Başıma bir şey gelmeyecekse, abartildigi kadar olduğunu düşünmüyorum.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
takımda şu anda olmazsa olmaz olan 2 tane oyuncu var. birincisi sosa, ikincisi ise şörloth.
bunu stattan maçları izleyenler daha iyi anlarlar takımda stoperlerle bekler ve mikel arasında al verler oluyor ya surekli yana ve geriye paslar oluyor o pasları bozup takımı biranda atağa kaldıran sosanın dikine bir pası ya da nwakemeye attigi uzun top oluyor. sahada hep top sosaya gelsede hücuma kalksak diyor insan.Yorum
-
-
-
Yorum
-
-
Hüseyin hocadan çok kendisine güveniyorum. Saha içindeki topluluğa liderlik yapmaya devam ettiği müddetçe işler kolaylaşır.Yorum
-
Başkanın menejercilik oynuyorlar söyleminden sonra bugün basın toplantısında açık açık menejerine sahip çıktı. Tüm yetki onda dedi.Yorum
-
SOSA ile sözleşme yenilenmediği her dakika olası performans kaybına kendinizi hazırlayın derim. Beş ay sonra takımdan ayrılacak oyuncu kendini kasmaz. Bunun sorumlusu da futbolcu değil, yönetim olur.Yorum
-
2+1 sözleşme uzatıp kafasını da rahatlatmalıyız kaptanın.
Şu ana kadar bizim formamızla 81 maça çıktı. Ikinci devre lig+ kupa kaptan dalya der inşallah bir sakatlık falan olmazsa. Bana göre 3 sene daha bu verimlilikte oynar o yüzden 2+1 sözleşme önerilmeli diyorum. Bir 100 120 maç daha kaptanı bu formayla görmek isterim..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
yine sahanın en iyisiydi 1 gol 1 asistinin dışında savunma bölümünde hüseyinden daha fazla top uzaklaştırmıştır.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum