José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Anıl C
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 07.05.2008
    • 20588
    • Lojistik
    • Yurt Dışı

Arjantin ülke olarak iflas etmis durumda Venezuela'dan sonra. Mazallah ailece fidye icin dahi kacirirlar. Akli varsa Avrupa kitasindan ayrilmaz.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    #23 #07

Yorum

• Emirhan Çorumlu
      • 25.08.2007
      • 6207
      • Almanya

Bu yasta ve bu maddi sartlarda yapabilecegi en iyi sey bizimle kontrat uzatmak olur. Ben Yönetim olsam 1,5 Milyon Euro dan fazla vermem bu Saatden sonra kimseye. Bu Yastaki Sosa ya o Para deger mi diye soracak olursaniz bende bilmiyorum... Seneye bu Sezonki gibi katki verecekse 1,5 bence bir Sezonluk verilebilir. Karari Newton Hocamiz verecek.
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• ilelebeTS
        • 11.06.2014
        • 26189
        • Trabzonspor
        • Kocaeli

Adam memleketine gidecekti büyük ihtimalle ama orada ligin durumu karışıkmış. O yüzden kalma ihtimalini yüksek görüyorum, düzenini bozmaz.

Yorum

• alper*
          Cezalı Üye
          • 01.03.2008
          • 16851
          • Güney Amerika

Estudiantes Sosa'ya 1.000.000 Euro dahi veremiyor.

Bizde kalırsa bu paradan 1 Euro fazla veren haram yemiş demektir.

Bu parayı bizde de kabul etmiyorsa futbolu bıraksın.

Yorum

• Dawsofield
            • 18.06.2011
            • 1230
            • İstanbul

kendi penceremden bir sosa yorumu yapmak isterim.

benim futbolcu tipleri arasında en tehlikeli gördüğüm tip "mevkisiz" topçudur. mehmet ekici'yi örnek olarak verebilirim bu tanımlamaya. oyun kursun istersin, gerekli takım-oyunculuğu ve pas verimliliği yoktur. box-to-box oynasın dersin, enerji ve dinamizmi eksiktir. sahada net bir rol ve görev üstlenemez bir türlü.

sosa bjk döneminden sonra bu tanıma girdi bence. fizik olarak modern futbolun gerektirdiği tarzda 10 numara dediğimiz pozisyonda oynayabildiği son dönem bjkdeki harika dönemiydi. sonra milan bunu aldı, derin oyun kurucuya evirmek istedi. sosa yapamadı. bize geldi. biz de 8 gibi bir rolde kullanmak istedik ama olmadı. o dönemde kucka da oturtulamayan orta-saha kurgusundan nasibini aldı, ersun yanalın ne kadar berbat bir td olduğunu anladığım sezondur ayrıca.

sonraki sezon ünal karaman sosa-onazi ikilisiyle iyi bir tandem oluşturdu. önlerinde oynayan yusuf da (her ne kadar taraftar tarafından anlam veremediğim derecede eleştirilse de) her maçın en çok koşanıydı, dinamik, şut tehditi olan pas trafiğine katılan ve onazi-sosa ikilisini tamamlayan bir adamdı. yusuf ve onazi gittikten sonra ünal karaman'ın geçici sosa pansumanı da çözülmüş oldu.

bu sezon (19/20) yine mevkisiz kaldı. takıma aidiyeti ve kaptanlığı wakayeme-ömür-ekuban-parmakla aynı sahada (normalde futbol açısından mümkün olmayan bir birliktelik) olmasının gerektirdiği enerji ve dinamizm eksikliğini kapatabilmek için ekstra efor sarf etmesine sebep oldu. bu açıdan kendisini takdir ediyorum. ama alışılmadık şeyde don durmaz hesabı, arada "neyle uğraşıyorum ben" havasını da vermekten geri durmadı. sık sık pozisyonları izledi, maçı bıraktı. bu sezon orta sahasız oynadık diyebilirim. özellikle ndiayenin bekleneni verememesi+mikelin gidişiyle pandemi sonrasında zirve yaptı bu olay.

sosa hem psikolojik olarak hem de bahsettiğim bu saha-içi olayları itibariyle zor bir oyuncu. italyanların regista dediği, 2 dinamik orta sahanın arkasında derinden uzun toplarla oyun kuracağı bir role evirebilir kendisini fakat ciddi bir hoca müdahalesi gerekli. sosa da istekli olur mu ya da teknik olarak kotarabilir mi meçhul.

hasılı kelam; bence uğraşmayalım. maaşına hiç girmedim zaten. sözleşme uzatmamak yerinde olur.
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• jairzinho
              • 07.06.2010
              • 15529
              • İstanbul

1 milyon avroya 1 yıllık sözleşme yapılırsa yapılır

diğer türlü güzel şekilde vedalaşılmalı

yaş 35 oldu, euro 8.2 lira ve ne olacağı belli değil euro nun,haliyle yaşlı oyuncularla sözleşme yaparken dikkat etmek lazım
              TEKKEBALL

Yorum

• Anıl C
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 07.05.2008
                • 20588
                • Lojistik
                • Yurt Dışı

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                #23 #07

Yorum

• Reha Demirbaş
                  • 07.06.2009
                  • 1455
                  • Memur
                  • Ankara

Güle güle denilmeli.

Yorum

• hay1699
                    • 28.11.2005
                    • 2460
                    • Bursa

Kendisine üç yılda 10 milyon euro civarı ücret ödendi, 5 milyon civarında da bonservisi vardı. 15 milyon euroya mal oldu bize. Ne kadar iyi olsa da bonservis getirmeyecek oyuncunun bize lüks olduğu gayet açık.

Yorum

• erolizmts

38'lik Atiba Hutchinson olsa 1 milyon€ verilir derdim ama bu adama 1 milyon çok çok fazla.
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Eyüphan
                        • 31.05.2004
                        • 2312
                        • Trabzon

Kalmak isteseydi bugüne kadar imzayı atardı. Artık Trabzonspor için vakit kaybısın.
                        BMN TRABZON

Yorum

• Çağatay96
                          • 02.04.2018
                          • 2777
                          • Öğrenci
                          • İstanbul

Sosa kaçmaz umarim. Değerli.

Yorum

• omondoles
                            • 10.06.2008
                            • 5199
                            • Avrupa Diğer

José Ernesto Sosa

Giderse çok bor şey kaybetmeyiz yeter ki yerine adam bulunsun.

Yorum

• artvints
                              • 20.06.2012
                              • 29952
                              • öğrenci
                              • Bursa

İlk olarak omondoles tarafından gönderildi
                              Giderse çok bor şey kaybetmeyiz yeter ki yerine adam bulunsun.
                              Yerine adam koyulmuyor işte orasi sorun. Hadi ayni tip oyuncu koyarsin da performansi düşük kalir anlarim.

Oyun kurucuyu gönderip yerine defansif ortasaha koyuluyor örneğin. Bambaşka bir formüle geçiliyor. Daha önce kim hangi futbolcuyla nasil verimli olmuş hiç önemi yok sanki.

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                                • 31.05.2004
                                • 38291
                                • İstanbul

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
                                Yerine adam koyulmuyor işte orasi sorun. Hadi ayni tip oyuncu koyarsin da performansi düşük kalir anlarim.

Oyun kurucuyu gönderip yerine defansif ortasaha koyuluyor örneğin. Bambaşka bir formüle geçiliyor. Daha önce kim hangi futbolcuyla nasil verimli olmuş hiç önemi yok sanki.
                                Anlatamadığımız nokta da bu aslında. Ben de Sosa'nın düşen temposundan dolayı kalmasına çok sıcak bakmıyorum ama diğer taraftan bu sezon ligde attığımız 76 golün 26'sına doğrudan katkı yapmış olduğu aklıma geliyor. Sosa'nın olmadığı 5 maçtaki golleri çıkardığımızda atılan gollerin % 40'ında pay sahibi olması çok ciddi bir rakam. Ha denilebilir ki bu gollerin çoğunda Sosa penaltı attı ya da duran top kullandı. İyi de yerine alacağımız bir 8 numara aynı işi yapabilecek mi? Ancak ofansif bir orta saha alırsak bu şekilde gollere katkı sağlayabilir. O zaman da dediğin gibi başka bir sisteme geçmek durumunda kalırız...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...