Bu adama ve menejerine o kadar para verildi. 3 senelik sözleşme imzaladı. Eğer bilerek oynamayıp bunlar beni gönderir diyorsa bunun adı hırsızlıktır. Başkan olsam sırf bu oyunu bozmak için Milan'dan bonservisini alırdım devre arasında, çünkü davranışları normal değil. Ya parasını vermiyorlar, ya bir sorun var, ya da kendini deliye vuruyor. Alın bonservisini, ondan sonra adam gibi oynamıyorsa ona göre değer görür
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN? -
Büyük sıkıntı var, ne yapacağız bilmiyorum. Bonservisinin alınmaması gibi bir opsiyonumuz yok bence. Artık bonservisi bizde, devre arası taliplisi çıksa da satsak.Bu adama ve menejerine o kadar para verildi. 3 senelik sözleşme imzaladı. Eğer bilerek oynamayıp bunlar beni gönderir diyorsa bunun adı hırsızlıktır. Başkan olsam sırf bu oyunu bozmak için Milan'dan bonservisini alırdım devre arasında, çünkü davranışları normal değil. Ya parasını vermiyorlar, ya bir sorun var, ya da kendini deliye vuruyor. Alın bonservisini, ondan sonra adam gibi oynamıyorsa ona göre değer görürTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Adı bizimle anıldığı ilk günden itibaren istememiştim bu utanmazı,
ben bugünleri o günden görmüştüm,
yanılmadığıma,insanların bu kadar yavşak oluşuna çok üzülüyorum,
ulan adi adam, varsa oynama niyetin gel,yok böyle yapacaksan hiç gelme,
senin yaptığın karaktersizlik değil mi,senin yaptığın alçaklık değil mi,
paraysa paranı aldın alıyorsun,
sevgiyse samimi ol oyna sevginin en babasını görürsün,
e o zaman derdin ne senin,
bu tip adamların kolunu bacağını kırıp futbol hayatını bitireceksin diğerlerine ibret olacak ki yarın bir gün sittir olup gittiğinde bizleri enayi ve geri zekalı olarak hatırlamasın.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Arka adelesinde yırtık varmış. 2-3 hafta yok deniliyor.
İsabet olmuş. Devre arası yolların ayrılması takım adına tüm sezonun en önemli kazanımı olacaktır.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..Yorum
-
zarar zarar ve zarar devre arası teneke bağlanıp yollanmalıİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Tonla para döktüğümüz oyuncudan verim alamamanın tek sorumlusu Sosa olamaz. Akla, mantığa aykırı. Bilmediği lig, ortam değil. Bunu değiştirmenin başlıca sorumlusu yönetim ve teknik direktördür. Bizim gibi sadece izlemeye hakları yok.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-
Olmayacak gibi, sakatlanmış bir de. Şu tabloda maliyeti aşırı fazla. Geri dönmesi gibi bi durum mümkünse bence yerinde olacaktır. Devre arası da bir stoper ve orta saha transferi iyi olabilir.Yorum
-
karısı ile zaman geçirmek için sakatlık numarası yapiyorYorum
-
"Ak saçlı star" fikstürü eline alır inceler, Sivas ardından Erzurum... Daha sonra, "buralar nere lan" diyerek google maps tan kontrol eder. Ardından google play dan meteoroloji uygulamasını indirip o şehirlerin hava durumuna bakar. "Ak saçlı star" şoktadır, ne yapacağını bilemez. Zaten zorla gelmiştir, halı saha topçusu kıvamında dolaşmaktadır. "Akraba ölmesi" mazereti jokerini de kullanmıştır ve çaresizdir.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
aslında doğru düzenle oynar, skorlar kötü gidince takım dağıldı. abuk sabuk bir oyun oynuyoruz, sağa sola koşturmaca. sosa da takılıyor işte. sorun 3 milyon euro maaş alması. transfer tutmadığında bu maaşlar çok büyük sorun oluyor. yaş 32 olduğu için satmak da zor.
sorun sosa değil yani, 32 yaşında bonservis ve yüksek maaş vererek oyuncu almak. transfer bu, tutmayabilir. tutmadığında bu kadar zarar olmaması gerekiyor.
takımda yaşlı oyuncu oynayabilir elbet ama bu oyuncu ucuz olur veya uzun süredir takımın parçasıdır. 32 yaşında oyuncuyu orta sahaya monte etmeye çalışmanın anlamı yok. 2 sene içinde yine arayışa geçeceksin, düzen oturmuyor böyle.Yorum
-
MR sonucu ortada. Doktor degerlendirip yazmis. Bundan dolayi numara yapiyor diyemeyiz.
Ağrı subjektif bir şikayettir. Kanitlamak imkansiz. Fakat MR nispeten objektif veriler sunar. Bundan dolayi dikkatli yorum yazmakta fayda var.
Ha kendini buraya ait hissetmedigi, motivasyonsuz oldugu gun gibi asikar. Bunun sorumlusu takimin hedefsiz kalmasi, kucuk takim gibi yonetilmesidir."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!Yorum
-
Bu işler öyle numara ile olmaz arkadaşlar bunun MR'ı var yalan söylediği çıkmayacak mı ortaya 1970lerde yaşamıyoruz demekki ciddi sıkıntısı varmış o yüzden oynayamıyormuş belki bu da olabilir... Bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum açıkcası...-JOSE ERNESTO SOSA-Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum