José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Tuğrul
    • 20.08.2012
    • 5291
    • öğrenci
    • Bursa

Fizik gücü pert artık bir ara nefes nefese kalıp kalptan gidecek diye endişe duydum.

O Bjk dönemindeki gibi zirve Sosa olsaydı bu sezon her türlü stoper ve sakatlık çıkmazına rağmen şampiyon olurduk

Kalması orta alana yapılacak takviyeleri öldürür

Yorum

• Adem Akyüz'

Kalacaksa umarım iyi bir Onazi buluruz da kaptanı 70 metre topun peşinde koşturmayız. Allah korusun bi gün yığılıp kalacak sahada
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Ahmet Taşçı
        • 01.08.2013
        • 5649
        • Memur
        • Kocaeli

Milletin imrenek baktığı kişiyi değersizleştirmeyi ne kadar seviyoruz. Arasan bir daha bulamazsın Usta döneminden kalan en iyi kumaştı, bu yönetim bir daha böyle birini bulamaz, ne kadar et o kadar yahni,gençleriniz için geleceğimiz için kesinlikle 2 yıl daha tutulmalı.

Yorum

• abcabca
          • 27.11.2006
          • 2206
          • Developer
          • İstanbul

Adam bitmiş son zamanlarda koşmamak için sürekli uzun oynadığını görmemek için kör olmak lazım, tüm sezon orta saha delik deşik olmuş, aynen 2 yıl daha uzatalım para bol.

Yorum

• Mert'
            • 02.12.2008
            • 16976
            • İstanbul

Bence yollar ayrılmalı, maaşı fazla ve temposu çok düştü. Daha genç isimlere ihtiyaç var.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• TS FAN
              • 04.07.2015
              • 586
              • İstanbul

Sosa nın katkısı reddedilemez,sanırım bu sezon Türkiye de ki en iyi sezonunu çıkardı.Bilmiyorum,ben takımda kesin kalacak isimler arasında kendisini pek göremiyorum.Sanırım sözleşme teklif edildi süreci de uzatıyor,kendine daha iyi şartlar aradığı belli. Klüp sunduğu sözleşme limitinde değişiklik yapmamalı sosa kabul ediyorsa kalsın. Bunun dışında ben mevkii olarak ta daha komplike ve hucüma dönük genç bir orta saha araştırılması taraftarıyım. Yine kaptanlığı da tartışılıyordu,özellikle pandemi sonrası bence takımda kaptanlık olgusu da aksadı ve takımın şampiyonluk yarışındaki mantalitesine pozitif katkı veremedi.
              Gelecek sezonda orta saha kurgusu sosa üzerine kurulur mu bu beni düşündürüyor açıkçası.Sonucun Herkes için hayırlısını diliyorum.
              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Gökhan Balcı
                • 16.10.2017
                • 4583
                • Bursa

Para ile ilgili bir mesele olduğunu hiç sanmıyorum. Bence sosa sıkıldı, başka bir şey yapmak istiyor. Takımın kaptanı olarak sürekli bir şeylerle uğraşmak zorunda kalmış olabilir. Burada berbat bir futbol iklimi var sonuçta. Son bir iki yılını memleketinde ailesi ile geçirmekten daha güzel bir şey olamaz. Yeni bir maceraya girmez yani. Yıllar sonra şu an takımımızdan giden gençler de bir gün böyle dönmek isteyeceklerdir, normaldir. Sosayı zorlamaktansa oraya uygun birini bulmak için kendisinden fikir almak daha mantıklıdır bence.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• pReN@_61
                  • 10.12.2004
                  • 26027
                  • İstanbul

kaptan gidiyon mu ?

(UEFA)

Yorum

• BatuhanB
                    • 05.06.2019
                    • 7531
                    • Afrika Diğer

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi
                    Sosa'nın menajeri Ezequiel Manera, Arjantin basınına konuşmuş.

Estudiantes, üç yıllık sözleşmeyle birlikte "kendisini yetiştiren kulüpte emekli olma" teklifi sunmuş ve habere göre Küçük Prens'in (Sosa'nın lakabı) arzusu & isteği her zaman Arjantin'deymiş.

Menajeri "Sosa'nın Arjantin'e dönerek orada 6 ay ne olup biteceğini bekleyecek vakti yok, karar için Arjantin'deki durumun netleşmesi gerekiyor. Diğer liglerin akıbeti daha açık" demiş.

Haberde son olarak Estudiantes'in ekonomik anlamda Türk kulüpleriyle yarışamayacağı ve bunun da bir sorun olduğu söylenmiş. Ayrıca yine aynı habere göre Sosa, Beşiktaş'tan da teklif almış.

https://www.ole.com.ar/estudiantes/s...1KzBCxtXM.html
                    Anladığım kadarıyla Arjantin'e dönmek niyetinde ama oradaki belirsizlik sebebiyle burada kalma ihtimâli de fazla. Beşiktaş'ın teklifi şaşırttı

Yorum

• yazıkoldu
                      • 14.11.2014
                      • 1791
                      • İstanbul

güle güle paragöz sosa

Yorum

• yazıkoldu
                        • 14.11.2014
                        • 1791
                        • İstanbul

adam olsan bu taraftar bu takım sana bu kadar değer veriyor.
                        boş mukaveleye imza atardın.
                        aylardır para para diyorsun.
                        parada da en fazlayı bu takım sana verdi, iki katını istiyorsun.

Yorum

• Cem Balcı
                          Forum Yöneticisi
                          • 16.09.2007
                          • 14214
                          • Mağaza yöneticisi
                          • Ankara

Lig bitti hala Novakla bunun kaprisini çekiyoruz.Kesinlikle gitsin çok net.Gitsinler ki yerlerine birileri biranönce adepte edilsin.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• acan61
                            • 30.08.2014
                            • 2954
                            • Ankara

Takımda yaptığı iyi işlere nazaran pres yapmadığı, adam kovalamadığı ve vurdum duymaz tavırları sergilediği zamanlar benim aklıma daha çok geliyor. Bu konuda yalnız olabilirim.
                            Büyük takımlar kendi öz evlatlarının teknik direktörlüğünde büyük başarılara imza atmıştır.

Yorum

• Muhammed Kambur
                              • 28.05.2013
                              • 779
                              • Avrupa Diğer

@OptaCan
                              ·
                              28 Tem

3 - Geride kalan 2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla pas hatası yapan oyuncular:

Caner Erkin - 353

Jose Sosa - 350

Papy Djilobodji - 333

Olta.

Yorum

• Murat'
                                • 07.03.2005
                                • 32879
                                • YEMİNLİ TERCÜMAN
                                • Ankara

Sosa, Estudiantes'e giderse karın tokluğuna gider, Arjantin'de pandemi nedeniyle durum çok kötü.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...