Fb maçında olmasada olur.bnm icin ziraat gazoz kupasının pek önemi yok maddi geliri de yok denecek gibi.(şimdi seyirci geliri de olmayavak).ancak alanya maçında oynaması lazim.alanya maçı ligin kritik virajı.2 tane sağlam maçımız var.biri alanya diğeri gs.bu iki maça tam takım çıkmalıyız.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
Sosa'sız şampiyonluk hayalden öte. Kotaramayız. elbette meziyetleri yüksek seviyede oyuncularımız var, özellikle hücumda ancak her maç abdülkadir ndiaye orta sahası ile geçmez, geçemez. arada bir tempo düşürecek adamı ancak topu sola ulaştırınca bulabiliyoruz. nasıl bir sakatlık yaşadı anlamak güç. kulübün kaptanla ilgili tek bir açıklama bile yapmamasını anlayamıyorum.En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 15.06.2020, 18:57.Yorum
-
Sakatlığı söylenenden büyük ve şampiyonluk yolunda motivasyon dağılmasın diye son dakikaya kadar saklanıyor mu ? Alanya maçı dahi zora girdiği konuşuluyor , inşallah gerçek dışıdırYorum
-
Zora girdiği konuşuluyorsa ortada ciddi bir sıkıntı var demektir.Bir adamın hafif kas sakatlığı haftalarca sürmez.Basit düzeyde ki kas ağrısı en fazla bir hafta sürer.Kasta ciddi zorlanma varsa o zaman sakatlığı uzar.
Sağlık ekibinden hiçbir açıklama gelmiyor olması çok garip.Ne hafif,ne ciddi hiçbir şey söylemiyorlar.Bir problem olduğu ve söylemek istemedikleri belli.En azından ben artık öyle düşünmeye başladım.Yorum
-
Bugünkü Fener karşısında riske edilmesine hiç gerek yok.
Kulüp de inşallah zahmet edip bir açıklama yapar.Yorum
-
Dön artık kaptan be bu dava sensiz olmaz reis
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Hüseyin Hoca’dan itirafı duyduk. 28 Mayıs’ta sakatlanan adamı 8 Haziran’daki idmanda iyileştiğini düşünerek takımla çalıştırınca sakatlığı nüksetti. Bu yüzden ikinci kez riske atmıyorlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Yorum
-
Gs yi rahat yeneriz
Alanya maçı daha zor"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. BrandeisYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum