José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Sosa çok yüksek ihtimalle kalacak arkadaşlar. Sorun da para falan değilmiş. Evini barkını toparlamadan gitmiş tatile.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
Yorum
-
Novak'la ilgili bilgi yok, tahmin var. fb hem Caner hem Novak hamlesi yapamaz. Az buz para değil. He yaparsa da yine bir yerlerden garanti almışlar derim.
Dün sabah "dıj güjler transfer yapmamızı istemüyür" diye ağlayıp, akşamına bombalı, alevli tivikle şov yapıyorlar. Utanmaz bir topluluk işte.
Novak da o paralara gidiyorsa haklıdır. Yolu açık olsun.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Karısı zaten köpeği ile ponisini paylaşıp sizi özledim falan yazıyordu. Geri gelmenin ayağını yapıyorlar.
Bence sosanın kalacağı karısının 180 derecelik dönüşünden belli.Yorum
-
-
-
Sosa kalsa iyiydi ya , Sosayi baska takimda gormek icimi yakar diğerleri hikaye. Ustune Elnenynin yanina oyun kurucu lazim olacak. Seneye arti diger senelerde sampiyonluk pek mumkun olmaz. Butcesiz sampiyonluk umidi verilmez. Ustune sistem hocan yok.
Kisaca takimdaki gencler gidip avrupada sosa haline gelip takima erken donmedikce sampiyonluk hikaye olur.Yorum
-
"Ben hiç para dolu bir çantanın futbol oynadığını görmedim." gidişinin çöküşü başlatması olası. TS hatalarından ders almalı."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum