"Eşim ve çocuklarım burada mutlu" diyen Sosa yalan söylüyor demek.
"Başkanımızın uygun gördüğü yerde, saha içinde ya da ileride saha dışında başka bir görev almak istiyorum" dedi. Başkan, tercümana bir kere daha tekrarlatmasına rağmen hala neden böyle bir şey yazıyorsun?
İlk olarak Courage tarafından gönderildi
zamanım uygundu izledim , ne direk ne dolaylı bir ifadesi yok nasıl anladınız ki?
hatta sözleşme için açık kapı bıraktı olumlu anlamda. Bence her ifadesi samimi.
böyle yazınca kasıtlı olarak ortalığı karıştıran biri olarak gözükmüş oldum haklısınız, ancak, toplantının içeriği, verilen mesajlar hep bir şeyleri ertelemeye yönelikti. futbol camiasında sözleşmeler sürekli erteleniyorsa çoğu zaman netice ayrılıkla sonuçlanıyor. geçen eylül ayından beri imzaladı, imzalayacak sorun yok diye hakkında açıklama yapılan bir futbolcu haziran ayı olmuş imzalamamış ise ve çıkıp böyle bir basın toplantısı da düzenlenmişse bu olayı altında yatan gerçekler de az çok bellidir diye düşünüyorum. novak ve sosa yüzde 80 ayrılacakmış gibi düşünebiliriz.
En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 03.06.2020, 17:16.
Başkan ve Sosa bu konuda sürekli görüşme halindeler bu belli. Başkan çok kez tekrarladı kendisi ile ilerisini düşündüğümüz hedeflerimiz var diye. Ve Sosa başkan saha içinde olsun saha dışında olsun bana ne görev verirse yaparım dedi. Sözleşme konusunda oldukça olumlu konuştu. Başkanımız da bu sözleri iki kez tekrarlattı. Açık ve net mesajı verdiğimizi düşünüyorum dedi. Kabul edin ya da etmeyin Sosa ve ailesi Trabzon’da mutlu. Tanıdığınız insanların uydurma haberlerinin savunuculuğunu yapacağınıza bu sözleri savunun. Derdiniz Sosa’nın yada Novak’ın gidip gitmemesi değil şampiyonluk olsun. Yok eşi, yok çocuğu, yok bilmem niye sezon sonuna bırakmışlar. Düşünülmesi gereken en önemli şey şampiyonluk olduğu için olabilir mi acaba
En son arda.61 tarafından düzenlendi; 03.06.2020, 18:28.
"Eşim ve çocuklarım burada mutlu" diyen Sosa yalan söylüyor demek.
"Başkanımızın uygun gördüğü yerde, saha içinde ya da ileride saha dışında başka bir görev almak istiyorum" dedi. Başkan, tercümana bir kere daha tekrarlatmasına rağmen hala neden böyle bir şey yazıyorsun?
Bu gorevlerden biri Sosa nin guney amerika sorumlumuz olmasi.
Benim anladigim sosa kalmayacak.
Kalsa sezon sonuna birakmaz.
Belki sampiyonlar ligine gidersek kalir.
Toplantinin amaci sosa transfer haberlerini cikmasini onleyip, takim ici motivasyonun bozulmamasini saglamak.
Son donemde Sosa haberleri kesildi. Sureci basarili yonettiler bence.
Yorum