geldi. Ben başkan olsaydım, Sosa'ya kadroyu sen kur oyuculara da ne yapması gerektiğini sen söyle derdim. Şuan takımda futbolu en iyi bilen kişi.
                        Bazen sasiriyorum yazdiklarina.

Yorum

• artvints
                          • 20.06.2012
                          • 29952
                          • öğrenci
                          • Bursa

burak'ın her koşusuna, her noktadan pas atmaya çalışan oyuncuların başında geliyor olabilir.

Yorum

• Fatih Çelik
                            • 22.01.2014
                            • 13035
                            • İstanbul

İki tane yürüyen oyuncuyu kaldıramaz takım.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Nazim Can
                              Cezalı Üye
                              • 11.07.2013
                              • 13015
                              • Serbest Meslek
                              • Almanya

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
                              İki tane yürüyen oyuncuyu kaldıramaz takım.
                              Sosa o kadar da degil yine ikili mücadelelere falan giriyor, dün ki Castillo dan sonra Sosa, ikili mücadelelerde Gattuso gibi geliyor bana.

Yorum

• Mesut
                                • 23.11.2008
                                • 11805
                                • öğrenci
                                • Hatay

Gerçek maestro antramanlara çıkmış artık zamanı geldi Sosa

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...