José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • A. Aydın
    • 04.07.2011
    • 5032
    • Mesul Müdür-Makina Mühendisi
    • İstanbul

Sosa instagram hikaye paylasimlarina göre arjantine donecek.
    Her gun eski Estudiantes ile ilgili birsey paylasiyor.

Yorum

• Hunk
      • 07.11.2013
      • 2353
      • Kuzey Amerika

Türkiyede kalırsa galatasaraya gidecek. Eğer kalmazsa Estudiantes. Bizde kalmayacak malesef Alışmaya başlayın

Yorum

• Kadir
        • 25.08.2006
        • 9648
        • Eskişehir

İlk olarak Hunk tarafından gönderildi
        Türkiyede kalırsa galatasaraya gidecek. Eğer kalmazsa Estudiantes. Bizde kalmayacak malesef Alışmaya başlayın
        Gs kaynak ne? Neye göre gelip burada böyle bir paylaşım yapıyorsun?

Yorum

• fanatikdevri

Bu dediğin gerçekleşirse Sosaya kızacak bir durum yok tebrik edilecek olan Gs yönetimi ve Hocaları olur,kime kızılacak o da belli,Sosa gibi adamı böyle sürüncemede bırakırsan herkes yoluna bakar.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• serdaracıl
            Cezalı Üye
            • 10.05.2008
            • 27797
            • Ankara

Gayse ancak başını alır. Sen de burada algı kastığınla kalırsın. O şerefsizlerle şampiyonluk yarışındayız. Bu tip söylemlerin amacı belli. Daha önce jaja’yı ayartmışlardı Şimdi sosa ile uğraşıyorlar ama yemez.
            Kusura bakmayın, küçüklerden özür
            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 26.05.2020, 14:40.

Yorum

• Hunk
              • 07.11.2013
              • 2353
              • Kuzey Amerika

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
              Gayse ancak başını alır. Sen de burada algı kastığınla kalırsın. O şerefsizlerle şampiyonluk yarışındayız. Bu tip söylemlerin amacı belli. Daha önce jaja’yı ayartmışlardı Şimdi sosa ile uğraşıyorlar ama yemez.
              Kusura bakmayın, küçüklerden özür
              benim algi kasmakla ne gibi bi kazancim olabilir? Bir kiz arkadasim karisi ve kendisi ile cok yakin arkadaslar. Ve onlarin dediklerini soyluyorum. Trabzonda yasamak cok zor geliyor her ne kadar takimi ve taraftarlari cok sevseler bile, kultur cok farkli geliyor, Istanbul takimlarindan birine gecme sansi var cunku Turkiyeyide seviyorlar. Bu takimda galatasaray. Nedir bunu anlamakta zor olan? Yada ben ne kasmis oluyorum. Gercekler bunlar. Hep beraber gorecegiz takimda kalacakmi kalmayacakmi. Kendinizi hazirlayin sonra bosuna uzulmeyin

Yorum

• Hunk
                • 07.11.2013
                • 2353
                • Kuzey Amerika

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
                Bu dediğin gerçekleşirse Sosaya kızacak bir durum yok tebrik edilecek olan Gs yönetimi ve Hocaları olur,kime kızılacak o da belli,Sosa gibi adamı böyle sürüncemede bırakırsan herkes yoluna bakar.
                Yonetimin de cok sucu yok napsin adamlar?

Yorum

• serdaracıl
                  Cezalı Üye
                  • 10.05.2008
                  • 27797
                  • Ankara

benim algi kasmakla ne gibi bi kazancim olabilir? Bir kiz arkadasim karisi ve kendisi ile cok yakin arkadaslar. Ve onlarin dediklerini soyluyorum. Trabzonda yasamak cok zor geliyor her ne kadar takimi ve taraftarlari cok sevseler bile, kultur cok farkli geliyor, Istanbul takimlarindan birine gecme sansi var cunku Turkiyeyide seviyorlar. Bu takimda galatasaray. Nedir bunu anlamakta zor olan? Yada ben ne kasmis oluyorum. Gercekler bunlar. Hep beraber gorecegiz takimda kalacakmi kalmayacakmi. Kendinizi hazirlayin sonra bosuna uzulmeyin
                  Eminim öyledir. Kız arkadaşım, baldızım, kuzenim... hep aynı yalan.

