Herşeyden önce profesyonelsin eyvAllah ama sen bu takımın kaptanısın 200-300 bin euro için bu kadar düşünmek doğru mu acaba? Kalmanı isterim ama kulübün mevcut şartları da belli en iyi sen biliyorsun. Eğer gerçekten 200-300 bin euro peşine düştüysen gitmen belki de daha iyi olabilir.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Kardeşim gideceksen git kalacaksan kal ne biçim insan çıktın sen ya, midem bulanıyor her gün senin şikebahçe haberlerinden
Maaşı beğenmediysen gidiyorsan teşekkür et elveda de git, ne nazlandın yaEn son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 11.08.2020, 09:05....Senin gücün , karanlığı yırtacak...Yorum
-
-
Maçta performans göstermesi için keyfini bekle, takıma transfer yapmak için keyfini bekle, sözleşme imzalayacak keyfini bekle.
Gelmiş 36 yaşına paşam hala keyfini bekliyoruz.
Uzatacaksan uzat 1 yıl uzatmayacaksan da güle güle.
Bu kadar beklenmez bir topcunun keyfi.#Dik oynaYorum
-
başkan ağaolu, sosa ile yaptığı basın açıklamasında ne anlatmıştı lig devam ederken hatırlayan veya anlayabilen var mı o olayı?Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
bu saatten sonra teşekkür edilip teklif geri çekilmeli.
bu kadar düşünmenin manası yok kaptan ben olsam hepten estudiantese dönerdim kazandın zaten kazanacağını ama hala şikecilere para için yol peşindesin, olmadı.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Tatil yapiyor, keyfi yerinde.
Pesinden kosturmaya gerek yok bence.Yorum
-
Bu saat den sonra istediği yere g8debilir 2 milyon ney Avr7pa da hic bir kulüp vermez ama bizim enayi Turk takımları verir sonra borcumuz var diye ağlarlar limit kaldirin diye ağlarlarYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum