José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Yiğit Gayretli
    BMN Yönetim Kurulu
    • 09.12.2005
    • 34588
    • Kamulaştırma Teknikeri
    • İstanbul

Kampa özel fizyoterapistiyle birlikte katılmış.

Bunu durumunun farkında olduğuna ve olayı ciddiyetle ele aldığına yoruyorum. Sonrası için umutlanmak adına sebep veriyor.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Oruç
      • 04.11.2004
      • 18786
      • Öğrenci
      • Diyarbakır

Adama tonla para verdik veriyoruz. Değerli olduğunu hissettirip etinden sütünden faydalanalım ki verdiğimiz paraların karşılığını alalım. Kaliteli olduğunu herkes biliyor. Düzenli bir kadro oluşturabilsek, takımdaki herkes görevini yapabilse takır takır oynayacak biri Sosa. İstanbul taraftarlarının "Trabzon'a giden köreliyor" tarzı söylemlerini her seferinde haklı çıkarmaya çalışıyoruz nedense.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sasone
        • 13.11.2010
        • 5132
        • Bursa

Bu adamın gönderilmesini istemek kusura bakmayın ama tam bir vizyonsuzluk,bu kadar üst düzeye çıkabilen kaç futbolcun oldu bu yaşta oynatabildiğin?
        İşler ters gidiyor diye her şeyi yıkıp dökerek toptancı yaklaşan kişiler yüzünden bu haldeyiz.

Bu takımdan para yüzünden gitmesi gereken en birinci kişi Burak olabilir,Onur veya Olcay olabilir,Volkan Şen olabilir ama asla Sosa gibi bir profesyonel olamaz.Yusuf,Cafer,Abdülkadir,Ebrar,Batuhan gibi çocukların bu adamla aynı idmana çıkması bile o parayı hak ettirir.
        • Memento mori

Yorum

• Şanlı SanMarino
          • 10.12.2014
          • 3161
          • İstanbul

İlk olarak sasone tarafından gönderildi
          Bu adamın gönderilmesini istemek kusura bakmayın ama tam bir vizyonsuzluk,bu kadar üst düzeye çıkabilen kaç futbolcun oldu bu yaşta oynatabildiğin?
          İşler ters gidiyor diye her şeyi yıkıp dökerek toptancı yaklaşan kişiler yüzünden bu haldeyiz.

Bu takımdan para yüzünden gitmesi gereken en birinci kişi Burak olabilir,Onur veya Olcay olabilir,Volkan Şen olabilir ama asla Sosa gibi bir profesyonel olamaz.Yusuf,Cafer,Abdülkadir,Ebrar,Batuhan gibi çocukların bu adamla aynı idmana çıkması bile o parayı hak ettirir.
          Bu oyuncu neden bu kadar büyütülüyor ki? Bir Alex, Hagi klasında değil. Hatta Beşiktaş hariç her transferi neredeyse fiyasko. Adaptasyonu zor bir isim.

Ayrıca yerli oyuncuların bu denli maliyette olmasına da bizatihi karşıyım. Bunu ayrı bir analiz yazısında belirttim. Ayrıca bizim derdimiz Sosa'nın iyi/kötü topçu olması değil Trabzonspor ile duygu bütünlüğünü yakalayamamış olması. Keşke tablo farklı olsa da bunları hiç konuşmasak. Fakat deniz bitti. Hedef yok. Sosa olsa ne yapacaksın?
          7!

Yorum

• Onur Erçetin
            • 14.12.2016
            • 8228
            • Trabzon

İlk olarak sasone tarafından gönderildi

3 milyon eurodan fazla para verdiğin adam sahada yürüyemez.Merkezde oynayacak enerjisi hiç kalmamış.10 numarada ise Yazıcı var.Sosanın gitmesi bizim için olumsuz bir durum olmaz.

Yorum

• Şanlı SanMarino
              • 10.12.2014
              • 3161
              • İstanbul

Seni istemiyoruz kardeşim. Vizyonsuzuz biz.

Vizyonluyum diyen adamlar bu kulübü bu hale getirdi ya neyse.

Aynı şekilde 8 milyon avro teklif edilen Giuliano'yu da istemiyorduk. Bunu da. Değişen bişey yok. İkisi de bize fayda etmez.

Bize o alanda fark yaratacak Talisca, Jaja tarzı oyuncular lazım. İlla ki milyon avrolar vermek gerekmiyor. Doğru tespit ile bulunabilir.
              7!

Yorum

• Uğur KÜÇÜK
                • 30.01.2009
                • 11085
                • Bursa

Sosa, Beşiktaş’tan ayrıldığı dönemde hakkında çıkan haberlere tepki gösterip, “Türk halkından ricam, bana saygı göstermeleri ve sadece benim sözlerime inanmaları. Türkiye için, asla ‘terör ülkesi’ demedim” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye gelmeden önceki süreçte uzun süre gerek internette, gerek sosyal medyada benim ve ailemin mutsuz olduğu yönünde şeyler ortaya atıldı. Taraftarımızdan tek istediğim benim söylediğim şeyleri dinlemeleri, çünkü çok fazla röportaj veren biri değilim. Genelde saha içinde konuşmaya çalışıyorum. Ama dışarıda benim ya da ailemin söylemediği gerçekle alakası olmayan şeyler yazılıyor. İnsanlar da bunları gerçekmiş gibi kabul ediyor, sonra beni eleştirmeye başlıyor. Buraya kulübün projelerini ve başkana verdiğim sözleri gerçekleştirmeye geldim.

Eşim değil ailem’

“Bana konuşma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bunları anlatma fırsatım olmamıştı. Şunun da iyi bilinmesini istiyorum, Beşiktaş’tan ayrıldığım zaman, ayrılışımın sebebini anlatmıştım. Ama ben ne zaman ailem diye bahsetsem insanlar eşim diye algılıyor. Benim ailemden kastım; kardeşlerim, abilerim, ablalarım, annem, babam, eşim ve çocuklarım. Dolasıyla hepsinin görüşünü alıp karar alıyorum. Oradan ayrılma kararını da ben almıştım ama aileme de danışmıştım.

Terör’ü ağzıma almadım’

“Sanki ben Türkiye’ye ‘terör ülkesi’ demişim gibi konuşuldu. Ben asla böyle bir şey demedim. Desem zaten burada olmazdım. Her seferinde internetten okuduğum kadarıyla insanlar benim ayrılmamın sebebini eşimin zorlaması olarak nitelendiriyor. Bu konu beni rahatsız ediyor. Türk halkından ricam, bana saygı göstermeleri ve sadece benim söylediğim sözlere inanmaları.”

'Her zaman şampiyonluk!'

“Trabzonspor gibi büyük bir camianın oyuncusu olarak, ben ve diğer arkadaşlarım şampiyonluğu düşünüyoruz. Sezonun başında iyi bir dönem geçiremedik. Dolayısıyla şu an için zor diyebilirsiniz. Ama biz içinde bulunduğumuz renkleri temsil ettiğimiz sürece bu kulüp her zaman şampiyonluğa oynayacak bir camia. Şampiyonluk kelimesi, biz ve bütün kulüpler için zor bir kelime. Ulaşılması kolay değil. Biz elimizden gelen çalışmayı yapıp kalitemizi ortaya koyarsak işler de iyi giderse şampiyonluk neden olmasın? Bu yıl veya önümüzdeki yıl, ama bu camia kalitesi, taraftarı ve geçmişi ile her zaman şampiyonluğa oynayacaktır.”

Trabzon'dayım çünkü...'

"Türkiye’de bazı basın organlarına göre Antalyaspor da benle ilgileniyordu. Ama o zaman tam olarak Milan’dan ayrılıp ayrılmama konusunda kararımı vermemiştim. Dolasıyla benim için uzun bir süreç oldu. Menajerim Trabzonspor’un beni transfer etmek istediğini söyledi. Trabzon’un büyüklüğünü bildiğim için bu girişimlerinden dolayı çok mutlu oldum. Kulübümle de konuşmam gerekiyordu. Uzun bir görüşme oldu. Kulübün projelerini anlattılar, başkanımız benle çok ilgilendi. Trabzonspor gibi bir camiadan teklif gelince, başkan da bana projeleri 1’e 1 anlatınca kararı almam kolaylaştı. Ben de ailem ile görüştüm uzun süren konuşmalar yaptık. Sonucunda buraya gelme kararı aldım.

Ailem buraya çok alıştı'

“Kariyerimde Almanya, İtalya, İspanya, Türkiye ve daha sonra tekrar Almanya’da oynadığım uzun süreli kulüpler oldu. Farklı şehirlerde oynadım, bazı şehirler iyi bazıları kötü olabiliyor. Gittiğiniz şehirlerde bir hayata alışıyorsunuz sonra değiştirmeniz gerekiyor. Aileniz de bu duruma alışıyor. Benim iki kızım var, onların da geleceğini düşünmek zorundaydım. Daha küçük yaştalar o yüzden okul ihtiyaçları yok dolayısıyla onların da geleceğini göz önünde bulundurup karar almaya çalışıyorum. Trabzon da güzel bir şehir, gayet mutlular.”

FANATİK

Artık Sosa gidecek, mutsuz, kafası burada değil soylentilerini kapatma zamanı bizler içinde...

İstanbul basını gazladı, futbolu bildiğini sanan yorumcular suçu birtek Sosa'ya atarak, bu durumumuzdan tek suçluymuş gibi adami baş hedef gosterdiler...

Adam kampa özel fizyoterapistiyle geldi, bugün antremandan sonra yine 1 saat daha tek başına çalıştı, sırf fiziksel eksiklerini kapatmak için...

Yatmaya gelen adam bunları yapmaz...

Destek zamanı geldi bizim için de artık...

Bu adam 3 yıl bizimle...

Ve ben inaniyorum, bu 3 yıl sonunda da bize çok iyi anılar bırakarak gidecek...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 12.11.2017, 05:17.
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Enes Başkaya60
                  • 01.02.2007
                  • 20723
                  • Memur
                  • Kırşehir

Sosa'nın açıklamaları herseyi özetlemiş...

Kimseye önyargı ile davranmamak lazım...

Yorum

• Şanlı SanMarino
                    • 10.12.2014
                    • 3161
                    • İstanbul

Alınırsa toplam maliyeti 15 milyon € olacak, bu rakam 68 milyon TL civarında.

Bu kadar para verip hiç faydalanılmayan bir adam bir zahmet eleştirilsin. Kaldı ki hala daha kulüp onu kazanmaya çalışıyor.

Geçin beyler geçin. Böyle hikayeler iyi bitmez. Sonunda hep kulüp ve kulübün sahibi taraftar kaybeder. Bedelsiz Mbia transferini ölümüne eleştirip bu tarz transferlerle kulübün geleceğini karartmak bilinç değilse de ahmakçadır.

Kampa fizyoterapisti ile katıldığı konusunda iyi niyet okuyucuları var. Evet zaten bu para ile isterse kulüpte yeni bir teknik heyeti maaşla işe alabilir.
                    En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 13.11.2017, 19:47.
                    7!

Yorum

• TrabzonVictory
                      • 03.07.2016
                      • 436
                      • Trabzon

Sosa kendine gel bir an önce nasıl bir futbolcu olduğunu göster Trabzonspor sana güveniyor...

Yorum

• İ. SARAL
                        • 24.01.2009
                        • 19493
                        • Memur
                        • Ankara

Kendine gel yoksa bye bye.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şanlı SanMarino
                          • 10.12.2014
                          • 3161
                          • İstanbul

61SAAT SİTESİNDEN ALINTI

BAŞKAN USTA, SOSA İÇİN KİME TELEFON ETTİ

Sosa geldiğinden bu yana zaman zaman eşi ve çocukları ile birlikte Ramada otelde kalıyor. Hala eve çıkmadı. Müstakbel yengemiz ev beğenecek. Hala beğenemedi. Bu arada geldiğinden bu yana Ramada otelde kalıyor dedik ya.. Öyle sıradan bir odada değil. Tam teşekküllü, kral dairesinde. Kral dairesini kapatan Sosa’nın otel ücreti ile ilgili olarak Ramada Trabzonspor’a bir fatura gönderdi. Faturanın bedeli 250 ile 300 bin lira arasında. Tabi, fatura Trabzonspor’a gelince, Başkan Usta durumdan haberdar edildi. Usta da, Ramadan’ın patronu eski Trabzonspor yöneticisi Hüseyin Başaran’ı telefonla aradı. Ondan, bu bedeli silmesini Trabzonspor’a böylelikle katkın olmuş olur dedi.. Başaran faturayı geri aldı, hatta bundan sonra Sosa misafirleri olduğu sürece faturalandırma yapmayacaklarını da belirtti. Sosa’nın kral dairesindeki sefası(!) ücretsiz devam edecek. Sahada ise taraftara verdiği cefa da… Oysa kendisinde artık bize taraftara ve Trabzonspor’a sefa çektirmesini bekliyoruz. Çok şey mi istiyoruz?
                          7!

Yorum

• ccd6167
                            • 10.01.2008
                            • 10504
                            • ÖĞRENCİ
                            • Kuzey Amerika

Kötü takımın kötü topçusu.. Halbuki kötü takımı bir tık yukarı atsın diye getirildi..

En kısa zamanda defolur inşallah.

Bjk maçında niyeti belliydi..

Yorum

• Şanlı SanMarino
                              • 10.12.2014
                              • 3161
                              • İstanbul

Arkadaş şaka gibi,

Adama senelik 15 milyon TL para ödüyorsun. Birde ayda 150 bin TL otel faturası gönderiyor kulübe. Yuh beee çüş hatta çüş.

Kulüp nasıl batıyor buradan görün. Otelin sahibi de Trabzonlu eyvallah. Faturayı geri alıp kulübe bağışlıyor. Ancak başka yerden kulübe girdi yapabilecekken aynı adam bunun gibi gereksiz birşeyle kredi kullanılıyor.

Yahu Allah aşkına sana senede 15 MİLYON TL verip de birde üzerine otel paranı neden ben ödüyorum? Hadi ödüyorum diyelim aylık 150 BİN TL otel parası olur mu? Haram zıkkım olsun. Bu kulüpte göreve gelip de milli sermayeyi böyle sebeplerle çar çur eden herkese haram zıkkım olsun.

Git evini tut,

Git otelde kal,

Banane bundan! Banane!

Bu mantıkla sadece bu oyuncunun kulübe otel maliyeti senelik 1,8 MİLYON TL olacak. Yani çoğu süper lig takımında 2 oyuncu maaşı.
                              7!

Yorum

• sasone
                                • 13.11.2010
                                • 5132
                                • Bursa

İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi
                                Bu oyuncu neden bu kadar büyütülüyor ki? Bir Alex, Hagi klasında değil. Hatta Beşiktaş hariç her transferi neredeyse fiyasko. Adaptasyonu zor bir isim.

Ayrıca yerli oyuncuların bu denli maliyette olmasına da bizatihi karşıyım. Bunu ayrı bir analiz yazısında belirttim. Ayrıca bizim derdimiz Sosa'nın iyi/kötü topçu olması değil Trabzonspor ile duygu bütünlüğünü yakalayamamış olması. Keşke tablo farklı olsa da bunları hiç konuşmasak. Fakat deniz bitti. Hedef yok. Sosa olsa ne yapacaksın?
                                Bir Alex,Hagi klasında değil mi?Nereden çıkarıyorsunuz bunu?
                                Alex mesala nerede oynamış.
                                Hagi Türkiye dışında başarılı olabilmiş mi?

Burada konu eğer para yüzünden bu takımdan birileri gönderilecekse,yani fiyat/performans arasında bir sorun varsa başta Onur,Olcay,Volkan gibi futbolcular tartışılmalı.
                                İkinci olarak da Milan,B.Münih,At.Madrid,Napoli gibi üst düzey bütçelerin kullanıldığı takımlarda yer bulmak,bu organizasyonların içinde olmak bir klas ifadesidir,bir zeka ve yetenek onayıdır.
                                Bu tecrübeyi Trabzonspor için en ufak noktasına kadar kullanırım,nerede hata yapıyoruz,nerede eksiklik var Sosa gibi adamla çekinmeden konuşurum.

Üçüncü olarak da tarihimizin alt yapıdan en çok adam çıkacağımız bir döneminde alt yapıdan gelen çocukların Olcay,Burak,Volkan veya Onur gibi tiplerle değil Sosa gibi zeka,kalite ve tecrübenin birleştiği birisi ile muhatap olmasını,onunla antreman yapmasını isterdim ki zaten en çok da bu sebeple kalmasını istiyorum.

Üçüncü olarak da Arjantinliler bize yarıyor,eninde sonunda faydasını göreceğiz.
                                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 30.11.2017, 09:39.
                                • Memento mori

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...