José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Kimsenin kimseye salladığı yok ordan burdan alinan bir bilgide değil benim söylediğim .. Herneyse her şeyin güzel olmasini diliyorumTwitter : @EY61_
Youtube : EY61Yorum
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
.......En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 15:40.Twitter : @EY61_
-
José Ernesto Sosa
Iste prototip trabzonspor taraftari, birsey bildigini sanan, güya „icerden“ bilgi alan ve burda gizemli bir sekilde artist artist paylasip zevk alan. Sana da suc bulmuyorum, sonucta sen de bu kültürel yapinin bir parcasisin. Bu kafayla 100 senede birsey olmaz bizden.
MYA hic bilmem etmem, icerden de bilgim yik sizin gibi. Ama cogu burda salladiginiz adamin yarisi kadar takima katkiniz yokken, burdan sallayanlar bir zahmet bu takimi rahat biraksinlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Gizemli olmaya çalışan arkadaşlar dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Diğer tür arkadaşlar da "o kadar maç izliyoruz, biz değil de siz biliyorsunuz öyle mi?" gibi yüksek perdeden konuşanlar. İşte bunlar hep gençlik, hep internetin ayağa düşmesi.Iste prototip trabzonspor taraftari, birsey bildigini sanan, güya „icerden“ bilgi alan ve burda gizemli bir sekilde artist artist paylasip zevk alan. Sana da suc bulmuyorum, sonucta sen de bu kültürel yapinin bir parcasisin. Bu kafayla 100 senede birsey olmaz bizden.
MYA hic bilmem etmem, icerden de bilgim yik sizin gibi. Ama cogu burda salladiginiz adamin yarisi kadar takima katkiniz yokken, burdan sallayanlar bir zahmet bu takimi rahat biraksinlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-

Forumda çok sık görüyorum böyle. Mesela Messi antrenmanlara katılmıyor o yüzden kötü falan diyor. Birisi kaynağın ne diye sorunca bence öyle yani maçlarda etkisiz diyor. Bunların bi cezası olması lazım. Game of thrones gibi kulübüz. Yok bi bakan göndermiş, öbürü kalsın demiş, cumhurbaşkanı araya girmiş. Sizin nerden haberiniz oluyor beyler böyle şeylerden kimi takip ediyorsunuz söyleyin bizde cahil kalmayalım.( ゚д゚)Yorum
-
......En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 15:40.Twitter : @EY61_
-
İmza at da işimize gücümüze odaklanalım Sosa kardeş.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
Gökdeniz gelsin olabilir bence lisansı var mi acaba sosa ile yönetirler takımı"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. BrandeisYorum
-
Yorum
-
ünal hocanın sisteminde adam ordinaryusa dönüşmüştü. Şimdi Allah yeni hocaya sabır versin. Eli belinde dolaşır bol kart yer. sözleşmesini uzatmak saçmalıktır. Bir an önce yol verin gitsinYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum