José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
1990lar futbolcusu çakma veron. veron zaten rezil bir futbocuydu ferguson hemen anladı şutladı. sosa baggio maradona pele gibi oyuncular 90larda 80 lerde oynar. devir mane salah gibi dinamik adamların devri.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...Yorum
-
Sosa hala daha maçların en cok mücadele edeni.yapmayin eylemeyim kıstırmayın adamı.biz şampiyon olacaksak bu uğurcan.sosa.nwakame.sorlothun katkılarıyla.olacak.sosa 2 yıldır yukarı ivmelenmemizin ana karakteri.takimin en önemli adamı.Yorum
-
veron riquelme, messi, maradonadan sonra gelmis gecmis en iyi arjantinli oyuncu olabilir sen neden bahsedion kardas.Yorum
-
Zaten sahada bunu çok net belli ediyor. Etrafında hareketli adam olmayınca çok ciddi kızıyor Sosa, duruyor, dönüyor, yürüyor, adam arıyor...Etrafındaki oyuncuların daha hareketli oynamasını istiyor hem toplu hem de topsuz oyunda.
Bunu sahaya bakarak böyle yorumluyordum, sonra bunu kendi ağzından duyan birisi bilgi olarak da aynen aktardı.
Zaten takımın son dönemdeki genel sorunu da bu hareketsizlik...
Bir gün kızıp topu taça atarsa şaşırmam ...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Baya sallıyordu forum kendisine kaç sayfadır bir şey değil savundum diye bana da baya sallayan oldu canları sağolsun alıntılamaya gerek de yok. Sosa bu ligin çok üzerinde bir yetenek yürüyerek bile..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Attığı ve attırdığı golü geçtim maça resmen karakterini koydu. Bunu sadece Obi Mikel'in olmayışına bağlayanlar olsa da pek fazla katılmıyorum. Aynı performansı yarın Obi varken de sergileyebilir veya Abdulkadir'le oynadığında çok kötü bir maç da çıkarabilir. Dolayısıyla anlık maç performansına göre değerlendirmek daha sağlıklı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Sosa bu takımın lideri.bu aksam herkes görmüştür.en kötü oynadığı maçta bile en cok mücadele eden oyunculardan biri olmuştur.Yorum
-
bugün harika oynadı.
90 dakika son saniyeye kadar mücadele içindeydi abdüş'ün dönmesine epey sevinmiştir.
bravo kaptan böyle oyna canımı yesadece aşk bizimkisiYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum