José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Sahada isyan eden nadir futbolculardandı. Sahadaki hareketleriyle, maç sonu demeçleriyle çok büyük profesyonel olduğunu her defasında gösteriyor.Kadir Has ÜniversitesiYorum
-
-
Hayırlı sabahlar sana v.love'u 9 kişi izlerken tek başına kovalayan ADAM!Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Arkandayız Sosa. Bir de şu sosyal medya biolarını guncellersen memnun oluruz.
Edit: Guncellemis zaten.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 25.09.2017, 08:54."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
baskana tesekkür ediyoruz, böyle bir oyuncu getirttigi icin. takim olmak uzun zaman aliyor ama hic olmazsa biraz futbol oynuyoruz, izliyoruz. su alanya macinin ilk yarisini 90 dk ya sigdirabilmek keske bu kadar zor olmasaydi uzun zaman gerektirmeseydi.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Belki çok fazla maaş alıyor ama aldığı parayı da hak eden ender futbolcularımızdan bir tanesi. Yeni gelmesine rağmen takıma adapte oldu ve kendisine verilen görevi bence iyi yapıyor. Takımın orta sahası daha dinamik olsaydı hücuma katkısı daha fazla olurdu diye düşünüyorum. Bence Onazi ile birlikte oynarsa daha fazla katkı verecektir. İlerleyen haftalarda takım kurgusu oturursa Sosa da kendisini daha fazla gösterecektir. Tabi bunun için önce Ersun Yanal'ın defolması lazım.Yorum
-
-
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Yahu topunu oynamaya devam etsin de isterse eşi Papua Yeni Gine'ye gitsin.
Umudum sensin maestro."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum