Muhabirlerin her maçın akabinde ısrarla aynı soruyu sorup, farklı cevap vermesini beklemeleri de enteresan. Ancak kulübün de biraz şeffaf olması lazım. Açık açık bizden bunu istediler, biz bu kadar verdik demeleri gerekiyor. Ağaoğlu 2 ay önce % 99 anlaştık diye açıklama yapmışken, ne oldu da % 1'lik adım bir türlü atılamadı. Daha önce de söyledim. Kabul etsek de etmesek de mevcut şartlarda Sosa'ya muhtaç durumdayız. Sosa her ne kadar 35 yaşına gelmiş olsa da, hem takımın lideri olması hem de kendisine yapılan yatırımın boşa gitmemesi için fedakarlık yapmamız gerekiyor. Benzer nitelikte bir oyuncuyu bonservis ödemeden bulmak neredeyse imkansız. Bonservis ödeyerek alacak gücümüz de yok. Dolayısıyla elimizdekinin kıymetini bilmemiz lazım...
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Ayağına sağlık kaptan kilidi açtın işleri kolaylaştırdın yine teşekkürlerBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
-
Yeteneği buldun diyelim, bu karakteri nasıl bulacaksınMuhabirlerin her maçın akabinde ısrarla aynı soruyu sorup, farklı cevap vermesini beklemeleri de enteresan. Ancak kulübün de biraz şeffaf olması lazım. Açık açık bizden bunu istediler, biz bu kadar verdik demeleri gerekiyor. Ağaoğlu 2 ay önce % 99 anlaştık diye açıklama yapmışken, ne oldu da % 1'lik adım bir türlü atılamadı. Daha önce de söyledim. Kabul etsek de etmesek de mevcut şartlarda Sosa'ya muhtaç durumdayız. Sosa her ne kadar 35 yaşına gelmiş olsa da, hem takımın lideri olması hem de kendisine yapılan yatırımın boşa gitmemesi için fedakarlık yapmamız gerekiyor. Benzer nitelikte bir oyuncuyu bonservis ödemeden bulmak neredeyse imkansız. Bonservis ödeyerek alacak gücümüz de yok. Dolayısıyla elimizdekinin kıymetini bilmemiz lazım...Yorum
-
Sosa som sözleşmesini yapacağı için kendini garantiye almak istiyordur taraftarın da arkasında oluşunu kullanarak. Yönetim de bu durumu gördüğü için Sosa'nın yaşını ve kulübün durumunu bildiği için çok yukarıya çıkamıyor orta yol bulunmalı bir şekilde muhtemelen Sturridge modeliyle imza parası + 1.5 Milyon Euro ile iş çözülecektir..
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum