José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mustafather
    • 02.08.2013
    • 305
    • İstanbul

1.5m u kabul edecek bence ki bonuslarla 2 oluyor. 1 sene daha oynamalı, Arjantinde liglerin başlamayacağı belli, kalır.

Yorum

• Çağatay96
      • 02.04.2018
      • 2777
      • Öğrenci
      • İstanbul

Sosayi tutmuyorsan sampiyonluga oynuyorum demiceksin

Yorum

• Emre Veli
        • 18.11.2015
        • 2953
        • İstanbul

kimse bir şey yazmamış, eli gitmemiş.
        öncelikle çıkan haberlere inanmıyorum, ihtimal vermiyorum manidar ve artniyetli buluyorum. ancak,

profil resmime koyacak kadar sevdiğim bu adamın kulüpte kendisini diğer trabzonsporlu futbolculardan ayıran bir faktör var, takım kaptanı olması. tam 3 senedir tavan fiyattan ücret alıyor sosa. ekonomik problemler, transfer yasağı, ödemeler vs hiçbir şey maaşını düşürmesine, revize etmesine yol açamadı, kabul de etmedi. anlayışla karşılıyorum çünkü bu adamı milandan alıyor ve sana 3 sene boyunca 3 milyon ödeyeceğim diye taahhüt veriyorsan dünyada eşi benzeri çok az olan maaş indirimini de bekleyemezsin.

ancak... şubat ayından beri kendisine sözleşme imzalaması konusunda basın soruyor. hiç birine net yanıt vermedi, eyvallah hayat bu söz veremezsin. liglere ara verildi, açıklama yok, lig bitti açıklama yok... dediğim gibi farklı bir misyonu var, kaptanlık yapıyor tavan ücretten maaş alıyor, önerilen sözleşme de duyduğumuz üzere yine hiç azımsanamayacak ücretler. 100 bin liralık fark bile çok büyük paralar biliyorum, farkındayım. son sözleşme, farkındayım. ama birader kaptansın ya. kaptansın. yahu lanet olsun biriniz farklılık gösterin ya. hiç değilse kulübe saygılı olacak şekilde yalanlarsın haberleri, bunu yapabilirsiniz bu kadar profesyonel olmayın lanet olsun.

trabzonspor gerçekten zor bir kulüp ya. yerli futbolcular bunu yapmaz diyemiyorsun yakın tarihte bir sürü örnek var, öz yerlilerin bunu yapmaz diyemiyorsun ya biri ikisi yine gitmiş gitmeyenler de nostalji röportajlarında gidecektim de vazgeçtim diyor, o oldu bu oldu, yabancıya yapmaz diyemiyorsun örnekler ortada. trabzonspor gerçekten çok zor şeyleri başarmaya çalışıyor.

ya abilerime soruyorum. bu kulüp büyü mü yapıyor gelene, yetiştirdiğine, aldığına? bu nasıl bir talihsizliktir ? fatih tekkenin bile beşiktaş forması giymişliği, ünalın fenerle görüşmüşlüğü var. bu hikayeleri duymak bana zül geliyor kardeşim. ya neden be kardeşim, napıyor size bu kulüp, neden bizim sevdiğimizin zerreceği kadar sevemiyor, vazgeçiyosunuz anlamıyorum. bizi en çok üzeni neden sürekli yapma peşindesiniz?
        En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 01:53.

Yorum

• artvints
          • 20.06.2012
          • 29952
          • öğrenci
          • Bursa

Çocuklarinin okulu falan filan birşey uydururlar artik, önümüze bakacağiz.

Yorum

• Arda'
            • 30.07.2009
            • 9377
            • İstanbul

En son 1.7 milyon teklif etmiş yönetim kabul etmezse yapacak bişey yok

Yorum

• SensitiveLord61

Sosa bence kalmayacak. Son maçlarda bir şeylere kızgın olduğunu inancını kaybettiğini hissettim kupa finali hariç. Oynanan oyunları farketmiştir. Bu adamlar zeki insanlar. Sorun para falan değil.

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                • 31.05.2004
                • 38291
                • İstanbul

Novak'ın gideceği aylar öncesinden belliydi. Dolayısıyla bu ayrılığa kendimizi bir şekilde hazırlamıştık. Sosa sezon sonunda ayrılacağının sinyallerini vermiş olsa da yaşı itibariyle yeniden İstanbul'a gideceğini nedense pek konduramamıştık. Üstüne bir de takım kaptanı olunca ister istemez daha yaralayıcı oluyor. Sebep maddi ise ki pek zannetmiyorum 3 senede 10 milyon euroya yakın para ödedik. Diğer taraftan bugün Novak FB'de hiçbir şey yapamaz söylemleri, 10 sene önce Selçuk GS'de hiçbir şey yapamaz şeklinde dillendirilmişti. Keza Burak için de benzer şeyler söylendi. Aynı yorumu daha önce de yapmıştım. Şampiyonluğa oynadığımız sezonların arkasından sürekli bir dağılma süreci içerisine girdik. Bu yüzden en iyisi orta sıralarda takılmak ne derdi var ne tasası...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bahadır Şimşek
                  • 01.05.2008
                  • 2622
                  • Elektronik Mühendisi
                  • Ankara

Konuyu değiştireyim. Sosa’nın insta hikayesinde +18 paylaşım var, bu clubler neredeymiş böyle )
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• MetehanS
                    • 02.08.2011
                    • 1957
                    • Kocaeli

FB kulislerinden gelen bilgi, Sosa transferinin bittiği yönünde. Bugün açıklanması bekleniyor.

Elveda kaptan.
                    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Sadettin_
                      • 22.07.2009
                      • 6347
                      • İstanbul

İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi
                      FB kulislerinden gelen bilgi, Sosa transferinin bittiği yönünde. Bugün açıklanması bekleniyor.

Elveda kaptan.
                      Yalan
                      61

Yorum

• İ. SARAL
                        • 24.01.2009
                        • 19493
                        • Memur
                        • Ankara

İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi
                        kimse bir şey yazmamış, eli gitmemiş.
                        öncelikle çıkan haberlere inanmıyorum, ihtimal vermiyorum manidar ve artniyetli buluyorum. ancak,

profil resmime koyacak kadar sevdiğim bu adamın kulüpte kendisini diğer trabzonsporlu futbolculardan ayıran bir faktör var, takım kaptanı olması. tam 3 senedir tavan fiyattan ücret alıyor sosa. ekonomik problemler, transfer yasağı, ödemeler vs hiçbir şey maaşını düşürmesine, revize etmesine yol açamadı, kabul de etmedi. anlayışla karşılıyorum çünkü bu adamı milandan alıyor ve sana 3 sene boyunca 3 milyon ödeyeceğim diye taahhüt veriyorsan dünyada eşi benzeri çok az olan maaş indirimini de bekleyemezsin.

ancak... şubat ayından beri kendisine sözleşme imzalaması konusunda basın soruyor. hiç birine net yanıt vermedi, eyvallah hayat bu söz veremezsin. liglere ara verildi, açıklama yok, lig bitti açıklama yok... dediğim gibi farklı bir misyonu var, kaptanlık yapıyor tavan ücretten maaş alıyor, önerilen sözleşme de duyduğumuz üzere yine hiç azımsanamayacak ücretler. 100 bin liralık fark bile çok büyük paralar biliyorum, farkındayım. son sözleşme, farkındayım. ama birader kaptansın ya. kaptansın. yahu lanet olsun biriniz farklılık gösterin ya. hiç değilse kulübe saygılı olacak şekilde yalanlarsın haberleri, bunu yapabilirsiniz bu kadar profesyonel olmayın lanet olsun.

trabzonspor gerçekten zor bir kulüp ya. yerli futbolcular bunu yapmaz diyemiyorsun yakın tarihte bir sürü örnek var, öz yerlilerin bunu yapmaz diyemiyorsun ya biri ikisi yine gitmiş gitmeyenler de nostalji röportajlarında gidecektim de vazgeçtim diyor, o oldu bu oldu, yabancıya yapmaz diyemiyorsun örnekler ortada. trabzonspor gerçekten çok zor şeyleri başarmaya çalışıyor.

ya abilerime soruyorum. bu kulüp büyü mü yapıyor gelene, yetiştirdiğine, aldığına? bu nasıl bir talihsizliktir ? fatih tekkenin bile beşiktaş forması giymişliği, ünalın fenerle görüşmüşlüğü var. bu hikayeleri duymak bana zül geliyor kardeşim. ya neden be kardeşim, napıyor size bu kulüp, neden bizim sevdiğimizin zerreceği kadar sevemiyor, vazgeçiyosunuz anlamıyorum. bizi en çok üzeni neden sürekli yapma peşindesiniz?
                        Profesyonellik senin yazdığındır, aitliktir, kendini adamışlıktır. Fazla para görünce götü başı oynayan adamın yaptığı, maksimum 2 sene top oynayacak adamın 100-200 bin koparma derdinde olması profesyonellik falan değildir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Doğukan Uçan
                          • 11.04.2011
                          • 24965
                          • Yok
                          • Artvin

karakterine, sahadaki mücadelesine hiç kimse bir şey diyemez. ne zaman televizyon da yakın çekim gösterse adam kan ter içinde kalmış gözüküyor.

avrupa da olmayışımız çok büyük darbe vurdu. cl ön eleme de bile olsak oyuncular kalırdı.

bide kendimizi kandırmayalım sosa buram buram kalite kokan bir adam.

ibrahimovic 50 yaşına geldi halen daha resital sunuyor.

sosa'nın yaşına bakıp gitsin demek komik olur. çok büyük kayıp kim ne derse desin.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• mkmoglu
                            • 23.01.2008
                            • 737
                            • inşaat
                            • İstanbul

Rakip kovaladığıni daha görmedim..vurdumduymaz kaptansı

Yorum

• Emre EFENDİOGLU
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 26.09.2007
                              • 1990
                              • İhracat
                              • Bursa

Bence kalacak demiştim ama muhtemelen Novak'ın şikecilere gittiğini görünce baktı ki bu salak şikecilerde sırf Trabzonspor'u zora düşürmek için hayvan gibi ödeme yapma mallığı var, muhtemelen ya şikecilere gidecek bize göre fahiş bir ücrete, ya da bizim parayı arttırmamız için yapıyor.

Arkadaşlar maalesef futbol bu, bizim yayla çocukları olayı falan hikaye. Asgari ücretlinin peşine koşup para kazandırdığı futbolcular duygularımız ile oynayıp bizim üzerimizden çok feci paralar kazanıyor. Neredeyse hepsi tiyatrocu bu adamların.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                                Yönetim Kurulu
                                • 20.08.2009
                                • 27087
                                • Danışman
                                • Kuzey Amerika

Oyunu ve saha dışındaki tavrıyla uzun zamandır görmediğimiz bir kaptanlık yaptı. Takdir ettik.

Profesyonel sözleşmeleri Katolik nikahına çevirmemek lazım. Yaşı, kulübün mali durumu vs. gibi etkenleri düşünüp hareket etmek ayıp da değil günah da...

Sosa gider, başka Sosalar bulunur. Yeri dolar dolmaz tartışmasına girmiyorum. Oyuncuları putlaştırmaya gerek yok. Evet, oyununu beğendik, alkışladık ama gidebilir. Sorun yok.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...