Yorum

• UYZD
                    • 01.12.2019
                    • 1043
                    • İstanbul

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
                    Eminim öyledir. Kız arkadaşım, baldızım, kuzenim... hep aynı yalan.
                    Valla sosa'yı bilemeyeceğim ama bizzat kendim (baldızım, kuzenim falan değil ) Trabzonspordaki bazı yabancı oyuncularla yakındım. (son dönemlerde değil) Hepsi de gayet memnundu burada yaşamaktan, kimse gece hayatı falan aramıyordu ama nedense buraya ilk geldiklerinde hep develerle falan karşılaşacaklarını sanıyorlar onun sebebini hala çözemesem de futbolcular (en azından Avrupadan gelmiş olanlar) Trabzon'a bayılıyorlar.

Yorum

• Hunk
                      • 07.11.2013
                      • 2353
                      • Kuzey Amerika

İlk olarak UYZD tarafından gönderildi
                      Valla sosa'yı bilemeyeceğim ama bizzat kendim (baldızım, kuzenim falan değil ) Trabzonspordaki bazı yabancı oyuncularla yakındım. (son dönemlerde değil) Hepsi de gayet memnundu burada yaşamaktan, kimse gece hayatı falan aramıyordu ama nedense buraya ilk geldiklerinde hep develerle falan karşılaşacaklarını sanıyorlar onun sebebini hala çözemesem de futbolcular (en azından Avrupadan gelmiş olanlar) Trabzon'a bayılıyorlar.
                      gece hayati degil olay neyse , istediginize inanmakta ozgursunuz... hep beraber gorecegiz ne olacak.

Yorum

• Hunk
                        • 07.11.2013
                        • 2353
                        • Kuzey Amerika

Noldu para problemimiz olmayan, trabzonsporu ve taraftari cok seven Sosa bi turlu imza atmiyor bu arada kesinlikle yanlis anlasilmasin, sosayi hem karakter olarak hem futbolcu olarak hemde kaptan olarak cok seviyorum. kesinlikle kalmasindan yanayim yasi kac olursa olsun... ama iste..
                        En son Hunk tarafından düzenlendi; 30.05.2020, 17:49.

Yorum

• pReN@_61
                          • 10.12.2004
                          • 26027
                          • İstanbul

Kaptan güzel haberlerini bekliyoruz.

Hayırlısı diyerek sözü noktalayalım...

(UEFA)

Yorum

• Ali İhsan
                            • 24.03.2006
                            • 7785
                            • Bilg.Müh.
                            • İstanbul

Noldu para problemimiz olmayan, trabzonsporu ve taraftari cok seven Sosa bi turlu imza atmiyor bu arada kesinlikle yanlis anlasilmasin, sosayi hem karakter olarak hem futbolcu olarak hemde kaptan olarak cok seviyorum. kesinlikle kalmasindan yanayim yasi kac olursa olsun... ama iste..
                            İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi
                            muhtemelen ruh hastası olan karısı yüzünden imzalamıyor. karısı spor delisi sürekli koşu yapan, sürekli oraya buraya uçan saçma sapan bir tip. ayrıca sosaya hiç yakışmıyor, kadın çocukları trabzonda sosayla bırakıp arjantinde yaşıyor. 2 ayda bir falan da trabzona geliyor.
                            Kadın sanırım şubat ayında gitti Arjantine şimdi karantina var, çocuklar da gitmiş olabilir

Sosa'nın yerine kendimi koyunca ben de zorlanırdım.

Burada hem daha çok para alacak, hem yarışmacı bir takım ve ligde, hem de ŞL şansı var...

Sosa buraya ısınmamış olsa çoktan giderdi, kafasını karıştıran burayı sahiplenişi oldu
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ufuk
                              • 26.08.2009
                              • 23647
                              • İstanbul

Pereira ile bekledi bekledi 500 bine anlaştı başkan. Sosa'yı da 1 milyona falan ikna etmeye çalışıyor sanırım Yapma etme başkan. Akşam pazarında mal kalmayacak sonra bak.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• ÖmürKaradeniz61
                                • 14.09.2015
                                • 11208
                                • İnşaat mühendisi
                                • Trabzon

Sosa kalmak istemese çoktan aman kardeşim banane kalan 8 maçı mı oynar çeker giderim derdi. Sosa senin takımında oynadığı için gözüne ayman,celaleddin gibi gelenler olabilir ama bu adam bugün Arjantin meydanına inse 500 tane adam fotoğraf çekmek için sıraya girer öyle itibarlı bir adam ve elini sallasa 10 tane takım bulur şuan Arjantinde.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...