José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Yiğit Gayretli
    BMN Yönetim Kurulu
    • 09.12.2005
    • 34588
    • Kamulaştırma Teknikeri
    • İstanbul

Arkadaş, "ağrılarım var" lafı "başım ağrıyor" gibi bir şey değil. Sapla samanı karıştırmayın.

Kulüp doktoru diyor ki "MR çektik, 2. derece yırtık bulduk."

Yani bunun üstünden hala niyet okumak, öznel değerlendirme yapmak ayıp oluyor!

Ya kulüp doktoru, resmi sitesi falan futbolcuyla bir oldu dolap çeviriyor ya da burada biraz abartı var...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Fatih Çelik
      • 22.01.2014
      • 13035
      • İstanbul

Şaşırtmıyor. Resmi gazeteye inanmayan dayı var bu ülkede MR dediğin ne ki?
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İ. SARAL
        • 24.01.2009
        • 19493
        • Memur
        • Ankara

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
        Şaşırtmıyor. Resmi gazeteye inanmayan dayı var bu ülkede MR dediğin ne ki?
        Video gözümün önüne geldi şimdi.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Mert Oğuzlu61
          • 04.06.2009
          • 21247
          • İstanbul

Transfer başlığına Keisuke Honda yı haftalarca yazdım, adam boştaydı. Milan dan topçu alacağız bari bonservis vermeyelim, 30 yaşında hem ofansif merkez, hem 10 numara hem de sağ kanat oynatabiliriz didim. Oyun zekası didim, teknik didim, duran top didim, Japon teknolojisi didim, bedava ulan bedava, tutmazsa bile maliyeti yüksek olmaz kolayca elden çıkarırsın didim. Honda bitik yeeaaa diyenler oldu, asıl Sosa bitik didim. Kime didim ? Sonuç ???

Honda: 14 maç 6 gol
          Sosa: Kaos, kaos, kaooosssss !!!!

Bedava ve yıllık 1.5-2 milyon arası maaşla sana gelecek Honda dururken emeklisi gelmiş Sosa ya para saçıyorsan, kusura bakma ama senin İHO dan hiçbir farkın yoktur. Ve ben bu transferin arkasında başka şeyler ararım. Bedava Honda dururken onun daha yaşlı ve bitmiş, üstelik bonservisli versiyonu Sosa yı kim, neden transfer ettirdi ? Paracıklar kimlerin cebine girdi ? Mesele komisyonsa Honda nireeee, Sosa nireeee. Demi Muharrem Usta ?!
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sason
            • 27.10.2014
            • 608
            • serbest
            • İstanbul

Yahu bu adamı 3 senedir izliyorum.Doğru düzgün oynadığı sezon bir tek Bjk deki yarım sezon.Bakın tüm sezon da değil.Yarım sezon.Bjk de de her sezon başı kriz çıkaran sorunlu biriydi.Ayrılırken antremanlara çıkmadı.Şenol Güneş buna ''gidersen git, ama antremanını yap, en azından hazır git'' diye söyledi.Alexix'i örnek verdi hatta.Bak gitti hemen oynmaya başladı diye ,profosyenel davranmıyor diye kızdı.Bu Milan'a gitti, orada bile ilk yarı forma göremedi bu yüzden.

Bunları bir yönetim görmeden nasıl transfer eder anlamak mümkün değil.Yani bu adam gelecek Trabzon'da oynayacak diye beklentiye girmek nasıl bir saflıktır.Fiko ile o kadar ilişkiniz var, bırak onu Şenol Hoca var.İnsan bir sormaz mı?

Yırtığı olabilir, olmayabilir bilemem.ama tek bildiğim asla iyi bir profosyenel olmadığı.

Onları geçtim elinde Yazıcı varken 10 numaraya 32 yaşında adam transfer etmek zaten akıl tutulması.Dünyanın başka yerinde olsa kaba etiyle gülerler.Biz 20 yaşında potansiyelimizin yerine 32 lik adam aldık dediğin zaman.Burada havaalnında karşılanıyor.8 numaraysa, zaten tonla bundan iyi adam var, çok daha ucuza.

Neyse geçmiş olsun.
            En son sason tarafından düzenlendi; 21.11.2017, 18:00.

Yorum

• blues
              • 27.01.2013
              • 571
              • Almanya

Bu oyuncuya simdilerde saydiranlar transfer dönemininde yönetime tam da böyle bir oyuncu alinmasi yönünde baski yapiyordu. Dilin kemigi yok tabi...

Yorum

• selcuk
                • 29.05.2004
                • 27757
                • Amasya

İlk olarak blues tarafından gönderildi
                Bu oyuncuya simdilerde saydiranlar transfer dönemininde yönetime tam da böyle bir oyuncu alinmasi yönünde baski yapiyordu. Dilin kemigi yok tabi...
                aynen öyle, özellikle san marino
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• TSemih61
                  • 12.07.2011
                  • 5513
                  • Bursa

Taraftarın ayarının olmadığını gösteren bir oyuncu daha. Sosa geçen maç elinden geleni yaptı, niye bu kadar eleştirildi anlamadım?

Onazi 2. yarı sahada yoktu her topu olumsuz kullandı, Yusuf 2. yarı çok etkisizdi keza ileride topu attığın Burak topu rakibe teslim etmek ve faul almaya çalışmakla meşguldu. Castillo da keza öyle işe yarar hiçbir şey yapmadı ikinci yarı. Tek tek yazmaya gerek yok, tüm takım çökmüşken tek insiyatif alan Sosa'ydı. Bir de Rodellega'yı ekleyebiliriz. Bizim oyuncuların kaybettiği topu da geri kazanan Sosa'ydı. Bu adam sakat sakat oynamış bir de. Ben Sosa yerinde olsam isyan ederdim o maçta, 3-3'ü kabullenen oyuncu grubuna ve top istemeyen adamlara sesini çıkartmadan dayandı diye tebrik edeceğinize eleştiriyorsunuz.

Bana asıl komik gelen şey ise şimdi Sosa'yı gömen futbol cahili tayfa; sahada köşe bucak saklansa sessizce takılsa, yan pas geri pas yapsa, hücum bölgesinde topla buluşmayı bekleyip yürüse, ayağında zerre top tutmasa veya taraftara oynasa Olcay gibi en çok da onlar överdi Sosa'yı.

Bir diğer çelişki de geldiğinden beri zerre takımı umursamayan Kucka'ya bu eleştirilerin onda biri yapılmadı geçmiş haftalarda. Hani yüksek miktarlara oynadıkları ve aşırı beklenti olduğu için karşılaştıyorum ikisini. Ne kadar akıldan uzak ve bilinçsizce eleştiri yapıldığının bir diğer kanıtı.

TS taraftarının tutarsızlıklarını yazmaya vakit yetmez. Sahada düzgün bir kurguyla Sosa'yı oynatmayı beceremeyen Rıza Çalımbay zerre eleştirilmiyor ama. Keza Ersun Yanal beyefendi de zerre eleştirilmemişti.

Ben futbolcunun iyi niyetine bakarım. Sosa nasıl kırmızı gördüğü maçta iyi niyetli değilse bu maçta tam tersi iyi niyetliydi ve takım için oynadı. Şunu da not düşeyim, Burak, Sosa ve Kucka transferleirnin hepsine karşı çıktım. Forumda "yıldız" transferine en çok karşı olan isim belki de benimdir. Sosa hayranı filan da değilim sürekli eleştirdiğim bir oyuncu ama taraftarın saçmalıkları insanı sinirlendiriyor, savunmak zorunda bırakıyor Sosa'yı. Dilerim bundan sonra diğer oyuncular ve hoca kendine çeki düzen verir, Sosa elbet oynar futbolunu. Adamı sahada sorumsuz olmaya itenin Ersun yanal faktörü olduğunu da umarım aklınızdan çıkartmazsınız, keza aynı hatalar hala devam ediyor. Önce onları eleştirmeyi öğrenmek lazım.

Yorum

• alperrr
                    • 04.08.2012
                    • 2880
                    • Ordu

ya Sosa ymalatyada takımı sattı deniyorda bu pozisyon veya devamı dünyanın neresinde ikinci sarı kart olur..

depar atmış adamı engellemeye çalışmış hafifçe ayağını uzatmış ..
                    hatta rakip oyuncu ayağına basmış..

ancak osmanlı maçında ki görüntüsü çok kötü..3. golde dikine pasla gole katkısı olmuş ama sevinmiyor..
                    4. gole hiç sevinmiyor..banane ben paramı alıyım görüntüsünü başkan veya yönetim çözmeli..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• esra61
                      • 10.05.2009
                      • 3628
                      • Kocaeli

Umursamaz tavırların beni sinir ediyor.Ya kendine bir ayar çek ya da kenarda paranı al ve otur.Hem paramız gidiyor hem de psikolojimizi bozma bari��.

Yorum

• Şanlı SanMarino
                        • 10.12.2014
                        • 3161
                        • İstanbul

İnandırıcı mı? Tabi ki değil. Klasik formsuz topçunun sahadan kaçma, oynamama taktiği. Devreyi kapattığı gibi Trabzonspor defterini kapatması da mecburi.

Alınması konusunda destek olduğumuzu iddia eden bazı zevatlar da var. Aynı zevatlar bu tarz oyuncular alınmasın diye başlıklar açarken bizi sabote ediyor ve şikayette bulunup ceza aldırıyordu. Yalanla peynir gemisi yürümez. Hepsi forumda kayıt altında.
                        En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 21.11.2017, 22:04.
                        7!

Yorum

• selcuk
                          • 29.05.2004
                          • 27757
                          • Amasya

İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi
                          İnandırıcı mı? Tabi ki değil. Klasik formsuz topçunun sahadan kaçma, oynamama taktiği. Devreyi kapattığı gibi Trabzonspor defterini kapatması da mecburi.

Alınması konusunda destek olduğumuzu iddia eden bazı zevatlar da var. Aynı zevatlar bu tarz oyuncular alınmasın diye başlıklar açarken bizi sabote ediyor ve şikayette bulunup ceza aldırıyordu. Yalanla peynir gemisi yürümez. Hepsi forumda kayıt altında.
                          ho ho hoooo

acariz kayitlari ballisi

dönmede tek rakip aziz yildirim
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mustafa YILMAZ
                            • 30.07.2006
                            • 4573
                            • öğrenci
                            • Samsun

harbiden işin dozunu kaçırıyor bazı arkadaşlar orta yolu zaten hiç bulamıyoruz da abartı kıvamına geliyor artık.

biri hain diyor biri iyi oynadı diyor

ne hain nede iyi oynuyor. mesela bir iki kez orta sahada top çaldı hain olsa yapmazdı mesela pasları hep hatalıydı iyi olsaydı böylede olmazdı.

bu adamı getirirken parayı döktüler önüne sonra göreceğin manzara yemyeşil altı deniz, gök mavi, yeni bir başlangıç, gel bize lazımsın sonra geldi adam parayı görünce özellikle ama gördüğü manzara çorak toprak altı bataklık, gök yağmurlu, başlangıç için sistem yok. ve gardı düştü çünkü adam son deminde neden yıpratsın kendini bi hedefi yok ki ilerisi için. işte sorun bu zaten o yüzden anti 30 yaş üstü oyuncu transferi.

daha öncede yazdım sosa için bitti artık o iş bu saatten sonra konsantre olamaz buraya. ne onu yeniden ısıtacak bir sistemimiz ve yöneticilerimiz var nede onun kariyeri için bir beklentisi. ilk geldiğinde iyi bir ortam bulsaydı katkısı olurdu belki.

hepsini geçtim şu adamın alınması için özellikle sosyal medyadan baskı yapan arkadaşların şimdi yönetimi suçlaması ayıptır. sahip çıkın falan değil olay özellikle bi kaç kişi var böyle sanki kendi hiç istememişte bunu alan yönetim ihanet etmiştir der gibi yazıyor.

dil döktük o kadar alınmasın diye. iyi oynasaydı yine alınmasın derdim bu maliyet bizim için bi tekme daha oldu hepsi o kadar.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Uğur Ö.
                              • 21.11.2008
                              • 15140
                              • Elektronik Mühendisliği
                              • Bursa

Adam maç içinde sakatlanmış o yüzden koşamamış toplarda, haksızlık yapılmış.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şanlı SanMarino
                                • 10.12.2014
                                • 3161
                                • İstanbul

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                                ho ho hoooo

acariz kayitlari ballisi

dönmede tek rakip aziz yildirim
                                Sayın haysiyet celladı ahlaksız; burada "Sosa alınsın" tevatürünü bir sen mi görüyorsun?

Orada da yazdım. Tekrar edeyim. Umarım performansları ile mali kısmı konuşturmazlar. Bak konuşuyoruz çünkü ortada performans yok. Takım sabote ediliyor. Senin gibi haysiyet celladı kişiler de bizi sabote etmeye çalışıyor.

Bin tane Sosa'yı eleştiren hatta yerden yere vuran mesajları neden yayınlamıyorsun?

SENİ NEDEN ENGELLEDİM BEN?
                                En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 22.11.2017, 05:06.
                                7!

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...