Özer'in şutundan önce sadece izliyor topu oynayacaksa ileride oynamalı orta saha da falan değil. Çok büyük hayal kırıklığı
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Istedigimiz seviyede değil. Hücum katkısı da bekliyoruz ama maç içerisinde muazzam 3 depar atarak 3 kere top kesti ki o topları kesmemis olsa belki gole dönüşecek ataklardı. Istedigimiz seviyede değil o kesin. Ama biz de adamı çok geride kullaniyoruzTRABZON SPORYorum
-
Malesef bitik adam Trabzonspor'a faydası olmaz yattığı yerden dünyaları götürecek..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Bırakın bu niyet okuma işlerini...Geriye koşmamışmış koştuğu önlediği ataklarda var onlar ne olacak? Yani sen Sosa'yı 10 numara için mi aldın atak kesmesi defansın önünde oynaması için mi?
Bu adam forvet arkası oynar ve oynaması içinde sürekli 11 olması lazım hafta içi idmanlarda o 11 içinde çalışması lazım ki maçta uyumunu formunu göstersin...Haftalardır 11 oynamıyor bu adam sonradan girdiği maçlarda da yerinde oynatılmıyor...
Size göre Cardozo da etkisizdi kıpırdamıyordu ama etrafında da Gaitan Salvio Perez gibi adamlar yoktu bizdeyken...Sağına soluna iki tane Gökdeniz koymadan Cardozo'yu ruhsuz ilan ettiniz...
Not: Bunları şayet bir disiplinsizlik yoksa yazıyorum...Başka sebepleri varsa Sosa'nın onu çözecek olan yönetim ve hocadır...Kadro dışı yaparsın para cezası verirsin adamı kadroda tutmanın manası yok...Kadrodaysa demek ki bir sorun yok bu kadar basit...En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 20.11.2017, 01:31.Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Yalnız o kestiği toplar oyun zekasının ne kadar üst düzey olduğunu gösteriyor. İlk birkaç hafta çok özverili oynadığında aynı şekilde savunma yapıyordu. Zaten BJK'yi incelerseniz göreceksiniz, tüm takım defans nasıl yapılır biliyor. Hepsi zeki oyuncular. Biz bunu oturtamadığımız için büyük takım futbolu oynayamıyoruz. Tabi önseziyle top kesmek ayrı bir maharet, Busquets gibi top kesiyor Sosa, takdire şayan. Gerçekten iyi bir yapılanma ve iyi bir hocayla Sosa'dan çok iyi verim alınabilirdi. Ben şahsen bu isteği Sosa'da görüyorum ama adam takımın durumunu görünce koyveriyor. Bunu da yadırgamam, tek kişiyle olacak iş değil çünkü.Yorum
-
Adamın yapmış olduğu işe "Futbola" saygısı yok. Örneğini daha önce çok kez görmüştük Constant olsun Emerson olsun ancak Sosa da ki çok daha farklı bir şey, benim Trabzonsporum'da böyle bir oyuncuyu izlemek, ondan bir şeyler beklemek nasıl anlatsam midemi bulandırıyor. Ben, biz bu takımın taraftarlarıyız biz Trabzonsporuz bunu hak etmiyoruz kesinlikle..Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-
Eğer devre arası bonservisi alınmama ihtimali varsa bence kovulmalı. Bu kadar sahtekar insan olamaz. Gücün olmaz anlarım, hazır değilsin anlarım koşmayı, mücadele etmeyi de mi hoca kazandırsın sana ahlaksız. Skor 3-3 ken yaptığın sahtekarlık bir daha o formayı giymemen için yeterli bir sebep yazıklar olsun sana.Yorum
-
Tuhaf bir haller içerisinde. Bir pas atıyor; dünyanın en umursamaz adamı sanırsın. Ertesi pozisyon 40 metre deparla adam kovalıyor...
Zoruna giden neyse söyle Sosa. "Şampiyon olacağız" dedik de yarıştan kopunca canın mı sıkıldı? Nedir?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
-
Devre arası gönderme işi de hikaye. Bu adam elimizde patladı, duaya çıkalım inş. bir Arap, Çin vs. takımı salça olsun.Adamın yapmış olduğu işe "Futbola" saygısı yok. Örneğini daha önce çok kez görmüştük Constant olsun Emerson olsun ancak Sosa da ki çok daha farklı bir şey, benim Trabzonsporum'da böyle bir oyuncuyu izlemek, ondan bir şeyler beklemek nasıl anlatsam midemi bulandırıyor. Ben, biz bu takımın taraftarlarıyız biz Trabzonsporuz bunu hak etmiyoruz kesinlikle..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum