José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Ligler başlamadan vereceksin 1+1 veya 2+1 senelik sözleşmeyi bak nasıl şampiyon yapıyor seni.. Ah başkan ah, gençlere odaklanırken takımın kilit isimlerini elden kaçırmayalım.#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Ailevi durumlarını bilemiyorum belki sosyal medyadan takip eden yada gerçekten şehirde kendisine ikamet yeri itibari ile yakın oturan arkadaşlar daha iyi bilir ama tüm menfi ve olumlu faktörleri sıraladığımda Sosa'nın imza atacağı sonucunu çıkarıyorum.
Elde tutamazsak sadece saha içi kayıp yaşamayacağız kendisini attığı pas, gol,ikili mücadele başarısına ilave özelliklerini göz ardı etmeden değerlendirmek gerekiyor.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Bu sezon şampiyon yap bizi kaptan.facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)Yorum
-
Yorum
-
"Eşim ve çocuklarım burada mutlu" diyen Sosa yalan söylüyor demek.benim algi kasmakla ne gibi bi kazancim olabilir? Bir kiz arkadasim karisi ve kendisi ile cok yakin arkadaslar. Ve onlarin dediklerini soyluyorum. Trabzonda yasamak cok zor geliyor her ne kadar takimi ve taraftarlari cok sevseler bile, kultur cok farkli geliyor, Istanbul takimlarindan birine gecme sansi var cunku Turkiyeyide seviyorlar. Bu takimda galatasaray. Nedir bunu anlamakta zor olan? Yada ben ne kasmis oluyorum. Gercekler bunlar. Hep beraber gorecegiz takimda kalacakmi kalmayacakmi. Kendinizi hazirlayin sonra bosuna uzulmeyin
"Başkanımızın uygun gördüğü yerde, saha içinde ya da ileride saha dışında başka bir görev almak istiyorum" dedi. Başkan, tercümana bir kere daha tekrarlatmasına rağmen hala neden böyle bir şey yazıyorsun?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-
Jose Sosa, kırmızı çizgimizdir!Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum