José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Vazgeçme gibi bir lüksümüz yoksa üstünde durmamız lazım. Gerekirse sağ kanat veya 10 numara da oynasın. Büyük yetenek ama hayal kırıklığıYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Sosa kendini gösterecek şu kondisyon sorunu çözülsün durmadan sakatlanıyor ondan sonra iyi futbolunu ve yeteneğini sergileyecektir...Yorum
-
-
Adama bir dünya para veriyoruz çevresindeki oyunculara ve hocaya bak. Adamın olan şevkini de kırdılar, ona rağmen mücadele ediyor. Onazi ve Burak'a attığı paslara özellikle dikkat edin. Adamlar top kontrolünden aciz. Bu öyle çok nadir olan bir şey de değil. Çok sık oluyor, maç içinde demoralize olması çok normal bir oyuncunun ama Sosa yine de sağlam kalıyor.
Birkaç kez daha yazdım yine belirteyim bu mesajda, Sosa isteksiz oynasa nasıl olurdu merak eden Beşiktaş'taki son sezonunu izlesin veya çok uzağa gitmeyin Kucka'yı sakatlanmadan önceki maçlarda izleyin. Kırmızı gördüğü maçta ben de çok yüklendim ama Sosa bir şeyler değişmeli lafını boşuna demedi. Amatör bir takım gibi yönetiliyoruz, eldeki oyunculardan verim alınabilecek bir 11 kurmaktan bile aciz durumdayız.
Demem o ki bir dünya para verdik bari keyfini çıkartalım, Sosa da gerçekten katkı vermek istiyor, ilk maçlardaki halini hatırlayın. Yazık oluyor gerçekten Trabzonspor'a.Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Bu tepkinin nedeni, dikine oynamak istemesinin sonucu yaptığı top kayıpları ise yanlış. Son maçta yarım devre oynamasına rağmen en çok dikine pas yapan oyuncudur belki. Top alıp yana/geriye yalandan pas yapmakla uğraşsa göz boyardı, tepki almazdı herhalde.
Adamdan beklenti fiziğiyle rakibi durduracak defansif katkı ise zaten öyle bir oyuncu değil. Takım olarak futbol oynarsan top çevirirsen Sosa iş yapar, amele gibi koşarsan yapmaz. Elinde Abdülkadir gibi top tutan pas yüzdesi yüksek, istasyon bir oyuncu varsa ve bir de Sosa varsa oyunu bunların ikisinin üstüne kurarsın. Gençlerbirliği maçında olduğu gibi, o maçta ikinci devre takımı oynatan bu ikisiydi. Büyük takım oynayarak kazanır, rakibi bozarak değil.
İş tamamen t.direktörde. Ama Çalımbay modern futbola karşı maalesef.Yorum
-
Yorum
-
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum